90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIX

• 32 340
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 14:57 от Doli

# 616
Браво на Ашли!

А този Грег е голямо мекотело - надявам се приятелката му да го остави и да си отиде, но всички се бутат да стават американци и им е все едно с кого ще сключат брак...

# 617
“Последният курорт” (Всички в студиото) тази вечер беше само скандали и простотии. Софи имала две нови връзки, с мъж, и с жена. И той имал дете, и тя имала. Ама Софи не е знаела, че децата им са общи. Роб го разказа и всички се смяха.
Роб обиди Джазмин, че била “бременна кучка”.
Флориан се заяжда с Ариел и се караха. Стейси призна, че минава през менопауза и не е правила джиджи биджи с Флориан от 4 месеца. Той каза, че не знае какво е менопауза. Водещата Шон Робинсън помоли останалите мъже да обяснят на Флориан какво е, но и те не можаха и го обърнаха на смях.

Дарси и Георги също бяха в студиото. Той е одъртял, а тя е отслабнала и заприличала на жената-котка в лицето. Плашещо. Двете сестри се караха доста махленски.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 00:58 от diziler

# 618
  • София /Абсурдистан
Дарси на какво се е направила… да си изкараш ума направо.

# 619
Като оставим визията, те са полудели наистина. Стейси прави пред всички скандал на Дарси, че звъннала на Флориан в 3 през нощта. "Ти какво, искаш да ч***ш мъжа ми ли"?. Някаква много странна ревност между две сестри. А Флориан е погрознял и остарял, явно се е и пропил. И с това флегматично поведение... тотал щета.

Който има връщане назад с интерактивна тв, нека пусне снощи от 22.00 епизода.   А продължението ще е следващата сряда с разправиите покрай Наталия и Джош, тя е обиждала и псувала жена му... правила панаири навсякъде.

# 620
Флориян долу горе бива, обаче нашия Джорджи е тотал щета. Даже са женени с онова нещо Дарси. Смятай, колко трябва да си зле да стоиш с обезобразена и абсолютно неадекватна жена.

# 621
  • София /Абсурдистан
Спестил си е грижи човека Simple Smile Никой не знае какво работи наш Гошо, най-вероятно нищо.

# 622
  • Швейцария
Той работи Онлифенс. Сега му погледнах Инстаграма и видях.

# 623
  • Sofia
Мислих,че Стейси е по-страшната в лице,но снощи като видях Дарси…ужассс😱
А скоро двете пак са се преправяли…хирурзите са за съд 🤬

# 624
Да, даже тези дни Дарси се показа в един клип и каза, че била обидена от дехуманизиращите коментари за лицето й.
Ами, хората какво са виновни, че тя не е добре с главата и не се спира?

# 625
Той работи Онлифенс. Сега му погледнах Инстаграма и видях.
Какво правят в онлифенс всички? Показват си тялото ли, какво?

# 626
Да, но в различни степени - в смисъл, не е задължително да е мръсно, но обикновено е.

А по принцип сайтът не е създаден за това, но така се е наложил. Създателите му мислеха да забранят този тип съдържание, но се отказаха, защото ако го направят, трябваше направо да го закрият - няма да има потребители.

# 627
Тази вечер (неделя) нов сезон на "90 дни: Дневниците", с.6, еп.1 от 22.00 ч
(с Деби и Колт, Елизабет и Андрей, Робърт и Ани, Вероника, Лорън и Алексей, Шантел,  Джени и Сумит, Кара и Гийермо, Ребека и Зиед)

И Pillow talk на "90 дни до сватбата", сезон 11 от 23.00

# 628
  • Sofia
Никак не ми бяха интересни и двете предавания.

# 629
Робърт и Ани чакат поредно дете.
А Елизабет и Андрей се местят в Молдова, не знам защо. Предполагам, че има проблем с визата на Андрей.
Джени и Сумит живеят в затворен комплекс (заприлича ми на нашите панелни блокове, ама наблъскани буквално един в друг), наемът бил висок, Сумит не смогвал и намеква Джени да започне да работи, тя каза "беше ми обещал, че няма да ме притискаш за пари". Всички магазини и аптеки били вътре в затворения комплекс и нямало нужда дори да се излиза от него. Егати и живота Grinning
Ребека хваща Зиед в изневяра, следи го и го вижда с друга жена.

Общи условия

Активация на акаунт