ДВАНАДЕСЕТИ клас - в очакване на ДЗИ

• 43 888
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Внимавайте какво пишете!И стените имат очи. Sunglasses

# 571
Ей сега писал класния в школо
* Моля да запазите спокойствие. Служебни бележки за матура 16.05, часа ще се уточни допълнително.*
Явно са го луднали родителите.

Май сме в един клас. Срам - чак сега!
Хуманитарна гимназия.
Ние сме си там по БЕЛ, но АЕ сме в Яворов във Владиславово. Идея си нямам има ли трафик сериозен към кварталите сутрин. Колко по- рано да тръгнем?

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 17:54 от щастлива мама

# 572
"Яворов" и "Морската гимназия" (не и знам точно името) ми бяха кошмарът като възможна логистика. Знам какво е и в двете посоки сутрин, трябваше задължителен "конвой". Хайде, спирам да пиша, че днес прекалих.
Успех, късмет, смели полети! Flowers Four Leaf Clover  Book Rocket

# 573
44 ми е основното училище в родния квартал. Не живея вече там, но къде е строежът на метрото, не е ли по-близо до Вазов? През Подуяне и Ботевградско не ви ли е удобно, то и без това училището е на 50 метра от Ботевградско шосе.
Лошото е, че кварталът е много зле като транспорт, един трамвай и един автобус, които не минават на едно и също място. Дано поне сега са редовни, навремето не бяха.

# 574
  • В средата на времето
Строежът на метрото е по Вазов. За 44-то няма нужда да се минава от там, Ботевградско е идеално, но не и откъм ГТ.

# 575
"Яворов" и "Морската гимназия" (не и знам точно името) ми бяха кошмарът като възможна логистика. Знам какво е и в двете посоки сутрин, трябваше задължителен "конвой". Хайде, спирам да пиша, че днес прекалих.
Успех, късмет, смели полети! Flowers Four Leaf Clover  Book Rocket
Светкавица, не спирай моля Hands Pray
Казваш зле е сутрин положението. Хм, ами рано ще се тръгва

# 576
  • Варна
Ей сега писал класния в школо
* Моля да запазите спокойствие. Служебни бележки за матура 16.05, часа ще се уточни допълнително.*
Явно са го луднали родителите.

Май сме в един клас. Срам - чак сега!
Хуманитарна гимназия.
Ние сме си там по БЕЛ, но АЕ сме в Яворов във Владиславово. Идея си нямам има ли трафик сериозен към кварталите сутрин. Колко по- рано да тръгнем?
Зависи от къде тръгвате. Но пък и в деня на матурата ще има трафик. По-добре по-рано.

# 577
  • София
Мъжът ми преди малко: "Дано им дадат на матурата по едно легло, че нашата така си свикна... на тъмно и под юргана..." оммм

Раде, имам чувството, че до Княжево са ви мерили разстоянието по въздух. Някое конче да вземете и да галопира сутринта девойката през поляните Wink

# 578
Александра, от Слънчев ден ще тръгваме....един ден път с камили ще е Confused
Наборът бесен за локацията.
Наздраве  мацки!
Отворих си една бира от толкова вълнения.

# 579
Безумна история. Продължавам да не мога да разбера логиката. Добре, нека е в друго училище, но в почти всеки квартал има поне 4-5 училища. Защо трябва да прекосяват града и то баш в задръстванията.

# 580
  • София
Омммм, момичета, и това ще мине!
И аз вчера се втресох от училище на Герена, където са две училища едно до друго,  но ще се справим някак си.
Важното за мен е да не предам нервността и несигурността си на "матуристката".
Така че, дзенннн, омммм и напред.

# 581
  • София
За Свети Георги пъхнете по едни калцуни при черните химикалки. Малката ми ходи там на школа, всяка седмица ни подсещат за тия калцуни.
Не вярвам да изискват и от наборите. Ако не четат БГмама Blush

# 582
  • В средата на времето
Аз разчитам на това, че дните с матури са неучебни за всички други класове, та задръстванията ще бъдат доста по-поносими.

# 583
Да се оплача и аз - 153 спортно училище, до Илиянци. Гледах, чудих се - май ще пускам отпуска за петък, да си я прибера, че там наблизо гледам само един рейс минава. Тъкмо ще се разходя по пазара, че от 20 години не съм ходила!

# 584
  • София
Крепи се Grinning, благодаря! Вече чух поне 5 автора, по които не иска да пише. По кой иска…не зная. Всички ли трябва да са в училищата в 8 часа?На неговата бележка (тази от МОН) като час е отбелязан началния час на матурата. Аз се притеснявам повече дали ще се придвижи в точното време. За матурата ще се притеснявам след 8:30 в петък.

Общи условия

Активация на акаунт