Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 40 513
  • 659
  •   3
Отговори
# 540
Няма значение, обръщай го както ти е най-лесно. Това не е бръснач че да минеш на "контра" Grinning Иска се просто да светнеш върху кожата и да не пропускаш участъци от нея.

# 541
При мен с мишниците не се справя добре, ръцете и краката бива. Лице и под мишниците не. Бикини и триъгълнк така и не успях да започна, все някой е болен и не върви пред децата да се чекна

# 542
Здравейте 🙂. Да споделя и моите резултати до тук. Имам по три процедури на крака (само подбедриците за сега), подмишници и триъгълник. На краката тук там са останали отделни косъмчета,  на подмишници нямам нищо, но аз от 10 години   ползвам епилатор там и бяха доста разредени. На триъгълника 80% космите ги няма. Реших да започна пълен интим след тези резултати и миналата събота направих една процедура с приставката за лице да видим там ще има ли ефект. Навсякъде ползвам 5 степен, на интимната зона 4. На ръцете имам 2 процедури, за сега и има косъмчета, но растат бавно. Когато правих втората процедура на ръцете на 5 степен видях, че кожата се зачерви и минах на 4, а и ме болеше повече, въпреки че не съм придобила тен и уреда препоръчва 5 степен. От този скромен опит до тук съм доволна, в края на юли заминавам на море и на крака и ръце ще трябва да разредя процедурите. Лице мисля да започна есента.

# 543
Аз установих, че на мен ми е по-лесно да използвам епилатора настрани, а не по дължината на крака. Така минавам се по-добре сякаш..  дали има значение посоката на косъма? 🧐

Те косъмчетата са само под кожата и се влияе самият корен. Едва ли има значение в каква посока растат.

# 544
Аз след шест процедури не съм доволна като цяло..  косми нямам само на подмишници. Но тях епилирам от мноого години и нямаше нищо почти и без това. Цялото тяло съм епилирала с години. Подбедриците са що годе вече плешиви на 80 процента. Другите части бръсна всеки ден.. Голяма досада и голямо разочарование. Правя се на пета степен, на интима понякога на четири и врещя от парене и болка, но стискам зъби с цел по-бързо стигане до задоволителен резултат

# 545
Аз след шест процедури не съм доволна като цяло..  косми нямам само на подмишници. Но тях епилирам от мноого години и нямаше нищо почти и без това. Цялото тяло съм епилирала с години. Подбедриците са що годе вече плешиви на 80 процента. Другите части бръсна всеки ден.. Голяма досада и голямо разочарование. Правя се на пета степен, на интима понякога на четири и врещя от парене и болка, но стискам зъби с цел по-бързо стигане до задоволителен резултат

След 6 процедури може да няма навсякъде резултат, но не спирайте двуседмичните святкания. И при мен на ръцете не изчезнаха изцяло, но са тънки и светли като мехче на дреха. Минавах се 8 пъти през две седмици и после веднъж месечно. Честно да кажа не забелязах кога изчезнаха, но по краката нямам, на ръцете на 3 месеца веснъж ги минавам, интим почти изцяло. Под мишниците от години не се вижда нищо. Мисля, че степента е за тона на кожата, не за по-бърз ефект. Може да се изгорите на толкова висока степен. Аз съм с тъмна кожа и светли косми и минавам на 3.

# 546
  • София
Да ви се похваля и аз - минах първите 4 задължителни процедури. Знаете, че преди фотото имах 12 процедури лазер, които не бяха никак успешни, даже напротив, на мустака ми растяха дебели косми каквито никога не съм имала. Та като взех фотото се чудех да започвам ли с 4-те въвеждащи процедури, при все, че цяла година се светках с лазер и все пак стартирах като новобранец. Ами, много съм доволна. Коремът ми е като на бебе, подмишниците тотално гладки, краката също, лицето ми е перфектно, нищо общо с преди. Даже приятеля ми светкам по гърба, гърдите и корема и при него също има ефект. Зоните, които никога не бях минавала с лазер, са ръце и интим, но с фотото започнах - ефекта на ръцете е сууупер. Растат много бавно и то за такова кратко време. Долу е много смешно, защото растат на места и съм като петниста хиена Simple Smile Но ефект има. Заслужават си 600-те лв.

# 547
Здравейте знам че почти всички използвате Филипс лумеа но ми подариха този пише по 2-3 пъти на седмица да се святка… това дали е редно да го спазвам?
https://www.emag.bg/ipl-epilator-s-3-razshireni-hr-sc-ra-funkcii … 0pn/pd/D2W5WXYBM/

# 548
Хмммм....няма такова нещо. По веднъж на 2-3 седмици.

# 549
Аз бих го използвала както си му е написал производителят, все нещо са имали предвид. Да, на Лумеа пише на 2 седмици но на други пише примерно на една за техните пък. Май на Браун беше такъв.
Друг е въпросът че 2-3 пъти на седмицата е кажи-речи през ден и хич не си представям тая галимация толкова често, на мен би ми писнало за нула време.

# 550
След година и половина прекарани в следене на мненията във форума и самонавиване, най-накрая се реших и взех Philips Lumea 977. Днес направих първия тест на кожата с 5те степени, а утре ме очаква старт на процедурата.

Много се чудих между два модела - 977 и 947, понеже изглеждат идентични както на външен вид така и по спецификации, а разликата в цената е значителна. Основната разлика, която откривам е в генерацията и в това, че 977 може да се ползва без кабел (изключително лек е, очаквах да е доста по-тежък).

Друго, което наблюдавам до момента е, че при 977 можеш да се възползваш от опцията за "SkinAI" в техния app, която според мен е напълно излишна. Казват ти да си снимаш лицето или зоната, която третираш и ще те напомнят да го правиш всеки ден, за да следиш процеса... Може и аз да не съм разбрала нещо и другия модел също да го има - но ако това е всичко, което прави, наистина не виждам какво толкова го рекламират.

Поправете ме ако греша, но ако някой друг се чуди между бюджетния вариант (947) и по-новият модел (977) - направете избора спрямо бюджета си понеже са с идентични функции. Освен, разбира се, ако не държите на skinAI "технологията". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 551
Момичета, моя фотоепилатор загрява на един крак до коляното - започва да пари!
Сега аз ли бързо работя и трябва да правя паузи между плащане или нещо ми е повреден.

# 552
И моят сега като се стопли загрява по-бързо от преди и започва да пари. По съвети от тази тема първо минавам чувствителните места, като подмишници или интим, докато не е загрял толкова.

# 553
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, след като попрочетох от форума и не само, малко сравнения между един и друг модел, попаднах на ето този модел, който доколкото разбирам не е много популярен в бг, но в Америка е номер 1, става въпрос за ULIKE AIR 3 https://www.amazon.de/dp/B0DVCD1NYD?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 . И все пак, аз отскоро чета за фотоепилаторите, лаик съм, затова се обръщам към запознати, какво бихте казали за модела. Да, има и по-новата версия ULIKE AIR 10, но предпочитам по-бюджетния.

# 554
Здравейте!
Има ли някой престрашил се да минава лицето?
Искам над горна устна и бакенбарди.
Как премахвате космите там, че не си представям да мина с бръснач лицето си.

Общи условия

Активация на акаунт