🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 158
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 165
Маги какви корекции има?
В игрите, като написаха Маги за най-естествена,  Виктория се възмути в синхрон, че с правени нос, скули и бюст Маги няма как да е най-естествена.
Това съм запомнила, защото скулите ме изненадаха.предполагам, че Маги си е казала и така Виктория знае.
Маги и Надежда са с изкуствени гърди и устни. Ако си фейк физически, е по-вероятно да си изкуствена и "отвътре"

# 166
Много мило как Сашо наивно попита Маги имала ли е други връзки след онази токсичната и с още по-наивен реторичен въпрос "Йок?" й повярва, че не. А на сторитата й от екзотични държави през последните години винаги снима и мъжка ръка ..🫣😆🫶
Напротив. Каза му, че е имала една връзка за около година или малко повече, но просто са се разминали с въпросния човек.

# 167
Кой от тримата ергени ви е най хубав визуално?🤔

# 168
Какви са тези глупости , че си фейк , ако имаш корекции ?

# 169
Евгени и Валерия са в публиката на Капките. Заедно са си, макар че наскоро четох разни клюки, че се били разделили.

# 170
Това, че Алеко иска, колкото деца дойдат, още по-зле и от 6 звучи. След първото-второто дете ще чака избраницата му всеки месец цикъл все едно чака Нова Година.

# 171
  • София
Това, че Алеко иска, колкото деца дойдат, още по-зле и от 6 звучи. След първото-второто дете ще чака избраницата му всеки месец цикъл все едно чака Нова Година.
Защо, бе, може да е като Гущеров. 🤣

# 172
Има нещо смахнато и мнително в това му твърдение и като цяло социопатско в личността му започвайки от липсата на виртуален отпечатък до шоуто и завършвайки с начина по който се смее, показвайки кътници истерично на не чак толкова смешни неща. 🤔

# 173
  • SF

Евгени може би????
Малко е нисичък за мене. Аз съм бая висока. И Виктор е хубав.

# 174

Виктор ❤. А сега при танцьорите ми харесва даже още повече Simple Smile

# 175

Евгени може би????

Алек. Аз го намирам за много привлекателен като мъж.

# 176

Евгени може би????

Алек. Аз го намирам за много привлекателен като мъж.
И аз харесвам Алек най много

# 177
На мен в главата най-много ми харесва Евгени, но като се имат предвид късите му крака, смъкнати рамене и бавен изказ, като цяло ми е противен.
Виктор ми е някак изкуствен, но иначе не е лош на външен вид.
Алек най-много ми харесва във фигурата и това като че ли го прави най-привлекателен от тримата.

# 178
Ния-Косара от "Ергенът 2" участва тази седмица в "Елате ми на гости"

# 179
начина по който се смее, показвайки кътници истерично на не чак толкова смешни неща.
От снимките и меметата, които са качвани тук, оставам с впечатление, че смехът му е толкова изкуствен и изнасилен, че няма докъде повече. Може да е видял някоя от кориците на L'Homme qui rit, и да е решил, че така се прави

Аз ще си сглобя един от височината на Алеко, тялото на Виктор и главата на Генчо.  Laughing
Виктор Ергенщайн Joy

Общи условия

Активация на акаунт