👣 Августови бебета 2023 🤱 - тема 4

• 31 053
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Предполагам, че няма да има проблем и на цялото тяло..

# 676
Няма проблем. Ние лятото прибягнахме до мокрите чаршафи. От вируса с повръщането ми вдигна 40.3 градуса. Подейства да спечелим време, докато дойде часът за следващата доза температуро понижаващо. 

На какви обувки смятате да заложите за зимата като вид. Не като марка. Боти, ботушки, апрески? В голяма чуденка съм. Предната зима беше топла и не знам какво да купувам.

# 677
Ние имаме апрески и боти.

На какви подаръци се спряхте за Коледа?

# 678
И аз от няколко дни разглеждам играчки, нали има и черни петъци. Насочила съм се към дидактически  куб за сега.

# 679
Момичета малкия пак е болен от четвъртък..сега и мен ме хвана вирусът… вече си мисля дали да не го отпиша от детската…

# 680
Mikin95, бързо да минава. Докато изградят имунитет, ще е така. Някои дечица боледуват повече, други по-малко.
И ние изкарахме нещо с температура и гърло, а за жълтия градински сопол пък да не споменавам. ..

# 681
Момичета препоръчайте ми боти/ботушки за малкият. Чудех се за тези- някой да ги е купувал

И сега допълвам, че в крайна сметка поръчах Superfit Groovy 2.0 Pin Gore-Tex дано да са му удобни на господина

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 11:15 от Беатриче

# 682
Водих малкия на частен лекар ш се оказа с ангина и леки хрипове, даде му антибиотик.. лошото е ,че вчера и днес спи постоянна, буди се от кашлицата за 5-10мин и пак заспива.. не приема никакво храна днес на 150-180мл мляко и много малко сокче… притеснително ли е това че спи постоянно …вече не знам какво да направя и как да му помогна Sad

# 683
Температура има ли?

# 684
Вчера през деня нямаше ,но въпреки това спа постоянно…

# 685
Днес добре ли е?

# 686
@Малката лисичка , за днес живна малко,но отказва всякаква храна все още и е тамо на мляко. Но пак е по-добре отколкото нищо… за капак и аз съм болна като него.. пазете се , този вирус е много гаден..

# 687
Сега върлуват много вируси.. скоро всичко ще се оправи!

Мами, вашите дечица проходиха ли?

# 688
Моето малко преди годинката. Вече е сменил няколко чифта, крачето му е сравнително голямо. След няколко марки, някои с цени към 110-20лв, стигам до извода, че всъщност на Найк съвсем обикновен модел за 50лв му бяха чудесни за навън. Споделям и едни, които се водят за навън, но ние ползваме като пантоф и са най-доброто ми откритие. Взех ги от about you покрай черния петък. Жалко, че е на 23.5, а виждам, че няма други след това. Ако ги бях открила по-рано, нямаше да се поколебая и за миг да си карам с тях. Търся тяхна алтернатива за следваща номерация, че както е тръгнал сменяме обувки през 2-3 месеца. 😁

# 689
Сега върлуват много вируси.. скоро всичко ще се оправи!

Мами, вашите дечица проходиха ли?
Ние проходихме съвсем скоро, навърши 1.4 г и на другия ден се пусна да ходи сам. Днес направихме прощъпулник.

Общи условия

Активация на акаунт