Септемврийчето подритва вече, а пък термина е още надалече!

• 30 965
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Ох и мен ме гложди много. Най - вече защото с каката не съм имала никакви съмнения, че ще е момиче, даже можеха и да не ми казват Grin както и сега нямах съмнения, че ще са момче и момиче, ама ей на. Ще видим. Grin
Вчера един приятел кардиолог ме насмете да ходя на съдов хирург заради краката. На ММ паниката само това му трябваше, та другата седмица ще ходя.

# 646
Заради отоците ли? Пуска ли изследвания?
Аз имам няколко синини по краката, не са разширени вени, не е релефно, но е синьо. Вчера за пръв път ми бяха отекли, но аз работя на компютър и седя много време, май е нормално да отичат, особено лятото, особено, че сме бременни. Но може да е индикация за нещо. Аз другата седмица съм на кардиолог и ще обсъдим нещата.

# 647
Да. Пусках урина, всичко си е наред. Кръвното ми е наред. За пулса ходих на кардиолог, каза че е нормално да е висок, тялото ми не смогва на натоварването.
Неговия аргумент беше, че неговата жена я хванали точно преди да обраува тромб. Както казах на ММ паниката толкова му трябваше. Grin

# 648
Марти, външния вид лъже в случая с твоя мъж.,той изглежда толкова сериозен и спокоен, че чак не си го представям да е паника, както го описваш Joy

Въпросче от мен до кога се въртят бебоците, реално може до последния момент да си смени позицията нали? Аз не мога да разбера, мойто как е застанало сякаш имам един крак под дясното ребро и един в зоната на пъпа а ръцете са долу някъде около мехура ми, щото ме ръчка доста гадно там. ThinkingSweat Smile

# 649
О да, изглежда супер уравновесен, но не е, вярвай ми Joy даже малката вече се възползва от това и само се оплаква, че нещо я боли и той е готов да тичаме към спешното. Joy

# 650
О да, изглежда супер уравновесен, но не е, вярвай ми Joy даже малката вече се възползва от това и само се оплаква, че нещо я боли и той е готов да тичаме към спешното. Joy

Ужас JoyJoyJoy А малката, че е лисичка си личи от километри. Ама те така са бащите с госпожици, лесно се поддават на манипулациите им.  ММ е много отворен сега, ама ще му гледам сеира някой ден като му се качи на главата. Joy

# 651
Марти, а албумин в кръвта пусна ли? При мен урината е добре, но албумина е под граница.
Китана казват,че 8-9м е по-трудно да се обърнат, но все пак не невъзможно. Чувала съм,че има упражнение за това.
Моето главата му е точно долу в средата и като си дига ръцете на лицето ме бута, а краката над пъпа ми възможно най-отгоре. Така беше преди месец, така е и сега Smile

# 652
Не съм. Каза ми само урина. Ще питам пак.

Моите са надолу с краката (или поне така бяха на 27ми), обаче едното ме ръга в ребрата, явно с ръце, не знам. Рови като къртица там Grin

# 653
Принципно може и в последния момент да се обърне. По-трудно, но не и невъзможно. Аз моята не мога да я хвана как е, но май вече си е главично. Каката около 7я месец си застана главично и повече не мръдна. Усещам ритници около пъпа и малко над него, даже вече видимо ми прави корема квадратен, като почне да се намества и в същото време ме натиска и по пикочния мехур и на моменти имам чувството, че ще се изтърва. Как сте с крампите по краката момичета? Пия магнезий 2х1, но май трябва да го вдигна, защото буквално всяка вечер съм на ръба да крампирам. Едната вечер не успях да го овладея и после 3 дена ми боля мускула на крака. Имам чувството, че колкото и магнезий да пия пак няма спасяване. С предната бременност бях на магнезий 3х2 и пак бях така.

# 654
Аз за сега 2-3 пъти само съм получавала леки крампи нощем. С миналата бременност по това време вече имах и стягания в корема, а сега за сега е добре.. но пък вчера за пръв път ми бяха отекли краката, така чее явно си наближава и този хубав момент. Иначе от тази седмица съм на 3х1 магнерот

# 655
Аз имам крампи почти всяка вечер, предната беше особено специална с три крампи... Ръцете ми също изтръпват по време на сън, но мисля че това е от дълбок сън върху съответната ръка. Магнерот 2х2, корема ми поне не се е втвърдявал скоро.

# 656
  • София
Миналата бременност много често имах крампи, но не съм пила магнезий и контракции нямах докато не започнах да раждам. Чаршафи за леглото имам 2 и са ми съвсем достатъчни като имам сушилня. Със сина ми слагах пелени върху чаршафа и ги сменях много често, защото повръщаше. Но дори да не повръща пак смяната е много лесна и бърза. За количката също пелени слагах върху протектора, а за завиване одеялца ползвах.

# 657
Мен снощи пак ме бяха налегнали безболезнени стягания на корема. Не знам дали наистина не са, защото бебока се върти като акробат вътре или матката си се подготвя... Thinking  

Момичета може да давате предложения за заглавие на новата тема, че имаме още 10тина страници. Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 11:07 от Kitana666

# 658
Слънце весело пече, а Септемврийчето в корема иска на море Grinning

# 659
На мен крампи вечер рядко ми се случват, но си ги има. Ама аз от пред бременността си ги имах, та просто съм увеличила магнезия. Иначе и на мен са взели леко да ми отичат глезените ама то с моята работа на компютъра. За сега като се прибера си правя бани с хладка вода и ароматни соли и ми помага. Чакам си протеина, трябва другата седмица да е при мен.

Общи условия

Активация на акаунт