Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 44 500
  • 687
  •   1
Отговори
# 255
  • Благоевград
Добре, а ти каква степен очакваш да ти покаже като си толкова бледа?

Нали 5 е най-силната степен или аз нещо бъркам? Все си мислех, че ще ми покаже 1-2, а не 4 и 5 на места.

# 256
Кожата е индикатор за силата- колкото е по-тъмна, толкова повече поглъща от импулса и тя, затова на тъмни кожи трябва по-слаба степен, а на светлите, които няма да погълнат толкова от топлината и на  импулса, може по-висока степен.Обратно пропорционално е степента спрямо тена на кожата.По-тъмна- по ниска степен, по-светла, по-висока.

# 257
Точно така е. Тези със светли кожи можем да си "позволим" степен 5. За по-тъмните кожи или участъци се използва по-ниска степен.

# 258
  • София
Здравейте! Преди 2 седмици купих Филипс SC1994. Снощи направих втора процедура. Но или аз все още не мога да работя правилно с уреда, или на него нещо му има и трябва да го връщам. Включва се в вентилаторчето, светят лампичките за степените, превключват се без проблем, но индикатора за готовност не светва. И двата пъти се мъчих по 10 минути на различни места по тялото и с различни начини на допиране до кожата, но без резултат. И изведнъж започва да си работи без проблем - няма значение в коя зона, на коя степен, колко допирам или натискам към кожата, просто започва да си свети индикатора за готовност и си генерира импулси.
Да не би да трябва да поработи някакво време и да загрее? В упътването не пише такова нещо. Тази сутрин от любопитство пак го пуснах и пак не проработи. Но нямах време да изчакам и да видя кога ще тръгне.

# 259
Не трябва да е така.Рекламирайте го.

# 260
И аз взех онзи ден Филипс Лумеа и направих първа процедура.  Забелязах, че там, където е кокал не става добър контакт. Малко се измъчих отпред на прасците. И при вас ли е така?

# 261
Не, обърни го успоредна на крака, перпендикулярно на пода на тези места.

# 262
Иска си наместване тук-там, особено на глезени и подобни където костта изпъква и се пречка. Няколко опита и свикваш кога как да го обърнеш.

# 263
Здравейте, с разширени вени съм. Чета, че е противопоказно. Наистина ли в този случай не мога да използвам фотоепилатор. Ходя на лазерна епилация и ми казаха, че няма проблем.

# 264
Може ли да дадете бърз съвет и препоръки кой фотоепилатор да избера? Следях темите преди време и си спомням само, че се препоръчваше кабел, заради живота на батерията. Искам да си направя коледен подарък, а нямам време да правя проучване отново. Имаше ли причина повечето от вас да използват Филипс? Освен импулси, приставки и евентуално кабел- какво друго да сравнявам?

Чудя се между тези два модела:
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B07HX2KMXK/ref=ox_sc_act_titl … WKAKR8XB7XF&psc=1

https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0CQRTKXWS/ref=ox_sc_act_titl … 8XB7XF&psc=1&th=1

# 265
Ако лампата му може да се сменя, гледай колко импулси са и съответно колко струва и нова лампа, че си е още разход. На Филипс не се сменят, но на други марки си е консуматив един вид.
А за Лумеа - като че ли у нас те са най-разпространените като предлагане от различните търговци, имаха някакви кампании по едно време и с точки от Шел ли да беше, популярни са просто. Тя дори тази тема поначало започна като тема изрично за Лумеа, не знам какво стана че в някакъв момент се оказа че е обща.

# 266
Моят е точно с точките от Шел преди 10г.
И темата си беше за Лумея, не знам защо написаха това заглавие , че да се бъркат хората, като тук почти никой не ползва друга марка.

# 267
Аз мога да предложа нов Philips Lumea IPL 9000 BRI958

# 268
Здравейте, загубила съм кърпичката на Philips Lumea, с какво мога да го почистя Blush

# 269
Кърпичка за очила или друга подобна микрофибърна.

Общи условия

Активация на акаунт