Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 40 420
  • 658
  •   1
Отговори
# 555
Минавам с бръснач и отдавна забравих, че съм имала мустак и брада.

# 556
  • Sofia
Ами аз минавам директно с епилатора над устната, като всеки път преди това тествам.

# 557
Предполагам, че сега не е подходящото време да започна?
Психологическата ми бариера е голяма за този бръснач, особено на лицето.
Благодаря ви за включването! Heart

# 558
Здравейте!
Има ли някой престрашил се да минава лицето?
Искам над горна устна и бакенбарди.
Как премахвате космите там, че не си представям да мина с бръснач лицето си.
Аз си минавам над горната устна и нямам проблеми, но сега в жегите паузирам. Октомври ще подновя, междувременно обилно слънцезащита и няма ядове Simple Smile

# 559
Здравейте!
Има ли някой престрашил се да минава лицето?
Искам над горна устна и бакенбарди.
Как премахвате космите там, че не си представям да мина с бръснач лицето си.
Аз си минавам над горната устна и нямам проблеми, но сега в жегите паузирам. Октомври ще подновя, междувременно обилно слънцезащита и няма ядове Simple Smile
Благодаря! Heart
А как премахвате космите?

# 560
Аз ги бръсна.Лятото с кола и фото не бих пробвала.По принцип фото и кола маска не бих заради пигментация.

# 561
Дори мисля да изчакам есента.
Ще купувам от тези дамски тримери и ще се прежалвам.Joy

# 562
Махам ги с ножчета за оформяне на вежди, доста са нежни. Но лятото със сигурност не трябва да минавате с фотоепилатор или лазер.

# 563
Благодаря! Heart
Ще изчакам със сигурност.

# 564
  • София
Тия глупости за лятото не знам кой ви ги говори. Да, трябва да се пазим, но не и да спираме. Нямам едно петънце, но използвам хубава слънцезащита. Не съм спирала да светкам лятото - без значение лазер или фото. Правя цяло тяло, цяло лице.

Лицето минавам с ножче за вежди.

# 565
Аз 100 пъти съм писала, че не се спират процедурите, освен ако човек не хваща много тен,( както съм аз), ама никой явно не си чете упътванията.

# 566
  • София
Аз също не спирам лятото, ако имам тен намалявам степента. Сега се минах на крака и триъгълник, но понеже имам лек загар вместо 5 минах на 3.
Мустаци избръснах първия път като почнах през 2020г, но от тогава минавам с мини епилатор и светкам  след ден- два.Лично аз не бих понесла отново боцкане при бръснене там, а от кола ми стават петна.

# 567
Дами, купих си този уред, но не е моят, използван е много малко, ножчето и очилата не са пипани, няма да казвам цената тук, но го поствам, защото може някоя от вас също да иска да пробва, но да плати много по-малко за тази проба. Моля, ако нарушавам правилата, да бъда извинена, но не виждам защо да стои вкъщи, като може да е полезен на някоя от вас. 999 000 импулса, моят е 998922
https://www.emag.bg/epilator-s-ipl-tehnologija-acfapro-sistema-z … D0%91%D1%8F%D0%BB

Ще изпратя снимки на ЛС, от Пловдив съм за лично предаване Simple Smile

# 568
  • София
Изтрий си поста, защото може и да те баннат.

# 569
Лятото не се правят процедури при наличие на тен. Има опасност от изгаряне. Изрично е упоменато. Не е нещо кой знае какво, като слънчево изгаряне, но после ставаш на петна. Иначе всеки сам си преценЯ какво да прави.

Общи условия

Активация на акаунт