🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 086
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Гледам я Горджъс в горните видеа. Говори с много специфична интонация. Ако се откаже от грим/пеене/инфлуенсърство, може да се пробва за озвучаване на отрицат. герои по сериалите.

# 241
Гледам я Горджъс в горните видеа. Говори с много специфична интонация. Ако се откаже от грим/пеене/инфлуенсърство, може да се пробва за озвучаване на отрицат. герои по сериалите.
Поне това има шанс да й се отдава. Grinning

# 242
  • София
Какви са тези глупости , че си фейк , ако имаш корекции ?
Защо да са глупости?
Защото ако си сложиш ботокс, филър, силикон няма да станеш кофти човече с неискрено поведение… не работи така Grinning
Или си такъв или не си, това няма нищо общо с визията и как я променяш или запазваш в годините.

# 243
Може би има предвид, не че тепърва ще ставаш фалшив човек, а че си твърде много такъв, за да избереш да се префасонираш напълно. Не е много ясно, но контекста е такъв.

# 244
Е пак ли. Колко пъти трябва да я гледам тази. Тя си мисли, че е преобърнала предаванено с нейните "стратегии"

# 245
Тя и Виктория да си направят един подкаст. Другите поне ламтят за бизнес, пари, студиа за красота, на тези двете явно целта им беше да станат видни подкастърки. Grinning

# 246
Между другото, малко по-назад в темата се коментираше кой колко секси е от ергените и колко трътлест е Алек. Grinning

Виктор съм го виждала на живо, ходим в един фитнес и съм го засичала много пъти. Този мъж е обсебен от себе си и начинът по който изглежда. Като цяло избягвам да осъждам някой по физическите му данни, но на живо ми е много неприятен. Има доста криви крачета и неприятна физиономия. Никога не бих излизала с подобен мъж. Grinning

Евгени е доста приятен мъж, екзотичен бих казала, но въпреки хубавия му, изразен, леко голям нос, ми е прекалено сладък за вкуса. Като бебенце ми е, не ми е мъжествен, въпреки брадата, мускулите и т.н.

Алек като че ли най ми допада, защото ми е най-мъжествен от всички. Чисто физически, поведение и глас. Но съм забелязала, че като е с костюм, наистина долната му част не изглежда никак добре, въпреки че на срещата му с Валерия извади не лошо дупе и крачета. Не знам защо наистина изглежда леко трътлест, възможно е камерите да не му обичат долната част облечена в подобни панталони. Grinning

В допълнение: Долната част на Алек може да изглежда така заради камерите, наистина, но ако трябва да се хвана за нещо, което не ми харесва в него, това му е стойката. Няма правилна, хубава стойка и ми е леко прегърбен.

Последна редакция: вт, 30 апр 2024, 14:17 от Анонимен

# 247
Няма нищо по-гнусно и отблъскващо от мъж, който е по-обсебен от външния си вид и суетен от жената до него. Първият ерген беше прототип на "вечния" ерген😤
Красотата и суетата са прерогатив на жената. Обратното е меко казано неестествено.
Между другото, малко по-назад в темата се коментираше кой колко секси е от ергените и колко трътлест е Алек. Grinning

Виктор съм го виждала на живо, ходим в един фитнес и съм го засичала много пъти. Този мъж е обсебен от себе си и начинът по който изглежда. Като цяло избягвам да осъждам някой по физическите му данни, но на живо ми е много неприятен. Има доста криви крачета и неприятна физиономия. Никога не бих излизала с подобен мъж. Grinning

Евгени е доста приятен мъж, екзотичен бих казала, но въпреки хубавия му, изразен, леко голям нос, ми е прекалено сладък за вкуса. Като бебенце ми е, не ми е мъжествен, въпреки брадата, мускулите и т.н.

Алек като че ли най ми допада, защото ми е най-мъжествен от всички. Чисто физически, поведение и глас. Но съм забелязала, че като е с костюм, наистина долната му част не изглежда никак добре, въпреки че на срещата му с Валерия извади не лошо дупе и крачета. Не знам защо наистина изглежда леко трътлест, възможно е камерите да не му обичат долната част облечена в подобни панталони. Grinning

# 248
Не знам защо наистина изглежда леко трътлест, възможно е камерите да не му обичат долната част облечена в подобни панталони. Grinning
Защото има дълъг торс и заради нарушени пропорции създава илюзия за нехармонично тяло.

# 249
Надежда съм я виждала на живо много пъти, още като беше дете. Винаги е имала чар и хубава усмивка, очите й са прекрасни. Аз лично я харесвах повече с истинския нос, не смятам, че трябва всички да са с малки и съвършени носове. В тяло също е чудесна. Снимките от нейния предишен период (споделяни в сайтовете) я показват в по-лоша светлина, всъщност излъчването й си беше супер и тогава. И винаги е имала плътни устни и хубава кожа и коса.

# 250
Алек си е най-красив според мен и в лице, и в тяло, и в поведение. Май е най висок и от тремата. Евгени ми беше малко като куфар-нито говори, нито мърда. Викнор честно казано не си го спомням много много, но в Денсинг старс се държи много надут.🫠

# 251
Виктор ми е доста безличен, не усетих никакъв характер или естествена емоция в този човек по време на неговия сезон. Сега се мярка в глупави реклами и нямам идея с какво се занимава, но и не буди интерес в мен да проверя. Като цяло го намирам за тотално неинтересен, както визуално така и личностно.
Евгени ми беше доста симпатичен, ама той си е джобно гадже. Simple Smile
Алек ми харесва най-много и интелектуално и физически, освен когато не изкара кринджи усмивката си.

# 252
Еее, защо изключително право за красота и суета да има само за жените?! Познавам много красиви и суетни мъже, като това не ги прави нарциси и егоисти, както и по-малко мъже Simple Smile. Всяка крайност не води със себе си нищо добро, нито в твърденията, нито в поведението и светогледа.

То няма лошо. На мен просто ми е леко особено мъж да се вглежда по този начин в себе си, да се снима по бельо в социалните си мрежи, всичките му изяви да са свързани със свалянето на блузата и показване на плочки и мускули. Не ми е мъжествено просто.

Аз познавам истински красавци, с божествени тела, спортисти от малки, високи, стройни - няма такова демонстриране при тях. Ти, ако го видиш как се оглежда във фитнеса и с какви потничета съм го виждала...

Да не говоря за ''лошата'' му физиономия и поглед, когато играе с веждите си нагоре-надолу. Страшен позьор е. В което и предаване да съм го гледала след ергенът, имам чувството, че постоянно мисли как изглежда, докато го снимат.

# 253
  • Варна
Не са ми по вкуса ергените, но ако трябва да избирам, то това ще е Алек.

# 254
  • София
Алек наистина е най-висок, и това си казва думата. В лице е хубав, въпреки че не е точно мой тип. Евгени ми беше симпатичен в лице, но в тяло малко мязаше на хобит с тези паднали рамене Joy Виктор никога не ми е харесвал - състарено лице и мускулесто по неприятен начин тяло. Да не говорим, че определено беше най-глуповатият и елементарен от Ергените, и си личеше. Иначе Евгени се държеше доста нагло с момите, но си мисля, че може би не е лош човек. Докато Алек знае какво да каже и как да предразположи, но подозирам, че може би зад фасадата е натурален гадняр.

Общи условия

Активация на акаунт