💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 5)

• 47 687
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Държа много Крис и Маргарита да си ходят... Те могат да правят коалиции, но ако някой друг си направи коалиция - ред съзли, ред сополи.
Ох, що си мисля, че Дани ще си ходят, а не искам.
Ако правилно съм изчислила гласовете - не би трябвало.
Тишо и Софи, Пешо и Галя и Дани и Ели ще гласуват за Дани и Петя.
Сиси и Светли и Мишето и Венци ще гласуват за полицайте.

# 361
От Галена и Пешо зависи кой остава и кой си тръгва (МК/ПД). Предполагам, че останалите гласове ще са ясни: СС и МВ за Марго/Крис, ЕЙ, СТ за Петя/Делян. 2:2

# 362
Днес Галена и Петър ще решат кой ще си тръгне.

Хехе, мацката и тя сега като сгафи и им се извинява...но Пешо ще ги спаси, защото е приятел с Дани.

# 363
Сияна и Светльо,както мишето и мъжлето й са просто интересчии.Как само се прави,че ридае Сияна!Чакат услуги от полицаите.Разбира се ."Приятел" полицай-не е лошо  да си имаш.Гнусна работа...

# 364
Айде Кристианови да си ходят, патрулката в село Мрамор е хванала прах и ги чака.

# 365
Казах ви аз, че Руменови бяха везирите - те пазеха гърба на Светльови.
Добре, че при втората възможност, която се появи, ги изпидуркаха и сега нещата се обърнаха.
Следващите, които трябва да бъдат разкарани, са Йорданови. Галето вече го видя Йордан какъв е и със сигурност им е вдигнала мерника. Тя със сигурност би изпидуркала и Даневи, заради жена му, все й забравям името, защото и тя е много подмолна, а Петя беше, но Пеши държи на Дани и те ще почакат.

# 366
  • на село
Дано Пешо влее малко акъл на Галка и не гласуват за Марго

# 367
Пешо ми изглежда свестен, но Галето не ми идва много искрена. За съжаление очаквам да подкрепят полицаите, ще се гръмна 🤮

# 368
Сияна реве толкова искрено за това, че е на косъм да изгуби подръжници за финал. Joy Какво приятелство, какви пет лева.
Според мен Галена ще гласува за оставане на полицаите. Галена и Петър най-много ги харесвам като двойка, най-влюбени ми изглеждат, но тя е несигурна в играта и търси одобрение.

# 369
Галена ни стана ясна, че всичко го прави за пред публиката. Хлъзгава е и се опитва да хитрее.

# 370
Пешо ми изглежда свестен, но Галето не ми идва много искрена. За съжаление очаквам да подкрепят полицаите, ще се гръмна 🤮

Няма, защото те разказаха на коалицията за разговора им с тях. Галето няма да го забрави това.

Има едно правило - убий врага докато имаш възможност, защото ако не го направиш, той ще те убие теб. Това е метафорично казано, дано някой не го приеме дословно.

Последна редакция: нд, 28 апр 2024, 22:54 от Janelle

# 371

Няма, защото те разказаха на коалицията за разговора им с тях. Галето няма да го забрави това.

Дано, дано, аз съм час назад, но чета тук, че няма да издържа на напрежението на самото гласуване 😂😅

# 372
То и Дани и Петя ну заслужават да останат,защото постоянно се подмазват на полицаите и гласуват за тях,а контактуват с некоалицията.

# 373
Йес! Браво на тях! Разкараха полицаите.

# 374
  • София
Отиват си полицаите! Страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт