Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 112 908
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз взех пептидния гланц на Есенс, много ми хареса. Наистина е като стъкло, мазничък, не лепне много. Доволна съм!

# 1 006
  • София
Аз взех пептидния гланц на Есенс, много ми хареса. Наистина е като стъкло, мазничък, не лепне много. Доволна съм!

Този ли е?

# 1 007
Амиамо, да този е. Не съм мислила даже, че ще ми хареса, просто в някоя от двете теми някой го похвали. Реших да опитам, че постоянно купувам балсами. Имам грозни навик да си "дъвча" устните и ги разранявам. С този не го правя, защото е много мазен и не попива бързо. Изтрива се обаче лесно, пушач съм и след една цигара в центъра на устните го няма. Не ми пречи, но все пак го казвам за някого, за когото би било проблем.

# 1 008
Този на Балеа видях в магазина, но онлайн го няма все още:

# 1 009
  • Бургас
. Имам грозни навик да си "дъвча" устните и ги разранявам.
Аз съм същата! Ужасен навик е. Особенно сега зимата.
Все гледам да съм с балсам или червило.
Оправия няма,

# 1 010
  • Свети Влас
И аз имам навика да си "дъвча" устните чак до кръв... Много гаден навик.

# 1 011
  • Mediterraneo
Аз тези дни съм с ужасно възпалени устни, започнаха и да се белят, аз ги хапя, късам кожички, ужас. Но пък от коледния календар на Kiehl's ми се падна балм за устни, оказа се вълшебен! Така добре хидратира и омекоти устните ми, направо мигновено действие, от две намазвания този следобед има чувствително подобрение. Обаче не е евтин, 15 мл са 14 евро Sad Добре, че съм взела календар Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 23:33 от Тарталета

# 1 012
Намажи ги с мед ако нямаш проблеми с меда, просто вземаш от буркана и разнасяш на устните. И се опитваш да не ги оближеш поне към половин час, примерно. Още от първия път ще видиш осезаема разлика.
Нищо не пречи през останалото време пак да си с балсама който ти помага, разбира се, просто с меда би ускорила възстановяването още.

# 1 013
Тази зима мажа устните вечер с гликолова киселина за ексфолиране и отгоре дебел слой балсам, какъвто имам. Един -два пъти в седмицата. През деня балсам или червило. Доста добре засега, не се белят на парцали, няма ги и раните, понякога има лека сухота, но напълно приемливо за студеното време.

# 1 014
  • София
Откакто ходя с ярко червило, не си хапя устните.

# 1 015
Препоръчайте маска за лице за комбинирана (смесен тип) кожа - с мазна Т зона и суха на останалите места. Имаха подарък Estee Lauder Perfectly clean и много ми допада. Сега е на свършване и търся някакъв заместител, по-бюджетен.

# 1 016
Тази стик маската skin 1004 ?

# 1 017
Стик маската на Скин 1004, стик маската на Клоран с мента, както и маските на Апивита. От последните купувам като пуснат комплекти с по няколко вида маски и си ги ползвам. Една опаковка ми стига за 2-3 пъти. Всичките им са много хубави, както и двете маски за около очен контур - с вино и гинко билоба. Разкошни.

Стик маските са ми много лесни за ползване и това, което много харесвам и при двете, че много лесно се измиват. Двете са почистващи. Много често първо слагам Клоран, измивам и слагам на Скин 1004. Не миришат неприятно. Доволна съм и от двете, почистват добре, кожата е гладка след това с леко посвити пори.

# 1 018
Аз в момента използвам тази и съм много доволна, икономична е освен това и се ползва дълго. На мен не ми изсушава кожата.
https://www.notino.bg/some-by-mi/super-matcha-pore-clean-pochist … jagane-na-porite/

# 1 019
Маска за много много суха кожа ще ми препоръчате ли? За да ме ми е като шкурка слагам олио и отгоре крем. Пълна трагедия....
Честита Коледа, момичета 💚

Общи условия

Активация на акаунт