Майски бебета 2024г. - Тема 14

• 30 073
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Аз и с дневни се оправях с по-честа смяна, че не си бях взела нощни, а вече след 2-3 дни си е съвсем за дневни.
Доста голямо количество изтича докато си в реанимация и на първото ставане, за което на нас ни сложиха нещо като памперси.

Много се вълнувам като казвате, че тези дни ви е термина.. само чакам да напишете за ново бебче на белия свят! Heart
Предполагам всички са вече със стегнат багаж, ето един може би глупав въпрос - какви превръзки да си взема за след секциото? Знам, че в операцията те изчистват ама все пак ще има логики и течение. Взех си онези глупави гащи на Канпул ама се чудя за превръзки - нощни с най-многото капки на always дали ще да окей?

ПС : моят бебчо ме тутка и се върти на всеки час.. чудя се спи ли изобщо. И дали като се роди пак ще е буден постоянно .. лелее

# 421
# 422
Много се вълнувам като казвате, че тези дни ви е термина.. само чакам да напишете за ново бебче на белия свят! Heart
Предполагам всички са вече със стегнат багаж, ето един може би глупав въпрос - какви превръзки да си взема за след секциото? Знам, че в операцията те изчистват ама все пак ще има логики и течение. Взех си онези глупави гащи на Канпул ама се чудя за превръзки - нощни с най-многото капки на always дали ще да окей?

ПС : моят бебчо ме тутка и се върти на всеки час.. чудя се спи ли изобщо. И дали като се роди пак ще е буден постоянно .. лелее
Точно такива взех нощни три пакета хахха да има единия даже е голям

# 423
На мен ми остана утре да ме дойдат сутиените за кърмене,това ми беше последната задача.Дълго време неможах да намеря големи размери.Гърдите са ми направо бомбастични.Като си подреждат гардероба,изрових един сутиен от миналата година.Е направо детски размер ми се видя.Взех си един пакет подложки,незнам колко броя да взема за болницата,че нямам място за целия пакет.Купих си и още 2 чифта гащи,голям размер.За бебето взех комплект ножичка,гребенче,нокторезачка.
И аз предпочитам само да се оправям с бебето.Касво толкова има де се помага.Кърмене,смяна на памперс,къпане.Това е.Таткото ще помага каквото може.Мойта свекърва чак отпуска щяла да си взима.А да ми чисти,абсурд.Неискам да пипа нищо,нито пък майка ми.И сега едвам се движа ама чистя,готвя,пера,прозорци бърша,пазарувам,всичко сама си върша,въпреки че ми е трудно.А съм в 9ти месец с голям тумбак.Така че да ме прощават бабите Grinning Може да се извъртят нещата де ама не мисля.

# 424
Майка ми и тя ще си вземе отпуска. Няма да откажа да ми сготви нещичко докато с ММ се оправяме с бебето, но като цяло ще гледам всичко да си върша сама.

# 425

Има 1 лека, но бебето е спяло. Приеха ли тези тонове 🧐

# 426

Има 1 лека, но бебето е спяло. Приеха ли тези тонове 🧐
казаха че са " Прекрасни " и да си ги прибера при другите документи за болницата 🤷

# 427
  • Пловдив
Да се отчета и тук с майско бебе, което стана априлче Simple Smile

Днес преди обяд се роди Борис - 3,530 кг, 53 см. Голямо, гласовито момченце 😊
Родих нормално за 3 часа, като индуцирахме със система. От миналата седмица се влачех с 3-4 см разкритие, вчера бях с 5 и се навих да действаме, че вече това чакане леко ме побъркваше. Терминът ми беше 05.05, но с това разкритие и идващите празници + предположенията на АГ за размери и готовност наклониха везните.

Като цяло добре мина, до 7 см избутах без упойка и после ми сложиха епидурална. Накрая малко ме поразкъса, направил някакво изненадващо завъртане с главата, но мина Simple Smile Позашиха ме и ще видим какво ме чака идните дни като усещания 😀 Вече ставам, не ми става зле, чакам само да се изпишкам нормално и мисля да звъня да си взимам бебока при мен. Засега съм самичка в стая и ми се иска да съм спокойна, че съм напълно в кондиция преди да го взема при мен.

# 428
Явно от там идват нещата, защото вечно казва, че на мъжа трябва да му е сготвено, чистичко, изпрано, спокойно да си почива и да не го занимаваш с твоите задължения, за да си гледа неговата работа.
А майката кога си почива тогава? Rolling Eyes Да не говорим, когато свърши майчинството и тя се върне на работа.. Отминали са тия дни, в днешно време мъже и жени наравно работят и съответно трябва да делят домашните задължения.
Карина, честито и тук Blue Heart

# 429
Ами и на мен ми каза, ще в близките ден-два няма да родя - 2.5 см. разкритие, но шийката още е назад, не е напълно изгладена, била на 50% скъсена. Няма ми го лекаря на 3,4 и 5ти и ако до 7ми нищо не се е случило, на 8ми ме чака индукция. Но аз някак искрено вярвам, че няма да се стигне до там. И все пак съм разочарована - исках да ми каже, че всеки момент може да започне раждане 🙂
Оох, Mokka, само те чакам да кажеш някакви хубави новини и на мен малко да ми дойде надеждата. Иначе аз чакам пред кабинета и на мен да ми кажат докъде съм стигнала Simple Smile
Тя ако свекървата така е свикнала и мъж да дондурка...

Аз минах, 3500 е (уж) госпожицата. Тонове ок, контракции 0. Ако не тръгна да раждам днес или утре, от четвъртък ще ходя всеки ден на тонове. И ако не съм родила до 7 дни, ще ме приемат за индукция 🙄

Ами след прегледа за разкритие (болеше, но не беше драма) сега имам някакво зацапване, тя ме предупреди де. Дали това е тапата, нямам идея 🙄 Иначе каза, че шийката е мека, ок била, вероятно първо ще ми изтекат водите, преди да получа контракции.

Пиши и ти после какво е станало Simple Smile

# 430
Карина, честито. Да ти е жив, здрав, весел и игрив. Бързо възстановяване на теб ❤️

Xristina xristova, супер странно. Не искам да те притеснявам, сигурно няма и нищо притеснително, просто мен за такива тонове са ме връщали за повторен запис и затова питах. Но контракции със сигурност няма.

# 431
Да се отчета и тук с майско бебе, което стана априлче Simple Smile

Днес преди обяд се роди Борис - 3,530 кг, 53 см. Голямо, гласовито момченце 😊
Родих нормално за 3 часа, като индуцирахме със система. От миналата седмица се влачех с 3-4 см разкритие, вчера бях с 5 и се навих да действаме, че вече това чакане леко ме побъркваше. Терминът ми беше 05.05, но с това разкритие и идващите празници + предположенията на АГ за размери и готовност наклониха везните.

Като цяло добре мина, до 7 см избутах без упойка и после ми сложиха епидурална. Накрая малко ме поразкъса, направил някакво изненадващо завъртане с главата, но мина Simple Smile Позашиха ме и ще видим какво ме чака идните дни като усещания 😀 Вече ставам, не ми става зле, чакам само да се изпишкам нормално и мисля да звъня да си взимам бебока при мен. Засега съм самичка в стая и ми се иска да съм спокойна, че съм напълно в кондиция преди да го взема при мен.
честито бог да ви го благослови а на вас желая бързо възстановяване 💙

# 432
Честито, Карина! Да е жив и здрав малкия, да расте весело и безгрижно дете! На теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате с бебчо Simple Smile 💐🍀🌹

# 433
Честито и тук, Кари! Много здравичък да бъде! Възстановявай се бързо и отивай да го гушкаш! 🍀❤️❤️❤️❤️

# 434
Време за почивка....време за себе си, за фризьор лична грижа,среща с приятелка....кога ...хайде стига ...🤔
Не сме в ония времена ....а и после с ясла на и на работа.....

Честита радост 🎉и каката ми беше с голям глас като ревна 😁мм помислил че плаче голямо дете някъде по етажите

Аз се зачудих като приемат предния ден таткото кога ще види бебето на свиждането следобед или след секциото сутринта

Общи условия

Активация на акаунт