Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 40 754
  • 661
  •   1
Отговори
# 495
Разпитай я колко време отнема третирането, особено на по-големи зони като ръце или крака, защото 2 пъти в седмицата ми звучи потресаващо на мен. Те и на Лумеа пишат някакви смешно кратки времена че отнема, но нямат нищо общо с реалността ами си иска време.
И виж специално за нейния за какъв тен го дават ако си решила такъв да е, тези снимки са от описанието на Лумеа и то виж че и при една и съща марка не е еднакво за всички модели.
За това често третиране нямам обяснение обаче, на мен продължава да ми звучи нелепо. Фазите на космите се завъртат за много време, през 2-3 дни ми се струва безсмислено упражнение.

Тепърва ще преценявам кога и колко ми трябва, вече почвам много да се вглъбявам, та ще е както ми падне, пък дано скалъпя нещо! В крайна сметка се отказах от този безмарковия от недоверие и заложих на един от амазон(марката е innza). Много е нашумял сред американците, поне до колкото видях та ще го видим какво представлява, утре го чакам.

# 496
  • София
Послушах ви, отказах поръчката и днес ще взема този Simple Smile Както казахте - само с кабел е, има приставка за лице, тяло, бикини зона и подмишници, което дори е повече от достатъчно за цената си.

https://www.technopolis.bg/Fotoepilatori/Fotoepilator-PHILIPS-LU … RI945-00/p/801239

# 497
И аз вчера се насвятках добре, чак след това видях препоръката в приложението, как да изчислиш колко пулсации ти трябват. Ама нищо, другия път повече. За час минах целите крака и интим плюс лице. Преди това мишниците бях минала сутринта. Днес остават ръцете.

# 498
  • на последния етаж
Имам лек мъх над горната устна, който е светъл. От доста време се чудя за Лумеа и дали ще се справя с него. Ходих преди време на няколко фото-процедури при козметичката, но нищо не стана тогава. Какъв е опитът ви с космите по лицето?

# 499
По-добре не го пипай - щом е мъх и е рус. Аз не бих си го причинила.

# 500
Не бих го пипала.Бих махала с кола маска, пинсета

# 501
  • София
Дами, аз точно това визирах, че е предимство при лазера. Никой ли не го ползва?

# 502
Лумеа го има, но уредът загрява много бързо.Затова избягвам.

# 503
Дами, аз точно това визирах, че е предимство при лазера. Никой ли не го ползва?

Аз го ползвам. Малко по-бързо загравя обаче, но е удобно да не се натиска копчето на всеки импулс.

# 504
Не го ползвам вече, защото фотоепилаторът загрява по-бързо така. А и не е най-удобното нещо, честно казано, да държа копчето постоянно натиснато с пръст...😂 Като добавим и, че трябва ръката все пак да държи уреда, а той не е чак толкова лек...та по някое време пръстчето/ръката могат да изтръпнат.😃 Аз съм имала мускулна треска на ръцете от натискане на бутона след третиране на някои зони, особено където трябва повече "йога". Вярно, не силна мускулна треска, но все пак тялото ми го е регистрирало като различен тип движение.☺️
П. П. Около 800 грама май тежаха някои модели...

# 505
Аз го пробвах вчера, беше ми първа употреба на уреда, имах усещането, че импулсът е по-слаб така, от колкото ако натискам отделно копчето

# 506
  • София
Да ви попитам - има ли смисъл зоните, които знам, че са ми по-проблемни и по-трудно като че ли се влияят, да ги повтарям? Изхождам от това, че като съм ходила на лазер една зона се повтаря, потретва и й се обръща внимание хубаво..

# 507
Не мисля, че има, но опитай, ако смяташ, че е нужно.

# 508
Никой не те спира да пробваш, но имай предвид че рискуваш да се изгориш при повтарянето така че не бих го пробвала това на цяла зона отначало а само на малък участък да видя какво ще стане. На открити части също не бих, където има и излагане на слънце.
Всеки си решава, разбира се, пиша какво аз бих или не бих направила върху себе си.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 13:45 от natka

# 509
Не, не се повтаря. Лазерът е различна технология от фотото.

Общи условия

Активация на акаунт