Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 40 775
  • 661
  •   1
Отговори
# 480
Не е бързо, но може да движиш уреда без да го вдигаш, става малко по-бързо, но и загрява по-бързо. Съветът ми е да си почиваш през 20-30 мин, за да не прегрее.

# 481
Аз в началото също много го мислех и мотаех. Сега цяло тяло ми е 35-40 минути. Но и в долна част на краката почти няма косми и не ми е проблем да не мина съвсем съвестно. Подмишници са буквално за 2 минути. По ръцете минавам формално, понеже чат пат ако има някое светло косъмче. Най-вече боря интима, който също се повлия най-накрая. С Филипс съм и не плъзгам, защото загрява.

# 482
  • София
Благодаря на всички! В крайна сметка се спрях на PHILIPS SERIES 9900 LUMEA BRI977 и утре ще го взема. Тъй като досега правех лазер и последната ми процедура беше на 29/3, ще изчакам и ще мина с фотото на 26-26 април Simple Smile

# 483
Аз за час някъде цялото тяло. Обаче аз много повтарям , защото не помня къде съм минала или застъпила с предния участък. На мишниците вече нямам нищо. Супер доволна съм. Но аз там имах косми само 30% преди процедурите, за това се повлиях след втората процедура още.

# 484
При мен най-ефикасно май си остава на краката. Много се разредиха космите, забави растежа на останалите, доволна съм. Но за 5 мин е абсурд за крака. Около 30 мин минавам от коляно надолу и двата. Ръцете между китка и лакът от горната страна за 7-8 мин общо най-много, лице и мишници са най-бързи, за 5 мин и трите. Със сигурност обаче е мн по-спестяващо време от салон.

Петенце, не ти трябва толкова скъп модел. Вземи без батерия, много повече издържат като живот от това, което съм чела. Моят е Бри973 и съжалявам, че взех с батерия. Освен лице и подмишници, които както казах стават супер бързо, за другаде не използвам на батерия, а в един момент ще й дойде времето и няма вариант за смяна....

# 485
Аз да питам, в приложението пише, че може по всякакъв начин да се махнат космите (бръснене, епилиране, кола маска) и да де мине мястото после с фото епилатор докато няма никакви косми.

Тук чета, че ги бръснене и като се покажат малко тогава минавате - така ли е по ефикасно ?

# 486
На гладка кожа се правят процедурите.

# 487
Добре, но има ли значение начина на махане, понеже нали бръснача не ги маха от корен, а епилацията и кола маска го маха?

# 488
Ако се бръснеш, може веднага с фотоепилатора, ако се епилираш, чакаш 3-4 дни и тогава.

# 489
  • София
Съгласна съм за батерията, но другите модели не видях да имат толкова различни приставки.

Отивам днес в технополис да взема избрания от мен модел. Изненада - цената от 890лв от днес е 1300лв. Убедена съм, че не беше на промоция, защото ако беше и знаех, че има някакъв срок, щях да го купя още онзи ден. Обясниха ми, че от днес са с нова "кампания". Не ми се спореше, само изказах възмущение ,че между кампаниите им има разлика от 400лв. Та пожелах им хубав ден и го поръчах от техномаркет за 890лв.

# 490
Добре, но има ли значение начина на махане, понеже нали бръснача не ги маха от корен, а епилацията и кола маска го маха?
Има значение, по-добре да се бръснат, но и с другите методи става, според другите потребители.

# 491
Епилаторът, който използвам аз, може да работи и на батерия, и с кабел (използвам го предимно с кабел, на батерия понякога за подмишници и лице).

# 492
Епилаторът, който използвам аз, може да работи и на батерия, и с кабел (използвам го предимно с кабел, на батерия понякога за подмишници и лице).

Това казах 5 поста по-нагоре, че четейки много, много коментари на жени, които имат Лумеи и не само от години, повечето заключават, че епилатора умира преди да му свършат импулсите, защото му се скапва батерията. За това е по-добре да няма такава, а да работи само на кабел.

Петенце, аз го видях в Технополис на 1300, което е доста, 890 е по-прилично. А за приставките - супер ненужни са и голям маркетингов трик. Една за лице с филтър и една обща е предостатъчно за мен. Даже и само една пак става. Можеше да я направят по-голяма, тогава щеше да е наистина добре, ама както писаха по-горе с тия 4 кв см е мъкаааа 😀

# 493
Абсолютно подкрепям последното мнение.

# 494
Искате да кажете, че на моя фотоепилатор, ако му стане нещо на батерията, няма да мога да го използвам на кабел, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт