💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 5)

• 47 703
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
Пълни селяндури и няма общо това с родното българско село.. манталитет, какво да правиш.

# 346
  • София
Уж всичко си бяха казали и изяснили в оная игра с картите, уж бяха в мир и любов 😆 ...И нещата пак ескалираха и напрегнаха. Пак е виновен ретроградния Меркурий..

# 347
Ама сериозно ли?
Марго и Крис изплискаха легена.
СветлИ също.....

# 348
Ох, имам притеснение, че Галена и Петър ще подкрепят Кристиян и Маргарита(?). Дано да останат Петя и Дилян. Не са ми любимци, но са по-добрият избор. Hug

# 349
  • София
Марго и Крис и Светли и Сиси не могат да губят... Ще избухнат от злоба.

# 350
  • на село
От самото начало не харесвам Марго, с всяко предаване ми се затвърждава, никой друг не може да ме издразни както тя, то бива злоба, пък било и  спортна ми идва в повече.

# 351
Много се подразних на Галена,когато лицемерно каза,че гласува за победител за полицайката.Тя знае,че не е от коалицията и се дърпа да не стане част от нова коалиция,но си прави сметката,че ако излезе на телевизора с двойка от Не-коалицията ,за нея ще гласуват тези от коалицията.Поради тази причина директно я отписвам от двойките,които поддържам.Всъщност вече държа само на София и мъжат й.

# 352
мислех че плиткови ще са ми най-противните участници, но МиК и СиС се нареждат до тях.

# 353
Направо се ядосах Rage Егати наглостта, безочието и двойния аршин.

# 354
Ох, много се ядосвам аз. Значи сега коалицията как се гънат, майко. Еми непочтени са.
Галето правилно каза в синхрона, че е премълчала, че полицаите разпространиха разговора с тях и не ги затапи. Тя постъпи тактически, хареса ми това. В момента всички им целуват дупетата на нея с Пеши. Последните станаха първи, обаче това не бива да ги отпуска, защото ако свалят гарда, ще ги разкарат. Коалиционните партньори не са почтени към останалите в къщата и си играят играта.
Ама и Тишо е...нали уж Галето и Пешо им бяха любимата двойка. Оффф...

# 355
  • на село
Ох, що си мисля, че Дани ще си ходят, а не искам.

# 356
Айде да ги махат тия злобари номер 2 че не мога да ги гледам.

# 357
Дано МиК си заминат тази вечер. Време им е, започнаха да стават мега натоварващи.

# 358
Ох, що си мисля, че Дани ще си ходят, а не искам.

Не, полицаите ще са. Даневи ще бъдат спасени.

# 359
Днес Галена и Петър ще решат кой ще си тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт