Парфюмни размисли и страсти - 290 тема

• 78 658
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
AA Granada salvia е моята свежест,  целогодишно.

# 571
Al Georgieva,  ако търсиш нещо в стила на градините на Ермес, но по-бюджетно, като за поливане 😀 погледни този на Тифани.
https://www.fragrantica.com/perfume/Tiffany/Tiffany-Love-For-Her-57032.html

# 572
  • София
Средиземноморските градини и мен ме морят на повече от 25 градуса. Най-ми харесват на хладно пролетно време. Хм, не съм се замисляла , май не ми миришат на печени чушки. Представата ми за печени чушки в парфюм винаги е свързана с Byredo Pulp. Smile

Приноси ми се моноаромат с роза и навремето много харесвах Paul Smith Rose, но не го откривам по сайтовете. Я кажете някой интересен заместител. Може би и аз трябва да пробвам розата на Acqua di Parma. Душила съм я, но нямам спомени.

# 573
AA Granada salvia е моята свежест,  целогодишно.
Карън, този парфюм е невероятен на студ, приказно красив.

Scintillia, красива роза-роза е Eau Rose / Diptique

# 574
  • Швейцария
Момичета, благодаря ви за препоръките Flowers Rose Поръчах си La Belle le Parfum с подарък 10 мл La Belle Paradise Garden  и Scandale от тукашния Нотино, че имаха добри цени. Ако ми хареса Скандалът, ще си поръчам и Скандал Абслю като го намалят.

# 575
Scintillia, Розата на мен е една единствена и това е Serge Lutens La Fille de Berlin. Уникална е!

# 576
Здравейте,имам нужда от помощ.Искам някой нов аромат,който да ми отнесе главата( ценови диапазон нямам) попринцип харесвам оригиналната обувка на carolina hererra,guerlain-mon guerlain ,armani- si passione, tom ford -smoke cherry, tom ford -velvet orchyd, alien доста ми харесваше  ,харесвам и baccarat rouge

# 577
Здравейте,имам нужда от помощ.Искам някой нов аромат,който да ми отнесе главата( ценови диапазон нямам) попринцип харесвам оригиналната обувка на carolina hererra,guerlain-mon guerlain ,armani- si passione, tom ford -smoke cherry, tom ford -velvet orchyd, alien доста ми харесваше  ,харесвам и baccarat rouge

Пробвайте Atelier des Ors Lune Féline, много е интересен, има нещо пристрастяващо, но и странно в него. Наистина не те оставя безразличен. Друг, който много харесвам е Killian Blue Moon. Но това е от моя гледна точка, на вас може и да не се харесат.

# 578
  • София
Здравейте, искам да прелея парфюм от една бутилка в друга. И двете са на един и същи парфюм. Гледах някакви клипове, но там преливат от бутилка в шишенца за отливки. Със спринцовка ще изтегля количеството от пълното шише, но дали ще мога да го изпръскам в другото? Някой дали е пробвал? И дали мога да повредя пулверизатора?

# 579
Аз не бих рискувала, освен ако някой не каже че става за конкретното шише парфюм. Не всички са с еднаква конструкция.
Бих го преляла в обикновена бутилка от тези за пълнене, ако проблемът е в неработещ пулверизатор на това от което ще вземеш парфюма.

# 580

Пробвайте Atelier des Ors Lune Féline, много е интересен, има нещо пристрастяващо, но и странно в него. Наистина не те оставя безразличен. Друг, който много харесвам е Killian Blue Moon. Но това е от моя гледна точка, на вас може и да не се харесат.
Невероятни са и за мен и двата парфюма.💙

# 581
  • София
Аз не бих рискувала, освен ако някой не каже че става за конкретното шише парфюм. Не всички са с еднаква конструкция.
Искам да прелея на дъщеря ми от моя  Amouage, който е 100 мл., в старата ми бутилка, която е 50 мл.

# 582
Не може да стане това, освен с отпръскване, но ще има много фира. Не пипайте пръскалото със спринцовка, защото може да се повреди.

# 583
  • Sofia
Само на отвинтващи се пулверизатори става.

# 584
  • София
Благодаря ви, момичета! Мислих, че както може с игла да се изтегли количество, така и ще може да се допълни:)

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 15:08 от letas

Общи условия

Активация на акаунт