🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 128
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 555
По метода на изключване без грим май не сме виждали само Надя и Горджъса.
Втората си е инатлива, така че няма да се учудя.
Катето, от друга страна, без очната линия е доста по-семпла, може да чувства дискомфорт и да се фръцне, за да му привлече вниманието, защото знае, че времето ѝ изтича.

# 556
Инстаграм много настойчиво ми пробутва профила на Валерия, явно е станала тренди след миналата седмица. Та метнах едно око и съм в потрес от моделството ѝ. Буквално всяка снимка е еднаква с другите, едно и също до безкрай, при това снимано без кой знае каква цел. Не го разбирам много тоя бизнес, но определено не виждам бъдеще за нея като професионален модел, в смисъла, в който хората ѝ плащат, за да се снима с дрехите/продуктите им. Супер еднотипна в излъчването си е и това силно екзотично излъчване би “задушило” всичко. Иначе няма спор, хубаво момиче с хубаво тяло.

# 557
Имам лошото предчувствие, че задачата довечера за коктейл без грим ще се превърне в някакъв ужасен цирк, дано поне не е за сметка на Горджъса, която очевидно има най-проблемна кожа.

# 558
При Надя краката развалят картинката,  не знам със спорт дали може да се подобри нещо.

# 559
Сега е моментът от БТВ-то да направя реклата на някоя мицеларна водица - представям си как Наум приканва дамитИ една по една да си махат грима преди да тръгнат към коктейла.

# 560
Надя не беше толкова шишкава в бедрата в началото, но и тя като повечето, които се задържаха, се наля. Дупето е хубаво, ама и на Валерия и на Киара са хубави.

# 561
дано поне не е за сметка на Горджъса, която очевидно има най-проблемна кожа.
Той Алеко ще ги успокои, че не ги харесва само с очи, защото, колкото и да са невероятни, е възможно да съзре недостатъци, а харесва и това, което не вижда, защото ги харесва със сърце Stuck Out Tongue Winking EyeHeart

# 562
Да ви кажа, загледах се в профилите на момите в страницата на  БИ ТИ ВИ -то на народа и останах учудена, че не помня Мартина, Моника, Габи (ама не сестрата) и още една-две. А за това как са представени някои участнички нямам думи...Close

При Надя краката развалят картинката,  не знам със спорт дали може да се подобри нещо.
Може, но не и дължината. Виж, при Маги е друга работа - висока, съразмерна, дългокрака и с фина структура, но с отпуснато дупе.
Няма угодия, ей! Smile И пак да си кажа, че Валерия за мен има най-хармонично тяло, Надежда също, но не й помня дупето на вид. Пък и впечатленията ми се менят с всеки епизод, поокръглиха се дамите май. А да, Виктория в последните епизоди също не е съвсем за изхвърляне, особено в долната част на миньонското си телце, има си и дупе, и крачета, колкото и да се твърди, че е грозно слаба.
ПП: А пък Теа, колкото и да е пищна в тяло, на плажа показа нелошо дупе също, та чак Алек го маза там с нещо от продуктовото позициониране.

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 17:57 от FreakOnALeash

# 563
И на мен не ми харесва Надя. Допускам, че на възприятието влияе и поведението ѝ. Примерно, усмивката ѝ често ми изглежда зловеща. Обективно има грозен нос, особено в профил. Очите са хубави, но там пък грима... Като съчетание мога да нарека визията симпатична, хубава - не. И прословутото дупе ми изглежда твърде напращяло за моя вкус.

# 564
Не знам защо още си го причинявам това недоразумение,ама и аз се каня отново да гледам.Само не разбрах-с грим ли да бъдем,или да сме солидарни с участничките?

# 565
Ее, то всяко тяло си има своите кусури и плюсове. В крайна сметка не се търси съвършенство, а подходящото за Сашко. Той също не е мистър Олимпия. Предните двама ергеня бяха с по-добри физически данни. Тъй че би могъл и по-пухкави глезени да понесе, и по-виснало дупе, че и здравословно количество целулит.
Колкото до грима - по-важното е без него да си разпознаваема. Даже и някои мъже го оценяват това. Горджъса и аз мисля, че без очертани устни ще е по-добре. Току-виж без грим жабата се превърне в принцеса Grinning

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 19:11 от Анонимен

# 566
Ее, то всяко тяло си има своите кусури и плюсове. В крайна сметка не се търси съвършенство, а подходящото за Сашко. Той също не е мистър Олимпия. Предните двама ергеня бяха с по-добри физически данни. Тъй че би могъл и по-пухкави глезени да понесе, и по-виснало дупе, че и здравословно количество целулит.

Само че досега не е показал кой знае какув интерес към нея, та явно не му е по вкуса.
Не знам как всички са с прически само тя тая коса на път не я промени.  Валерия какво и каза, че е ударена с тиган. Тя Надя цял сезон не спря да обижда тъничко останалите. Сега не и беше никак ок да чуе обидите по нейн адрес.

# 567
  • The wild, wild west
Е, това ще е много готино - за коктейла без грим! От моята камбанария, би трябвало да е задължително мъжете да видят една жена без грим преди да решат харесват ли я или не. То реално се прекалява с тия гримове бе хора. Бива, бива несигурност, ама всяко нещо си има граници. Аз през живота си дали има един път да съм била с мазило на кожата, може би на сватбата, но не съм сигурна. 😅 Освен червило и маскара за очи, които обожавам, почти нищо друго не ползвам, а тук в Америка в професионална среда минавам за изключително красива и поддържана жена и получавам комплименти ежедневно. За мен Валерия си е направо грозна в лице и нечистоплътна в тяло и доста по-непривлекателна от Надя да речем. Така че, критериите за красота и поддържаност силно се определят от средата, както и личните предпочитания на хората, няма такива универсални и слава Богу! Дето се вика, за всеки влак си има пътници и затова за мен са безумие тези корекции, пластики, гримове с които е пълно предаването! Само обявяваш на целия свят, колко си неуверен и комплексиран всъщност и колко малко друго имаш да предложиш на света.

# 568
Ох, ще припадна, Надя била грозновата! На коя планета живеете и с какви критерии за красота боравите?

Критерият ми е Екатерина, Киара без грим.
И двете имат съвършени лица - нослета, очи, овал… някак камбата вместо нос и неприятно острите очи на Надка, перушината на главата са ми далеч от красивото, дори и да нямах база за сравнение с момичетата до нея.
Разбира се, всеки има свои очи и критерии Simple Smile.

П.П. Дори ако сравняваме само глави, то Барбара беше и е много красиво момиче, особено с подчертаните разкошни наситени сини очи, отделно носле, овал, устни, зъби…

# 569
" носле"... Rolling Eyes

Верно ли. Значи тия с нос, камба и нагоре...кво Joy

Предпочитам естествена камба пред "носле" като на Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт