Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 116 256
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 810
Заинтригувахте ме с CC крема на Bioten.
Моля, суочнато на ръка поне да покажете цвят и покривност.
Две страници назад, точно това имаше Simple Smile

# 811
  • София

Не видях суочове на двата цвята, затова писах.
Може би имате предвид поста на  Габриела Радева?!

# 812
Аз много харесвам този BB крем, но май и той няма изобилие от цветове.

# 813
  • Пловдив
Другият е ББ крема на Гарниер, извинете но за сега само тези съм пробвала ( но на Гарниер ми оставаше оранджев отенък, хем купувах най-светлия ). Може по-нататък и други да пробвам.
Скрит текст:
BB кремът осигурява хидратация, прикрива несъвършенствата, като опростява рутинните процедури за красота, съчетавайки грижата за кожата и лекото покритие в един продукт. CC кремът съчетава грижа за кожата и грим, като предлага хидратация, покритие и помага за изравняване на тена на кожата.
Аз купих този за мама- Витализиращ серум срещу косопад с крио ефект Doori Тайни от Изтока, като го пробва ще я питам за мнение.
При мен този крем garnier се оказа доста голямо разочарование.
BB крем който го рекламираха скоро в dm за него говоря с 50-ти фактор.

# 814
Сещате ме че преди години съм пробвала някакъв на Гарние, мисля че точно ВВ беше и наистина оранжев ми идваше, хем не съм розова по принцип. Той нещо не беше и баш за моята кожа де, та съвсем без съжаление се отказах от него тогава и повече към техен не съм посягала.

# 815
  • София
При мен BB кремът на Garnier беше ок като цвят, но за сметка на това ми идваше ужасно тежък. Беше гъст и плътен почти като фон дьо тен, то се губи идеята на BB крема.

# 816
При мен BB кремът на Garnier беше ок като цвят, но за сметка на това ми идваше ужасно тежък. Беше гъст и плътен почти като фон дьо тен, то се губи идеята на BB крема.
Ами старата формула не беше, ама го спряха и смениха в тази форма, която е сега и на мен не ми харесва.

# 817
  • Свети Влас
Скрит текст:

Не видях суочове на двата цвята, затова писах.
Може би имате предвид поста на  Габриела Радева?!
Имам само единият цвят и мисля на едната снимка се вижда при количеството, какъв е цветът.

# 818
Може ли препоръка за овлажняващ крем за ръце от ДМ? Искам да взема нещо на майка ми, оплаква се, че много ѝ изсъхват ръцете.
Имам спомен, че е хвалено нещо в темата на Биотен /може и да бъркам/ и сега погледнах. Има 4 вида:
Скрит текст:

# 819
  • София
Възстановяващият е много добър.

# 820
  • Бургас
На Балеа крема с уреа. Само той ми оправи ръцете.
Бяха сухи и кожата се цепеше до кръв.

# 821
  • Deutschland
Зимните на Нютроджина, SOS на Биотен

# 822
За ръце ползвах когато ръцете ми бяха най-зле, обикновения Крем для рук. Сега ползвам крем много по-рядко, но тогава ми бяха сухи, с кожички и нацепени до кръв, плачеше ми се.

# 823
Дм крем с уреа,много добър.🙂

# 824
Може ли препоръка за овлажняващ крем за ръце от ДМ? Искам да взема нещо на майка ми, оплаква се, че много ѝ изсъхват ръцете.
Имам спомен, че е хвалено нещо в темата на Биотен /може и да бъркам/ и сега погледнах. Има 4 вида:
Скрит текст:

Bioten repair е хубав , другите им са слаби пробвайте на микса intese nourshiment страхотен е

Общи условия

Активация на акаунт