Азиатска козметика и грим - тема 28

• 77 026
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте!
Имам нужда от съдействие... бих искала да направя подарък на жена за рожден ден (55г), като се насочих към комплект козметика.
Може ли да помогнете с предложения, като е нужно продуктите да ги има по сайтовете в България.

В кокос гледах комплект на Mizon,Medi-Peel....
в barecare харесах един комплект SNP PREP Peptaronic Set и  Skin1004 Madagascar Centella Travel Kit ....
като допълнение, но не съм запозната дали трябва да се внимава, защото преди повече от месец приключи лечение с лъчетерапия и няколко химиотерапии.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 11:13 от Alesanas

# 376
  • Бургас/Пз
Здравейте!
Имам нужда от съдействие... бих искала да направя подарък на жена за рожден ден (55г), като се насочих към комплект козметика.
Може ли да помогнете с предложения, като е нужно продуктите да ги има по сайтовете в България.

В кокос гледах комплект на Mizon,Medi-Peel....
в barecare харесах един комплект SNP PREP Peptaronic Set и  Skin1004 Madagascar Centella Travel Kit ....
като допълнение, но не съм запозната дали трябва да се внимава, защото преди повече от месец приключи лечение с лъчетерапия и няколко химиотерапии.
Какъв ви е бюджета??

# 377
около 120-150 лв.

# 378
# 379
Само да кажа че сетовете на Миша в iherb са доста по-изгодни, а сега дори нямат отстъпка. Когато има намаление излизат по около 100 лв.Доставката е безплатна със спиди до адрес и отнема 7-8 дни. Time revolution серума ми е любим 😍 и аз препоръчвам

# 380
  • Бургас/Пз
Само да кажа че сетовете на Миша в iherb са доста по-изгодни, а сега дори нямат отстъпка. Когато има намаление излизат по около 100 лв.Доставката е безплатна със спиди до адрес и отнема 7-8 дни. Time revolution серума ми е любим 😍 и аз препоръчвам

Момичето поиска сайт в България и затова не съм предложила от чужбина. Със сигурност по корейските сайтове е още по евтин.

# 381
Разбирам ви , прочетох че иска БГ сайтове, но прецених че за някого може да е полезно …..

# 382
  • Prismatica Aerie
Лейдис, SOS. Това лято какво му стана на носа ми - яко пори и тъмни точки. Казвайте какво правим?
Двойно почистване + BHA + хидратация.

# 383
Благодаря много за бързата помощ!!!! Flowers Hibiscus

# 384
Лейдис, SOS. Това лято какво му стана на носа ми - яко пори и тъмни точки. Казвайте какво правим?
Двойно почистване + BHA + хидратация.

Да допълня и някоя глинена маска за стягане на порите.

За подаръка подкрепям предложенията на ani_d - миша или РУ, добри продукти, комплект- добро начало за неизкушените  в азиатската козметика, луксозни.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 09:53 от zari65

# 385
Catalano, Zari, благодаря! Слушам и изпълнявам!

# 386
О,и аз заглеждам луксозния комплект с черен чай😀

# 387
  • Prismatica Aerie
Като страшно доволна от Black Tea Line и с два употребени сета, си позволявам да отбележа, че Pyunkang Yul не е висок клас козметика, независимо от луксозния вид на линията и още по-луксозната цена в бг сайтовете.  Купувала съм го за около 50$ и много харесвам продуктите.
Цената в YS варира често и си трябва следене.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 13:25 от Catalano

# 388
Наистина,има огромна разлика в цената👍

# 389
  • София
И мен ме стресна цената тук на комплекта с черен чай в тукашните сайтове. По спомен на някакво промо го взех за около 50 долара.

Момичета, с молба за помощ ви пиша. Моето монголоидно хубавеляче расте, а за съжаление кожата му не е по азиатски красива, както муцунката. Той е на почти 12 и настава хормонална промяна. Появиха му се черни пори на носа и кожата му е неравна, без да има пъпки. Спомням си, че имаше из темите протоколи, но ще съм благодарна, ако дадете насока тук.
Мие си уж лицето с моите измивни пяни, но се чудя какво да го правя освен тях...
Не искам нещо агресивно, но да е все пак ефективно.
Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт