Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 10

• 35 921
  • 529
  •   1
Отговори
# 390
Взех си аз новият инстант пот със запичащ капак и сме голям тандем с тоя звяр 😅
Мусака ,пълнени чушки ,печени ребра ....майко мила ...като секс с ново гадже сме ...няма спирка ,спуквам го ...🤣😂🤣

# 391
Нона, правя лаврака на тиган, защото ям и кожата, става супер хрупкава така. То това й е най-вкусно то на тая риба Stuck Out Tongue Closed Eyes
No frame, честито. Аз имам pro, но капака за запичане съм го ползвала само за печено пиле. Купих си и само еър фрайър, този с двойните кошници, но ще го пробвам като се преместим в новата къща.
Днес съм на варени яйца за закуска и голяма салата с пушена сьомга за обяд.

# 392
No Frame може ли линк към пот-а? Имам чувство, че само аз не съм се сдобила с подобно устройство ...

Планът за днес:
З- смути (бързо охладнявам след него за съжаление)
О - зеленчуци и сирене по шопски
В - риба и зеленчуци.
Бях в Аляска за две седмици, ходихме няколко дни за риба (за първи път ми беше) и сега имам риба за няколко месеца 😁 Обожавам риба,  особено ако някой друг ми я приготвя 😉

# 393
Аз се чудя дали искам. Фраера много си го харесам, но се притеснявам малко относно покритието на тези уреди. Не че и моите ся много качествени де, но избягвам тефлон

# 394
# 395
# 396
Аз преди време имах пота с двата капака. Това беше май- неуспешната ми покупка, буквално всичко ставаше като варено, а с капака за запичане пак не се получаваше, защото пространството вътре поне за нашите нужди беше малко. Няма го обема на фурната където мога да си наредя поне 3 цели риби, бутчета и други меса в голямо количество.
Добре, че успях да го продам.

Снощи бяхме на миди , скариди и доволно количество диня 🍉 Определено прекалявам с нея 😅

За закуска си направих оризова баничка, отивам да хапвам след като си изпия кафенцето ☕
На обяд сигурно ще ходим на плаж. Хубав ден, момичета 🌷

# 397
Аз се чудя дали искам. Фраера много си го харесам, но се притеснявам малко относно покритието на тези уреди. Не че и моите ся много качествени де, но избягвам тефлон
В този с кошниците-чекмеджета можеш да си сложиш тавичката вътре, аз си купих няколко, които пасват перфектно и са порцеланови. И аз съм с резерви да готвя директно в кошниците. Гледам, че и на хартия за печене ползват много хора. Става всичко по-бързо и с по-малко ток. Освен това не се омирисва кухнята като от фурна според потребителите Grinning
Ще докладвам като почна да го ползвам. Аз следя на Валерия рецептите, тя прави всичко в еър фрайър, та си купих същия като нейния, че да не мисля как да адаптирам. Признавам си, че искам да прекарвам в кухнята минимално време.
За да не е само спам, вчера карах главно на мазнини по стечение на обстоятелствата, нали ни остава само седмица преди да се преместим и ядем каквото има във фризера и по шкафовете. З три поширани яйца на кето питка с малко майонеза 13гр точно Sunglasses. Майонезата ми е само яйца и авокадово олио. Цял ден бяхме навън та направо вечеря в 5 със салата и консерва дроб от треска в собствен сос и 70гр прошуто. Вместих се в 1450кал,но 76% мазнини, имах само 60гр П и 17гр Вх.
Днес съм на скариди и риба тон за закуска и корма с фазан, която сготвих вчера. Личи си, че карам подред от фризера  Joy

# 398
Оооо правих ребра и пържоли на ИП станаха Уан ъв а кайнд ,изобщо не бяха варени ...Просто слагам вода но да не ги покрива и после дракарис на грил🔥

# 399
Добро утро, темата позамря. Надявам се да е защото всички сте на почивка и релаксирате Smile
Последните няколко дни съм все на салати с някакъв протеин. Изядох фазаните и рибата от фризера и минах на прасе  Joy  Официално съм 10кг надолу. Колко са вода, мускул и колко са мазнини не се знае. Ще отида на декса скан през август, жалко че в Англия няма възможност за такъв, че да знаех каква ми е изходната позиция. Успявам само с по две силови на седмица, когато съм на работа. Но пък ходя пеша по 1ч на обяд и 1.5ч след работа. Не знам колко е тренировка ходенето (не е Joy), обаче на психическото здраве ми се отразява невероятно.
В неделя заминаваме за Созопол, имам ластик и ще редувам горно и долно тяло на Каролайн и много плуване.

# 400
Добро утро, аз се настанявам трайно тук вече;)
За днес на гладно тренировка на Сидни за горна част с малко кардио.
Закуска -330 г пъпеш, доза протеин кокос (направих на шейк, за първи път правя, много сладко ми дойде) плюс 6 бр кашу.
За обяд съм приготвила пълнени чушки по зоната, но не съм им смятала матросите.
За вечеря ще правя филе от аржентински хек, ако имате приятни рецепти, ще св радвам да споделите.

Следобед не знам още какво ще хапна.

# 401
Добро утро и от мен Simple Smile
Събота вечер беше мръсна, почти без храна, но пък с голямо количество алкохол, че бяхме на гости.

З:Две филийки с извара и бъркани яйца
О:Пил. филе, ориз, домат+ нектарина
С:Скир с малко протеин, боровинки и орехи
В:Мъжо ще прави джолан, май ще има и варена царевица+ салата и плод

Духче, доядоха ми се пъленени пиперки с кайма и ориз, благодаря за идеята, ще направя тези дни Simple Smile

# 402
Ние сме за първи ден на море, най-накрая да  се стопля, че все ми е студено. След две седмици искам да си пусна пълни изследвания с трикратна глюкоза и инсулин, та за целта трябва да вдигна Вх към 150гр на ден. Та днес съм на лаврак на скара, 3 яйца и 100гр маслини за обяд , следобеда - капучино с 200мл мляко, малини, диня и домати Laughing
Смятам да ям домати на корем, такива в Англия само ги сънувам. За две седмици няма да се гътна от домати нали? Sweat Smile

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 18:29 от Costa

# 403
  • Plovdiv
Коста махни млякото от капучиното или само 2-3 ч.лъжициза вкус,за да убие горчилката и омекоти вкуса.Ти шегуваш ли се  с доматите-няма да се гътнеш,яж колкото си искаш.Но няма да можеш да изядеш повече от 300грама на хранене,колкото и да искаш.Само внимавай с плодовете -максимум 200грама/айде/300 диня не много захарна/ за ден..Ако искаш ме слушай де.Дано да са ти добри изследванията,стискам ти палци.Зная, че фитнес маняците броят и въглехидратите от доматите,но те са си фитнес маняци Stuck Out Tongue Closed Eyes  И 100гр маслини недей да ядеш за ден или на хранене,много са,казвам ти го от личен опит.Маслините ги яж на бройка -5-10-15бр  макс.
Аз пък ще се гътна от жега тук в Бг-не издържам вече,цял месец по 30 и над 35-39 градуса .
В прясното мляко има млечна захар,сладко си е,и колкото повече -толкова повече млечна захар,а ние бягаме от захарта/простата/като дявол от тамян.А някои хора нямат и ензим да го смилат и директно си получават разтройство,не им понася добре никак.Аз не съм от тях,смилам си го прекрасно,но на килограмите ми никак не влияе добре.И като видя в Коста кафе една Кофа Лате -500мл,незнам, с пяната и каймака,това ми е само за празници ,за всеки ден абсурд,камо ли за отслабване капучино не.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 16:43 от Penelope77

# 404
Пенелопе, абсолютно си права за всичко. Hug
Кафето го пия само черно от години, но ми трябват към 150-200гр въглехидрати на ден за около 2 седмици преди обременяване. Ако върнеш назад ще видиш, че за последните 10 седмици съм на  до 30-35гр Вх и свалих 10кг.
Реших тези 150-200гр да дойдат от плодове и мляко, не от хляб. Картофи и ориз не обичам.
Млякото е инсулиногенно и си е смърт за ИР, та затова го включих, че да са ми реални резултатите, просто си предизвиквам панкреаса. Иначе го усвоявам екстра, както и всички млечни, нито се подувам, нито ми се променя рутината в тоалетната Joy
За доматите се шегувах, да Kissing Heart
В момента, в който ми мине обременяването си минавам пак на кето/ниско-Вх.

Общи условия

Активация на акаунт