🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 074
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 630
Не казвам, че Йоана и Надя са света вода ненапита, но Валерия си мисли, че светът се върти около нея и тя е по-по-най (както и най-изстрадала). И не, възрастта не е оправдание… но не виждам потенциал поведението и да се промени
Валерия е на 21-22, Надя и Йоана са на 25. Няма кой знае каква разлика във възрастта.
Да, ама те нали умни, овладени, ползвали трудностите да станат по-добри хора, както препоръча Йоана на Валерия, що така не им личи?! Сигурно трудности са им липсвали, затова не са задобряли. 😎

# 631
  • Пловдив
Магдалена не разбра подмятането на Йоана за Валерия с майка и дъщера. Йоана имаше предвид, че Маги и Катерина са като майка и сестра на Валерия, защото я защитават. Low IQ отвсякъде.

Според мен отлично разбра сравнението, но улучи момента да направи интрига и да излезе суха.
П.С. Не симпатизирам на Йоана

# 632
Магда реве от яд, а не от чувства.

Точно това си помислих и аз. Защо реве на синхрон и се прави на жертва и наранена? Просто умря от яд, че писмото не е за нея к не може да им повтаря как иска да сбъдва мечти с нея. 😂 Толкова е фалшива и така виждаше името си на тая романтична покана.. 😂 Наум тоя път ме изкефи как го даде точно на нея да чете!

# 633
Някой може ли да ми каже марката на обувките на Виктория от НАДКАСТ? Бели с розово?

# 634
Ако има някакъв синдром, който предизвиква в човека желание да застава на страната на нападнатия, сигурно страдам от него, щото колкото повече дрънкат детински атаки срещу Магда, толкова повече й симпатизирам, макар че си има много трески за дялане. Така с този лек грим ми изглежда доста красива, нежна и млада.

# 635
не знам ква марка са, но много ми харесаха и на мен

# 636
Мъча се да ги намери от 5 часа 😂

не знам ква марка са, но много ми харесаха и на мен

# 637
  • Paris
Ако има някакъв синдром, който предизвиква в човека желание да застава на страната на нападнатия, сигурно страдам от него, щото колкото повече дрънкат детински атаки срещу Магда, толкова повече й симпатизирам, макар че си има много трески за дялане. Така с този лек грим ми изглежда доста красива, нежна и млада.

Синдром поне не съм чувала, но имаш силна емпатия и съпреживяваш чувствата и емоциите на другите. И аз съм така.

# 638

Ами да, в крайна сметка ако са толкова емоционално интелигентни и уверени в себе си ще изолират фалша и няма да се правят на морална полиция, ужасно досадни са

# 639
Цялата тази история заприлича на другарски съд Simple Smile

# 640
  • България

На мен ми е много изкуствена. Не се засяга въобще от критиките, а печели екранно време, играейки го адвокат на себе си и всички останали. Нямам емпатия към нея в случая.

# 641
И аз имам емпатия и интуиция, Ами не харесвам Магдалена. Харесвах и симпатизирах на Елена. На Александра не.
Това не значи, че харесвам другите.
Честно казано Надя най ми харесва. Не е грозна и не ме дразни. Най-непоносима ми е Горжъса.

# 642
Някой може ли да ми каже марката на обувките на Виктория от НАДКАСТ? Бели с розово?
Не излиза да са никаква марка, потърсих.
Скрит текст:

# 643
Магдалена и Алек имали еднакви интереси.. 😂😂😂 Не търсели помпозност, ти ли бе Магдалено дето живееш за инстаграм. 😂

# 644
  • България
Днес показаха Киара и излъчиха нейн синхрон - ще излети.

Маги, много добре разбра какво ти каза Киара.

Тези всичките откъде имат толкова пари за сандали над 3000лв и многобройни маркови рокли?

Аз не нося токове и официални обувки, но най-скъпите са ми туристическите.

Общи условия

Активация на акаунт