Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 44 512
  • 687
  •   2
Отговори
# 270
Здравейте,
Някой ползвал ли е philips lumea  за крака в начална бременност?

# 271
Не съм използвала бременна фороепилатора. Лично мое мнение, че не би било проблем ако е в начална бременност и то само на краката. Но по скоро с тези хормони, не знам дали ще има ефект.

# 272
Не съм ползвала. Само да кажа, че от хормоните на бремеността, космите ми опадаха сами и нямах изобщо до след раждането.

# 273
Включвам се пак, с отговор даден ми от следящия лекар. Каза ми че няма проблем да си го ползвам на краката, та дори и на интим зоната.
Та винаги е добра идея да си питаме докторите Simple Smile

# 274
Здравейте, искам да си купя Philips lumea (още не съм се спряла на модел). Започнах да чета старите теми, но съм едва на втора, дълги са и не разполагам с много време за четене, тъй като съм с бебе. Затова ще питам направо тук и ще продължа да се ограмотявам когато имам възможност.

Първият ми въпрос е болезнена ли е процедурата и по-конкретно на интим? Може ли да я сравните с лазерна епилация? Имам една процедура на мишници и едва издържах, на интим мисля, че няма да мога. Та, ако и с фотоепилатора боли толкова да не се давам парите...Като цяло не държа на болка.

Втория ми въпрос е малко глупав ама... ако нямам ефект от фотоепилатора, може ли след това да направя лазерна епилация и ефективна ли ще бъде тя? Чудя се да не би космите да изсветляват и да стават тънки от фотото и после да не реагират на лазера?

# 275
Ако си прочела темата, ще ти е ясно, че фотото реагира на цвета на косъма и, колкото е по-тъмен, а кожата светла, толкова по-добър е ефектът. И все пак всичко е индивидуално. Има жени, които казват, че не са се повлияли. Светлите косми, не са изтънели черни, а просто такива, които не са повлияни, защото са светли. Относно болката - не е точно болка, по-скоро парене. Обаче и за това също е индивидуално. Аз издържам на пета степен интим, но да,  усеща се парене, което си е некомфортно. Тогава може да намалиш силата на три примерно. Под мишниците изобщо не усещам нищо, крака и ръце също.
Не мисля, че фотото е пречка за лазер. Просто е удобство да си го правиш вкъщи, когато имаш време и желание.

# 276
  • София
Аз също имам още един въпрос - нали при лазерната епилация към 20-я ден косъмчетата падат.
При фотото това ли се наблюдава, т.е. този видим механично ефект има ли го? Да израстат и като си ги дръпнеш, да паднат.

# 277
Чакай да се сетя как беше, че доста години минаха... Най-добрият ефект се вижда след третата процедура (при мен). Тогава наистина виждаш как падат косъмчетата. При първата и втората може би малко, но при третата доста. Мисля, че беше в началото шест процедури през 2 седмици. Няма смисъл по-начесто. След това само поддържащи два пъти годишно.

# 278
  • Благоевград
Аз взех Лумеа 977 на черен петък. Миналата неделя ми беше трета процедура на крака и подмишници, а вчера втора на интим. Действам на трета степен с краката и подмишници, на интим половината на 3, другото на 2. На краката вече виждам разлика, излизат по-бавно, определено са по-редки. На подмишниците не мога да кажа още, не виждам кой знае колко видим резултат. Пробвах на 4 степен, обаче си ме жегва. Видях, че на интим най-отдолу лампата за готовност ми светна в оранжево. Не очаквах.
Като мина целия курс, ще пиша пак отзив.

# 279
Аз взех Лумеа 977 на черен петък. Миналата неделя ми беше трета процедура на крака и подмишници, а вчера втора на интим. Действам на трета степен с краката и подмишници, на интим половината на 3, другото на 2. На краката вече виждам разлика, излизат по-бавно, определено са по-редки. На подмишниците не мога да кажа още, не виждам кой знае колко видим резултат. Пробвах на 4 степен, обаче си ме жегва. Видях, че на интим най-отдолу лампата за готовност ми светна в оранжево. Не очаквах.
А какво означава това да свети в оранжево?

# 280
Аз също имам още един въпрос - нали при лазерната епилация към 20-я ден косъмчетата падат.
При фотото това ли се наблюдава, т.е. този видим механично ефект има ли го? Да израстат и като си ги дръпнеш, да паднат.
Не е като при лазера, когато изгарят, пр фотото си падат сами като ги избута луковицата, някои лесно падат при дърпане.Понякога се виждат и черните точки на луковиците, които също кожата избутва с времето.

# 281
За болка - боли при интима,  няма две мнения. Аз интимна правих с лазер. Ами направо ми идеше да набия козметичката.
Фотоепилатор взех за дъщеря ми, като вече има.2 процедури и има видимо намаляване на космите. Тя прави крака и бикини зона на 5 степен, защото е бяла с тъмен косъм и я боли, та ако изобщо не търпиш на болка, може би на ниска степен трябва да пробваш.

# 282
  • София
Не е като при лазера, когато изгарят, пр фотото си падат сами като ги избута луковицата, някои лесно падат при дърпане.Понякога се виждат и черните точки на луковиците, които също кожата избутва с времето.

Благодаря, както и на Соул. Значи може да се проследи успеваемостта на процедурата. Примерно - паднаха ми 80% след нея.

# 283
Е, личи си, разбира се. Ако има ефект, той няма как да не е видим. Нали само бръснеш между процедурите, много лесно се забелязва колко и как растат и колко са си като в застой и просто кожата избутва луковиците и не поникват пак.

# 284
А какво означава това да свети в оранжево?

Че кожата е тъмна и не може да се святка там...

Общи условия

Активация на акаунт