Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 40 531
  • 659
  •   1
Отговори
# 645
И мен ме мързи и ми писна.. особено по-големите части като ръце и крака.. Пенсия ще хвана докато си оправя краката целите. Иначе вече интима си правя всяка седмица , а не на две седмици, както пише. Ефекта е по-голям за мен така. Зарязала съм приложението, не ми е в помощ. Карам на усет.

# 646
Всички сме така за големите зони, не е във вас проблемът... Голяма бъзикня са си и е много изкушаващо да отложиш за друг път.

# 647
Вече от седем месеца правя стриктно, последния ми писна, а и вече ми е студено да се кълча гола по два часа. Правя интим и мишниците за пет минути. На мишниците нямам нищо, но ги цъкам да си има 😁 и интима е на 70 % готов

# 648
Ох много добре ви разбирам. То аз от две години някъде ако не и повече си правя процедури и се сещам вече от дъжд на вятър. Особено сега в студа е ужас.

# 649
И мен ме домързява с епилатора.😂 Направо дадох почивка на всички зони през лятото (дори и на тези, които слънце не ги огрява), много ми беше горещо, за са се пекат и с епилатора. Пролет и лято ми е най-комфортно с него.
А и си купих Филипс Oneblade Intimate и за първи път използвам уред за бръснене, след който нямам раздразнена кожа в интимната област. Мисля да подновя процедурите с фотоепилатора скоро, преди съвсем да дойде големият студ; просто много изведнъж паднаха температурите и още се настройвам.😂

# 650
С него бръсненето става ли гладко? Че за там ходя на лазер и искат да е перфектно обръснато.

# 651
Аз нямам забележки, не съм усетила нещо да ми боде на допир (даже, когато започнат да растат космите, усещането не е за нещо бодящо). Но е възможно да не бръсне толкова близо до кожата, колкото самобръсначките, знам ли. То при мен след бръснене със самобръсначка макс на следващия ден и без това не е гладко и се започва със сърбеж, зачервени пъпчици, раздразнена кожа и евентуално враснали косъмчета. При самото триене на кожата по дрехите и израстване на космите се случва, много е неприятно. С Филипс-а изобщо нямам споменатите проблеми. Отделно че и не съм се порязвала с него.

# 652
И аз от години съм с тример на Филипс, но модела вече не се продава. Изключително съм доволна - почти до кожа, даже и не боде. Пазя си го като очите! Струва ми се, че onablade не маха чак толкова до кожа и някак не ми се дават пари на вятъра.

# 653
Моят го купих за 63 лв, много добре похарчени пари. Най-важно ми е, че с него нямам споменатите "екстри".🙂

# 654
  • София
Аз се бръсна стандартно преди процедурите. Отложих вече две седмици, тоя уикенд ще трябва да се светкам. Краката са ми ужас. 2 часа мъка... не стига, че ми е студено да седя гола, ами и по някое време ми избива студена пот от това, дето ме пари от светкането.

Дори съм ги разделила на два дни, че иначе много загрява това чудо - в единия ден светкам лице, корем, интим, подмишници и ръце, а втория само краката.

# 655
И аз нямам нерви, а уж с braun-а става по-бързо - така като ви слушам с Филипс е голяма мъка. Аз го ползвам само за интим, а крака и подмишници с обикновен епилатор и съм страшно доволна.

# 656
  • София
Ако трябва да съм искрена, става бързо, но мен и за толкова ме мързи. А с обикновен епилатор няма абсолютно никакъв шанс. Оставям гадната скубеща болка настрана, ами и колко врастнали ми прави тая машинка на мъченията... Моят косъм е черен, плътен и дебел по рождение, а кожата бяла като мляко и чувствителна като за трима - чудна комбинация.

# 657
Абе чак бързо не е, специално за големите зони. Но поне е в удобството на дома ни, ако трябва да се записва час и да се ходи в салон за това, няма да стане по-бързо...

# 658
  • Sofia
След лятото все още не сме подновявали епилацията вкъщи, но трябва. Съпруга ми след операция на киста на опашната кост, му каза лекаря да епилира дупето. Затова и купихме фото епилатора, Simple Smile аз съм измежду другото.

# 659
  • София
Да се присъединя и аз към "мързеливките"😂
Особено краката правя вече толкова рядко, че последно ако не се лъжа беше началото на юни...
Но космите там толкова оредяха, че като не ги усещам забравям... Ако си сложа очилата и се вгледаме имам повечко на коленете и тук там по някой надолу.
Не че се оплаквам де...
Не съм спирала дори лятото мишници и триъгълник, аз отдолу не правя, много ми е тъмна кожата и ме боли.
Заинтригувахте ме с този тример за интим на Филипс, ще го разгледам, защото особенно интим много ме сърби след бръсненето
Подмишници по принцип минавам с епилатор и след ден два светвам, но сега бръснах на няколко пъти , много сърби след това, и май ще престана отново, ще прежаля тези останали 5 косъма, които така и не се повлияха там 😉

Общи условия

Активация на акаунт