Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 40 611
  • 659
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте!
Как ви се струва тази оферта?Може ли отзиви за конкретния модел?

# 511
Супер цена и модел.

# 512
Здравейте!
Как ви се струва тази оферта?Може ли отзиви за конкретния модел?

Аз го взех преди час. Вчера разглеждах в една от веригите и се отказах, но тази оферта ми се стори много привлекателна. От години го обмислям.

Като допълнение, при регистриране в сайта на Филипс удължава гаранцията +1 година, общо 3.

# 513
Имам същия модел, супер си е.

# 514
  • София
Мисля, че и аз си купих съвсем същия модел преди седмица Simple Smile Щях да ви питам как минавате малки  участъци като пръстите на крака/ръце или малкия участък над горната устна, точно под носа? Не прави хубав контакт и изобщо не мога да светна там.

# 515
Ще се научиш как.Опитвай.

# 516
За пръстите на краката се чудех дали няма да стане по-лесно с подлагане на лист хартия с бял или телесен цвят?🤔😂
Признавам, че точно там съм доста нередовна, защото ми е неудобно с уреда и ми е по-лесно да използвам самобръсначката за тази зона.

# 517
Мисля, че и аз си купих съвсем същия модел преди седмица Simple Smile Щях да ви питам как минавате малки  участъци като пръстите на крака/ръце или малкия участък над горната устна, точно под носа? Не прави хубав контакт и изобщо не мога да светна там.
Обръщаш, въртиш... и така докато успееш да го сложиш с цялото чело на приставката върху кожата. Ако толкова не успееш, сложи пък от по-малките приставки просто, нищо че те се водят за лице и т.н.

# 518
  • София
За пръстите слагам по малка приставка и въртя ,нагласям докато направи контакт,по същия начи е и стъпалото,защото по изпъкнала кост пречи за хубав контакт точно където трябва да минавам.
Гледам коментирате лазар и без косми за винаги. Имам лазар на подмишници,от 5 процедура почти всичко изчезна,останаха някакви заблудени да ме мотат и им правех през 1-2 г лазар. На интимни см 20+ процедури,мога да кажа че ги няма едни 80%, като при мен лява половина даже са на 95 да фи няма,а дясна към 80 няма. Две половини се повлияха по коренно различен начин. От няколко месеца ми има Филипс,с него подкарах карака, подържащи на интим подмишници и включих ръце. За краката си откарвам сигурно по 20 + мин на крак(само под коляно), но и там по стърчащ кокал ме бави за да наглася да светне. Има ефект при мен,забавен растеж и то доста,на подмишниците няма нищо, последния път се усети "пърлено",но нищо не видях преди това,сигурно е бил някой много рехав.

# 519
Тази тема ме успокоява, че не само аз имам косми на странни места. 😅

С повече натискане и наместване става и за пръстите, и за горната част на стъпалото.

# 520
Всички имаме косми по цялото тяло, просто
при някои хора са видими и по-дебели косъмчетата, при други мъхче.Ген и хормони Simple Smile

# 521
Поръчах го и аз този модел, въпреки опасенията ми.
Поне ако при подмишниците и зона "интим" има подобрение ще си заслужава.
Моите притеснения са, че  кожата ми по ръцете и краката е с множество бенки, а уредът изключва третиране върху пигментни петна от всякакъв тип. Знам за приложението на бял молив.

Смятате ли, че е редно да се съветвам с дерматолог преди да започна използването на уреда?

# 522
  • София
Да ви попитам - има ли смисъл зоните, които знам, че са ми по-проблемни и по-трудно като че ли се влияят, да ги повтарям? Изхождам от това, че като съм ходила на лазер една зона се повтаря, потретва и й се обръща внимание хубаво..
Аз лично съм пробвала да повтарям и потретвам едно местенце подмишниците, което упорито отказва да се повлияе вече 5г Rage

Ами не ви съветвам да го правите- още при първото повтаряне усещах болка и на другия ден си личи ,че мястото е изгорено/ зачервено е ,боли и след време кожата се обели/
Наистина подмишниците са чуствително местенце, а е и точно на сгъвката...
Повтаряла съм на ръце и крака по погрешка...не винаги съм се изгаряла,но не бих го правила умишлено- не действа, само боли

# 523
Супер доволна съм и аз от Филипс Лумеа. Започнах на две седмици от януари. В момента на подмишниците на 100% изчезнаха, по краката също, но има тук там и продължавам. Всъщност останаха на зони, които избягвах заради капиляри или бенки. При мен е трудното да запомня къде съм минала и къде не. Разчертавам се с бял молив, но май пак пропускам. Като цяло смятам, че до лятото ще се справя и с краката напълно. С лицето още се страхувам, но виждайки резултатите май след лятото ще се престраша 🙂

# 524
Аз се навих да направя пак опит с мишниците, вчера ми беше едва втора процедура де. Бях ги зарязала от години, понеже при предишни опити така и не постигнах достатъчно задоволителен резултат там и все оставаше и какво да бръсна. А дано този път да постигна повече, макар че се съмнявам... Има разлика още от първото третиране, вече са по-малко. Обаче въпросът е колко ще останат незасегнати, то ще се чуе накрая, не ми е най-"успешната" зона, за разлика от краката.

Общи условия

Активация на акаунт