Плюсове и минуси на кварталите в София - тема 17

• 50 695
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
И какво като е Театрална. На подобно мръсно и шумно място не бих пожелала на никой да живее, а гледката на север е муцка- коловози, много урбанистично и европейско, мечта!

# 691
  • София
Предвид какво имаше там, появяването на Театрална си е скок в бъдещето. Според мен добре стои на конкретното място.
Европейските градове от ранга на София са много повече прорязани от жп линии. Там те са и основен градски транспорт, освен всякакъв друг. Та, не е нещо неевропейско да виждаш жп линии.
Натовареният Данаил Николаев ме притеснява. Ясно, че знаят каква дограма да сложат в такава ситуация, но за хора които обичат широко отворено няма да е ок.

# 692
  • София
И това ще се изкупи, няма страшно...

# 693
Те всички двустайни гледам изкупени. Има 2-3 тристайни само свободни. Никого не го стряскат цените дето са Ау...............

# 694
На тъмно зелено бяха нормални към леко височки.

# 695
На тъмно зелено бяха нормални към леко височки.
Как бяха на тъмнозелено?

# 696
Вече много не си спомням, защото мен тоя Данаил Николаев ме ужасява, а повечето двустайни гледаха натам и не продължих разговорите. Ако намеря записки, ще кажа, но не беше нещо стресиращо към тогавашните средни нива

# 697
2500-3000 по спомен. Може би около 2500 без ДДС, което си е 3000 реално.
За началото на строежа, като заградиха и отпочнаха, все още тези цени бяха над обичайните.

Това са моите спомени. Не твърдя, че съм съм сигурна. Laughing

# 698
Преди малко минах оттам, че имах работа към парк Заимов. Един самолет мина толкова ниско, но за сметка на това толкова шумно, че се почувствах сякаш съм на летище. Никак не ми хареса ни на Инфинити строящата се сграда, ни на Театрална. Ама коя съм аз с претенциите. Щом се харесва и се купува.......

# 699
Тъкмо го намерих.
ап. Е18, към Д.Николаев, 123750 без ДДС. в момента има един двустаен свободен, с 1-2 кв. по малко и е 212770 без ДДС

но си беше тъмно зелено, видях проекта в страницата на архитектите, било е някъде началото на 23та

Писала съм си някви бележки 265 височина на апартаментите,  стоп капарото е било 5000 евро, срокове за А16 началото на 26та

От всичко най много ме впечатли офиса на хидростроя...

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 17:24 от second

# 700
Загледах Царевец и Трапезица комплекс в Малинова долина https://vminvest.bg/bg/projects/tsarevets-i-trapezitsa/facade/floor-2
Там няма канализация, нали?

# 701
Павлово и Бъкстон  - за тях май не съм чула да се предвижда метро. Ще западнат, само около метростанции се облагородява и строи ново.

# 702
Добро утро, група! С приятелките ми мислим да се изнасяме на квартира и намерихме една доста изгодна оферта в квартал Банишора. Притесняваме се обаче от близостта до централния затвор. Някой ще може ли да сподели наблюдения или мнение по въпроса?? Благодарим! #банишора #жилище #квартири

# 703
Какво ви притеснява? Нали са затворени Grinning

# 704
А бе, като сетя последния път как лелята с метлата се опитваше да предотврати неуспешно бягството на двамата затворници - не знам, колко може да е успокоително, че са затворени. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт