Наш'то малко валентинче ще е МАЙско животинче

• 13 334
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • България
След едно такова силно озвучено кино милото ми бебче имам чувството, че също изживя шок, но в обратен смисъл не мръдна цяла вечер , че и на следващия ден. Вече се замислях да ходя на лекар когато направи едно такова салто , че ми изкара акъла  Laughing Посмяхме се с мъжа ми, при което аз със сълзи на очите , защото много ме  беше стреснала  Laughing

# 196
  • София
След едно такова силно озвучено кино милото ми бебче имам чувството, че също изживя шок, но в обратен смисъл не мръдна цяла вечер

ужас наистина прекалено силен е звука ... шок си е

# 197
Добро утро, МАЙ-ски сладурани!
Имам 1 процедурен въпрос към тези от вас, които са раждали вече. Тъй като нашите бебета ще са пролетни, а в най-големите горещини живот и здраве ще са на около 2- 3 месеца. Та, въпросът ми е, с какви дрешки да ги контим тогава?
Могат ли да носят само долно боди, и при това с какъв ръкав- дълъг, къс или без? Продавачките в магазина упорито ме убеждаваха, че едно бебе никога не се оставяло по къс ръкав и голи крачета навън, та затова накупих цели не толкова плътни цели гащеризончета, блузки с дълъг ръкав и панталонки от трико . Ама все пак дали няма да е много за този сезон?  Thinking
Това, което знам е, че бебета не трябва да се навличат, а  даже напротив. Според новото схващане бебето се обличало с толкова с колкото аз съм облечена минус една дрешка... Thinking

МАЙ-чета, дайте съвет какво точно ще ни е от полза, плиииийз!  Laughing
Хубав слънчев ден!

# 198
  • Burgas, Bulgaria
SvetlaK мерси за инфото аз да си призная още не съм ходила при док но имам друга причина и изчаквам малко-снощи обаче имах болки и то хем в корема хам в кръста едновременно и коремеца беше станал камък.така ме заболя на няколко пъти че ми се прирева.
Не знам омръзна ми дасе оплаквам то явно всичко е нормално но искам да проверя че нали искам и в София да ходя в петък Mr. Green.

# 199
  • Пловдив
защо не мога да пущам съобщения? пише ми че сесията ми е изтекла

# 200
Poly аз не съм от опитните, но според мен си зависи от времето и от бебето. Ако е много горещо навън и ти едва стоиш по потник няма логика бебето да му сложиш блузка с дълъг ръкав ...

Искам да попитам за слинга (majche ти каза, че си си поръчала) ... има ли размери това чудо, тъй като аз и мъжа ми сме различни габарити да не се окаже, че само единия може да го ползва. Ако реша да си шия какъв вид плат да избера, а също по-дебел или по-тънък. Гледам, че има 2 вида - с халки и без халки, каква е разликата ? Благодаря предварително Simple Smile

# 201
моят слинг утре ще дойде. на кутията пише, че е размер М /или май L  newsm78/, значи има размери някакви. гледам, че моят не е с халки, а като торба. утре ще го видя и ще снимам.

полиндар - това с дрехите -1 касае деца, които вече се движат. за нашите дребоси ще е в сила максимата нашите дрехи +1. така или иначе, ако навън е 40 градуса, аз няма да си изведа детето навън по дълъг ръкав и дълги крачоли. вероятно бих облякла леко боди без или с къс ръкав + някаква пеленка отгоре, за да не го близва слънцето. я да се включат майките с пролетно-летни деца, че с апо-сведующи.
за номерата на телефоните, може и да има смисъл, ама аз така или иначе нямам задръжки за моя. мога да го пускам на лични, а също и да го изтипосам най-отпред.

# 202
  • София
Добро утро, МАЙ-ски сладурани!
Имам 1 процедурен въпрос към тези от вас, които са раждали вече. Тъй като нашите бебета ще са пролетни, а в най-големите горещини живот и здраве ще са на около 2- 3 месеца. Та, въпросът ми е, с какви дрешки да ги контим тогава?
Могат ли да носят само долно боди, и при това с какъв ръкав- дълъг, къс или без? Продавачките в магазина упорито ме убеждаваха, че едно бебе никога не се оставяло по къс ръкав и голи крачета навън, та затова накупих цели не толкова плътни цели гащеризончета, блузки с дълъг ръкав и панталонки от трико . Ама все пак дали няма да е много за този сезон?  Thinking
Това, което знам е, че бебета не трябва да се навличат, а  даже напротив. Според новото схващане бебето се обличало с толкова с колкото аз съм облечена минус една дрешка... Thinking

МАЙ-чета, дайте съвет какво точно ще ни е от полза, плиииийз!  Laughing
Хубав слънчев ден!

Аз лично, обличам Елена спрямо моето топлоусещане, държала съм я по боди с къс ръкав + гащиризонче което да и стига до коленете + чорапки ....държала съм я и само по боди + чорапки ....обличала съм и също цяла камизолка с крачолчета до коленете ....но наистина винаги съм се съобразявала с жегите ....шапка задължително, слънцезащитен крем задължително .... ако видите си вземете и комарници за количката, на мен ми бяха доста удобни, няма муха, няма комар или друга гадинка която да кацне върху детето.

# 203
  • Перник
SvetlaK мерси за инфото аз да си призная още не съм ходила при док но имам друга причина и изчаквам малко-снощи обаче имах болки и то хем в корема хам в кръста едновременно и коремеца беше станал камък.така ме заболя на няколко пъти че ми се прирева.
Не знам омръзна ми дасе оплаквам то явно всичко е нормално но искам да проверя че нали искам и в София да ходя в петък Mr. Green.

Мила, това са болезнени контракции. Не искам да те плаша, но не се мотай, а иди на лекар.
А сега и аз да се оплача - не знам какво ми стана преди обед, към 11 часа, но както си седях на компютъра ми се зави свят и почна леко да ми се гади. Тъкмо си мислех,че ми минава и... Sick добре че тоалетната е точно срещу вратата на офиса. Сега обядвах и съм ОК. Така и не разбрах защо повърнах  ooooh!

# 204
Бебе, по-малко от 22 седмици се родило с тегло 284 грама и оцеля http://news.ibox.bg/news/id_1167538122

# 205
  • Варна
Да ви се оплача - май ми се появи/ха хемороид/и - външни  Embarassed Sad

По отношение на тези неприятни неща нека споделя че и аз имах, много беше неприятно, но сега май отминаха. По- бързо ще ти мине ако не ползваш тоалетна хартия, а вода и се мажи постоянно с вазелин или масло Джонсън с алое. Дано скоро се похвалиш, че си се отървала от тях. До скоро

# 206
Здравейте мили момичета!
Да се включа и аз по темата за имената-ние със съпруга ми сме решили да не кръщаваме детето на някой от родителите ни-а и те се отнасят разбиращо и никой няма  претенции по въпроса.Тъй като най-вероятно ще си имаме момиченце сме си харесали следните имена-Виктория, Никол, Мариела, Александра.Ако пък ни изненада-сме твърдо за Никола.
Но това което се моля е да се роди живо и здраво,че в последните дни ме мъчат едни контракции,които си продължават въпреки Магнезия и но-шпато.
Така че да сме здрави и да си родим здрави бебета,пък всичко друго ще се нареди!

# 207
  • Sofia
Ми Яна е родена Март месец и през лятото в жегите съм я обличала само с боди с къс ръкав или гащеризонче с къс ръкав и къси крачоли. Тънка пелена мъкнех винаги и при нужда я слагах - като спи или като е на сянка и стане по-хладно. Абе общо взето всичко е въпрос на усещане на майката.

# 208
  • Пловдив
SvetlaK, и аз от вчера съм така. Както си стоя и изведнъж ми се завива свят, гади ми се, но слава богу без продължението. Вчера се разтреперах цялата и докато се прибера до вкъщи бях обляна цялата и в студена пот. Мисла си, че или кръвното ми играе лоша сега - в неделя направо беше върха - 89/38 и набързо ми стана ясно защо се чувствам сякаш цял локомотив ми се е стоварил върху гърдите, или кръвната захар нещо ми е много ниска. Ако и утре ми стане пак така в четвъртък сутринта съм в лабораторията да дам кръв.

# 209
  • Перник
SvetlaK, и аз от вчера съм така. Както си стоя и изведнъж ми се завива свят, гади ми се, но слава богу без продължението. Вчера се разтреперах цялата и докато се прибера до вкъщи бях обляна цялата и в студена пот. Мисла си, че или кръвното ми играе лоша сега - в неделя направо беше върха - 89/38 и набързо ми стана ясно защо се чувствам сякаш цял локомотив ми се е стоварил върху гърдите, или кръвната захар нещо ми е много ниска. Ако и утре ми стане пак така в четвъртък сутринта съм в лабораторията да дам кръв.

Aз по принцип съм с ниско кръвно. А на последното изследване (преди 2 седмици) захарта ми беше 3,8. Но днес като ми прилоша тъкмо ядях шоколадови бисквити.
Дано да не се повтаря, нито при мен, нито при теб, че е доста гадно   Tired

Общи условия

Активация на акаунт