Плюсове и минуси на кварталите в София - тема 17

• 50 686
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Квартала е широк център. Изключително удобен транспорт за навсякъде. Малко ми е странно, когато някой попита нещо подобно  (нищо лично и се извинявам, ако съм засегнала питащия).. Те тези затворници не се разхождат в квартала:), а съм забелязала, че по- скоро заради охраната, камери и тн е доста по- спокойно.
Факт е че кварталът е много малък и не е популярен, но който отиде да живее в него, след някакво време коментира, че е много приятно изненадан.
Разбира се има предпочитани карета, заради близостта до определени места, но това вече е индивидуално и по- скоро е важно при покупка, а не наемане.

# 706
Те кат бягат от затвора не се въртят в квартала. Има от братята обаче. И самия квартал е западнал откъм магазини, кафенета, услуги. Зависи и в коя част на квартала е квартирата, специално частта между Сливница и Охрид е брутално зле. Там освен един магазин Дар, един Т Маркет и фризьорски салони друго не съм видяла. Но пък е близо до центъра, това е добре.

# 707
Няма да висят около затвора повече от няколко секунди, споко. 😃

# 708
  • София
Ама може, бягайки, да оберат някой случаен минувач или пък да му вземат дрехите, нали така правят по филмите. 😅😁

# 709
  • София
Ама може, бягайки, да оберат някой случаен минувач или пък да му вземат дрехите, нали така правят по филмите. 😅😁
Или да те вземат за заложник... жив щит Confused

# 710
  • София
Преди време се наложи няколко пъти да ходя до затвора.
Има нещо много неприятно - хората, които са дошли на свиждане със затворените. Чакаха редовно пред входа. И не бяха само добре облечени адвокати. Имаше и доста от малцинствата, но най-тъмни и мръсни с доста деца около тях. Последните досаждаха на адвокатите и по-беличките кандидат-посетители - искаха пари, дърпаха ни за дрехите. Майките и бабите не можеха да се справят с отрочетата.
Но ако имота е на друго място в квартала - може да не досаждат.

# 711
Мисля, че просто трябва да излезем от града.

# 712
Израснала съм в квартала, от страната на затвора. Сега живеем от другата страна на банишора до градинката Майчин дом. Имам апартаменти в затворения комплекс до затвора, но факт е че никога до сега не съм имала повод да минавам около затвора пеша. Затова вероятно сте прави за чакащите на свиждане и ако наема е в кооперациите отсреща ще е неприятно.

# 713
  • София
Аз познавам квартала откъм 5та градска. Хич не е зле, всичко си имат.

# 714
Ее, не става въпрос за избягали затворници Grinning По- скоро се притесняваме, ако има шум или пък по- особени посетители, ха- ха

# 715
Затворниците не мисля че са опасни.
Потенциалните затворници и бившите, са много по-опасни.
Не бих се притеснявала от това.

# 716
Ние живеем във високите блокове между Габрово и затвора, откакто са построени през 1991 г. - никога не сме имали проблеми, нито сме чували за такива. През последните години аз се прибирам само през лятото, но майка ми е често там.

# 717
Много филми гледате.

# 718
  • София
Много филми са по действителни случаи Grinning

# 719
  • София
По принцип, за който и да е квартал е добре да се избягва локацията на жилището да е до обществена сграда. Училище, детска градина, болница, затвор.... Води до струпване на хора, коли, шум и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт