Творческо вдъхновение -1

• 10 446
  • 263
  •   1
Отговори
# 255
То стана съвсем комплицирано...
Такова е ...

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 16:07 от Mimoziii

# 256
  • В полите на Пирин планина
Има "хляб" в историята.

# 257
Има "хляб" в историята.
Комплицирано, натежава или заплита?

# 258
На мен ми идват твърде много тези пречки и тежести за героите ти, но всеки има различна гледна точка и съответно идея как да разплете тоя "гордиев възел".
Важното е да има логика в образите.

# 259
На мен ми идват твърде много тези пречки и тежести за героите ти, но всеки има различна гледна точка и съответно идея как да разплете тоя "гордиев възел".
Важното е да има логика в образите.
Логика най-вероятно има, пречки и тежести, но никой не казва,че историята е щастлива 😊

# 260
Не говоря за щастлив край, а за избори и развитие на отношенията, т.е. за какво да се заплитат, ако няма авторът да ги разплете по някакъв начин?!

# 261
Да. Разбрах. Тя историята е написана. Пуснах само началото, за да видя дали провокира изобщо тази тематика.

# 262
Има разни писателски сайтове - може да се пусне и да се видят насторенията на читателите, ако имаш желание, но и това е субективно и по-скоро зависи от това как е поднесена историята.
Реално, за всичко вече е писано; въпросът е дори клиширана тема как ще се поднесе.

# 263
  • София
Пускам началото на една измислена история. Но ми би било интересно, дали ви развълнува, бихте ли искали да я прочетете, какво предизвиква у вас като емоция? Не го гледайте като нещо реално,а като художествен сюжет, за да може и мнението да е обективно.
Къде го пускате? Не виждам линк.

Общи условия

Активация на акаунт