Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 44 559
  • 687
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте! Четох, че при минаване на подмишниците не трябва да се използва дезодорант преди това три дни? През тези не може ли нещо друго? Вие какво използвате?
Не съм имала проблеми!
Използвам ролон почти веднага след святкане.

# 316
Аз много пъти се къпя и по навик пръскам и после минавам с епилатора, няма проблем.

# 317
  • София
Здравейте! Четох, че при минаване на подмишниците не трябва да се използва дезодорант преди това три дни? През тези не може ли нещо друго? Вие какво използвате?
Беше коментирано за някакъв по специален дезодорант за подмишници,който не се и слага всекидневно. Някъде назад в темата има.

# 318
Беше коментирано за някакъв по специален дезодорант за подмишници,който не се и слага всекидневно. Някъде назад в темата има.

Това е Одорекс сигурно. В рамките на 24 часа след святкане е желателно да се избягва, но то е така и след бръснене. Просто дразни кожата ако е наранена.

# 319
Бихте ли споделили какви резултати имате на пълен интим, тъй като само за тази зона искам фотоепилатора. За другите зони посещавам лазерна епилация.
Та, колко процента от космите изчезват, тези които остават изтъняват ли и стават ли меки като мъх (както след лазер) или са си все така твърди и дебели?

# 320
За интим бих правила профи процедури:

# 321
За интим бих правила профи процедури:

Защо?
Няма добър резултат от фотото ли? Или нещо друго?
Не искам лазерни процедури защото много ме боли, а и ме е срам, колкото и тъпо да звучи.

# 322
От лазер и домашен фотоепилатор, лозерът е по-вероятно да свърши работата, при всяко положение. Интим си е тегава зона, дори с лазера иска по повече процедури за да има ефект. Не че и аз съм отишла де, но при мен не е от срам. По-тъмна ми е кожата там и с фотоепилатора трябва на много ниска степен, която пък почти нищо не прави при мен, те и космите ми не са от най-тъмните. Дори не знам имам ли някакъв вариант за лазер при такова комбинация.

# 323
И на мен ми е по-тъмна, особено след раждането преди 1 година. И се притеснявам ще има ли ефект от фотоепилатора, да не го купя напразно.

# 324
И на мен ми е по-тъмна, особено след раждането преди 1 година. И се притеснявам ще има ли ефект от фотоепилатора, да не го купя напразно.

Ако ти е само за интима, по-добре лазер. Но, ако ще третираш и други зони, просто си е супер.
Единственото, което съжалявам, е, че не го е имало като съм почнала да се обезкосмявам, а го "открих" едва преди 7-8 г. От тогава съм много доволна.

# 325
То и с фотото има някаква болка, а и по-бавно се правим сами.Аз бих изтърпяла лазер набързо.
Понеже имам 6 процедури с фото в клиника, а после продължих с домашен уред, то последният не свърши нищо повече от това, което профи машината успя.Имам си участъци, които се повлияха слабо.

# 326
Само за тази зона не бих купила фотоепилатор,  особено при това положение. А и наистина си е доста йога и чекнене и шансове да пропуснеш на места, докато процедура с лазер минава супер бързо.

# 327
Благодаря ви, явно ще се откажа от фотоепилатора Confused
Не ми се дават толкова пари и накрая да съжалявам.
Дали ще се престраша за лазер е друг въпрос.

# 328
Здравейте,
Някой третирал ли е с фотоепилатор зоната около очите и челото и имало ли е ефект?
Разглеждах моделите и до колкото разбирам новите имат повече импулси и приставки.

# 329
  • Пловдив
около очите не би ми и хрумнало да пробвам...

Общи условия

Активация на акаунт