Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 44 322
  • 684
  •   4
Отговори
# 675
Не ми се отваря да ги търся- но да е кабел и две приставки, толкова ти трябва, вече си гледай цената.Всички уреди на Филипс работят по един и същи начин.

# 676
Здравейте,
Искам да Ви попитам – правя си фотоепилация с домашен фотоепилатор. Реших да отида на професионална процедура в студио за по-добър ефект. Въпросът ми е: колко дни преди да отида в студиото не трябва да съм се светкала вкъщи?

# 677
Защо смяташ, че ефектът ще е по-добър? Иначе 2 седмици.

# 678
Защо смяташ, че ефектът ще е по-добър? Иначе 2 седмици.
Не знам, мисля, че там процедурата ще е с по-голяма „мощност“ и може да има по-голям ефект. Вие ще кажете – заслужава ли си?

# 679
Не съм ходила в студио, но не виждам причина ефектът да е по-добър или по-лош. Или ти действа, или не. Зависи от кожата и космите, не от студиото. Като имам домашен фотоепилатор, не бих си причинила ходене другаде.

# 680
В студиото пак ли IPL ще е или лазер? Ако е първото, не виждам много смисъл и аз.
Но каквото е да решиш, най-добре с тях се консултирай на място, тук една ли да има много точно с такъв опит.

# 681
Аз гледах някакъв Диоден лазер в студиото.
Вие какво мислите?Заслужава ли си или да продължавам с домашния?

# 682
Не мога да кажа, понеже не те познавам и не си казала нищо за това колко процедури си направила и какъв резултат имаш.

# 683
Мъж съм,целта ми е да направя на гърдите си процедурата.Целта е да има повече ефект и за по-дълго време.

# 684
Нямам идея, но не би трябвало да няма ефект, ако кожата е светла, а космите тъмни. Ако си решил, няма лошо да отидеш и в студио.
Фотоепилацията е с траен резултат при повечето, които са направили основните процедури.

Общи условия

Активация на акаунт