Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 52 257
  • 764
  •   1
Отговори
# 750
Поръчах го, още като прочетох vnd,  благодаря ви Simple Smile На добра цена е - 328 в емаг, и щом и върши работа, нямам какво да се чудя.

# 751
  • София
Със здраве да го ползваш!
Не отстъпва на скъпите модели според мен.
Не е тежък и не се уморява ръката от него, кабела е достатъчно дълъг, за да не пречи...
Според мен е доста изгодно като цена качество

# 752
благодаря! грам не разбирам какво се прави с това чудо, но ще се опознаем - иначе е най-вече за нетърпеливата ми дъщеря, вече на 18, едва дочакваща възрастта да дойде момента за машинката Simple Smile

ако някакви съвети, извън стандартните и тези в първия пост, имате, давайте, ако имаме въпроси - ще питам Simple Smile

малката приставка е за лице, голямата е за тяло и бикини, нали?

# 753
Щом е на 18 г. няма никакъв проблем да ползва фотоепилатор. В тийн годините не се препоръчва, понеже може да няма трайно действие заради хормоните.

# 754
Съвет мога да дам да се действа винаги в много добре осветена стая. Не го чети това просто като дневна светлина както някои, а като светнати де що има лампи наоколо, максимално осветено да е. Намалява дразненето от това просветване което се вижда при третирането, при някои хора може да раздразни очите или да причини главоболие.
И поне първите пъти се заредете с търпение и си предвидете повече време - времената които пише в упътването са нелепи просто, повече време отнема дори и като свикне човек. А отначало дори и по-бавно става.

# 755
мерси! соулфри, да това имах предвид, ама не се е разбрало явно - че едва чакаше да стане на 18, за да се съглася да ползва фотоепилатор Simple Smile

# 756
Дъщеря ми е почти на 16 и от миналата зима ползваме. Факт, няма ефект като при възрастен,  но косъмчетата много изтъняха и оредяха.  Има и голи петна. Много добър ефект има за бикини зоната

# 757
Да, не го препоръчват за тийн периода, защото хормоните варират и ефектът не е като при възрастен. Иначе няма проблем да се ползва, нищо лошо няма да стане, по-скоро може да няма ефект.

# 758
мисля, че имаше връзка с хормоните
забранено е под 18, а не непрепоръчително откъм смисъл

# 759
Е, забранено не е. Не се препоръчва, защото резултатът може да не е очаквания.

# 760
Здравейте, моля за мнение за:

Фотоепилатор PHILIPS LUMEA BRI921

В момента е доста намален в Технополис.

# 761
Здравейте, моля за мнение за:

Фотоепилатор PHILIPS LUMEA BRI921

В момента е доста намален в Технополис.

За тази цена няма какво да го мислиш, купувай смело. Аз вчера го гледах и ме хвана яд, че вече имам такъв, но не е с допълнителна приставка.

# 762
същия (с приставката) взех от емаг, дето ми го препоръчаха малко по-нагоре 1997 модел, на пак така ниска цена (328).

# 763
Питах чата да ми препоръча ефективни ФЕ и първите, които ми изреди бяха на браун, форео, silk’n. Тогава го питах за Филипс Лумеа и каза там, че е един от най-добрите а у.
Ама много ме зачуди.
Имам 6 процедури преди три години на интим в салон.
И после си взех ФЕ филипс лумеа 1998, ама не съобразих (мисля тук четох), че първо се правят през две седмици до постигане на резултат и после се разреждат.. пък аз на приложението цъках ли цъках 6 от 6 звезди и то явно прие, че ефект е дошъл и бързо ми ги разреди процедурите. И бая време така се щраках без да знам. Дали е така - ще кажете.
Обаче като забременях реших да го дам на майка ми, тя го ползва известно време, но приключи мача.
Сега съм в чуденка, дали да не си взема пак ФЕ, но ми се иска да има по-добър ефект.
Иначе на интим, триъгълника почти няма косми, надолу по срамните устни има плешиви петна. Мишниците май няма разреждане, но те там са си редки. Кафеви може би, но редки. На краката обаче са светли и тънки, но сякаш имам и плешиви петна и там.
Не ми се занимава със салони.. в Плевен бях преди и преди три години процедурата интим беше 60 лв, сега не знам дори колко са стигнали. А тук в София сигурно са и по-скъпи, да не говорим за 10 мин процедура (на зона да речем) и още 5 обличане и събличане, да вися по трафици и тн..
беше ми доста удобно вкъщи..
А и за цяло тяло кой знае какви суми ще искат.. но пък за сметка на това е добре фотоепилатора, който избера, да дава ефект наистина. За краката съм наясно, там са светли и тънки, не очаквам чудеса, знам каква им е технологията. Ама интим например ми се иска да е гола кожа поне по-голямата част..
А и още нещо, на някои ФЕ пише да не се използват в интимната област и към ануса? Вие ползвате ли там? Най-вероятно е грешно, но щраках, където има косми. Не съм се спирала, че ако е само за триъгълника за чий ми е..

# 764
Аз имам Philips lumea BRI945, използвам на триъгълника и интим навсякъде без проблем. В началото минавах с приставката за лице, защото ме болеше с другата, но вече ползвам основната, но на по-ниска степен и нямам проблем.  На триъгълника нямам косми след няколко месеца употреба, а на интим са много разредени вече и тези които са останали растат бавно и са по меки от преди да започна да използвам уреда. Като цяло съм доволна, но отдолу не се махат изцяло поне засега и на места си има, но дори да останат така пак ме устройва в сравнение с това което беше преди. Все пак надявам се още да се разреждат, на 70% може би вече нямам косми там 🙂

Общи условия

Активация на акаунт