🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 175
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 300
Суетен мъж ненавиждам.
Алек каза за себе си някои неща. Приемал половинката за даденост (егоизъм, егоцентризъм). Мрази ако не смени тоал.х-я или не загасва лампата (педант, дребнав). Иска любов като на родителите си (претенциозен с големи очаквания). Доста различни хобита и занимая (може би непостянен?). Безмилостен (как изгони момичето като парцал след като се натиска ха  по пейките и беше очевидно, че е хлътнала). Иначе, да има фасон, готин глас и пр.
Не че го оправдавам, но тази вечер като че ли му имаше нещо на Алек, изобщо не проличаше на себе си на розораздаването. Той и Горджъса са изпрати с тоя леден поглед и дори благодаря не каза на нейните пожелания да следва сърцето си.
Май беше болен. Очите му плуваха и на синхроните гъгнеше леко, може би и затова последните няколко епизода беше  доста гримиран под очите.🤧🤒
А може би това е типичния водолейски поглед на Алечко. Баш си беше себе си.

# 301
Въх, преди време Магдалена е била гадже с Любо Захаринов, за когото беше сгодена Анелия. Той я е глезил... Неговото име до сега не беше спрягано като бивш.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 апр 2024, 21:45 от dia4ti

# 302
Ауууууу, този колко отвратително отблъскващ е… има брадавици, гарнирани с косми.
А Анелия е една истински красива жена, що дири с този гнусен мъж…. Бляяяяяк!

# 303
Въх, преди време Магдалена е била гадже с Любо Захаринов, за когото беше сгодена Анелия. Той я е глезил... Неговото име до сега не беше спрягано като бивш.
Скрит текст:

За да си го татуира на ребрата, сигурно и в него е била влюбена, както никога досега...
Тя ходи с цели бански, не съм й засичала този татус по тялото.
Голяма проява на лош вкус ми е като почнат така да си татуират ''любовите''...

# 304
Пикантно, пикантно, видимо човекът си пада по слаби към кльощави с направен бюст и дъъълги крака и обича да ги маркира с Любо(в) след като и Анелия му посвети едноименната песен, а после го заряза за дето втори път й изневерил с Алекс Богданска (първият път му простила)
Но видимо е вдигнал левъла от никому не известната преди Маги..
Интересно Алекс как би реагирал? За любовта ще обясни ама инициалите.. ако не ги е скрила с роза 😆
Скрит текст:

# 305
Ауууууу, този колко отвратително отблъскващ е… има брадавици, гарнирани с косми.
А Анелия е една истински красива жена, що дири с този гнусен мъж…. Бляяяяяк!
Те са се разделили. Върнала пръстена, няма да има сватба.

# 306
Струва ли ми се или белезите от имплантанти на Маги се виждат отстрани на бюста?

# 307
  • София
Как някои хора още не са разбрали, че е много тъпо да си татуираш сегашната любов

# 308
  • гр.Пловдив
Гледаме с интерес оставащите до края епизоди,за мен обаче  е тъжно,че шанс няма да имат другите момичета,които далеч не са лоши избори пред каките...
Явно е ясно,че дългокраките ще са на финал,но ми се искаше Надя,Катето,Йоана,Валерия да му разбъзикат малко съзнанието ,да има напрежение,трепети и вълнение...
Защо по дефолт трябва двете каки да са на челни позиции с манекенските размери и със заучените маниери?
Така един вид не се дава шанс на обикновените момичета ....Thinking

# 309
"Сред унизените мъже се нарежда и самият Александър Младенов. Ергенът си тръгва сам от Гърция, като на финала не може да избере между по-възрастните от него Магдалена и Надежда. Историята обаче има продължение. Няколко месеца след финала Алек и Маги се засекли случайно на събитие и възобновили контакт, прераснал в любовна връзка. В момента те са двойка, колко и да не си подхождат във всяко едно отношение"
Неочакван обрат 😆

# 310
  • Варна
Точно па на Валерия да дава шанс 🤣🤣

# 311
Вечерята сигурно ще я спечели пак Надежда. Едно, че познава гръцката кухня, второ че като майка на малко дете предполагам, че често готви и умее.

Горджъса се чудех какво ми е променена. Чак сега забелязах, че си е пооправила веждите. В предаването не й бяха много ок. В надкаста ме спука от смях като започна да разтяга лакърдии какви сценарии пишела, какъв велик стратег била. Сама си вярва на измислиците, но тя винаги си ми е била забавна, нека си фантазира.

Този Любо бившия на Магда с нищо не ми е известен.

Относно суетата и скъпите дрехи, ми се ще да отбележа, не винаги едното върви с другото. Качествената дреха ти дава невероятен телесен комфорт, подобрява ти силуета, прикрива несъвършенства и ти дава една много приятна и лека увереност дори. Не е само задоволяване на суета. Веднъж като свикнеш на този комфорт, после е трудно да носиш евтини материи и зле скроени дрехи. Това не само по повод Магда, а и за Алеко, че носел Армани или какво там беше. Та който има такава възможност, със здраве да си носи хубавите дрешки.

# 312
  • София
Кое прави Маги и Надежда по - необикновени от другите, че да се дава шанс на обикновените момичета?

Бях попаднала на пост/ стори в инстаграм на Надежда как готви свински уши. Има резон тя да спечели готварското състезание.

# 313
"Сред унизените мъже се нарежда и самият Александър Младенов. Ергенът си тръгва сам от Гърция, като на финала не може да избере между по-възрастните от него Магдалена и Надежда. Историята обаче има продължение. Няколко месеца след финала Алек и Маги се засекли случайно на събитие и възобновили контакт, прераснал в любовна връзка. В момента те са двойка, колко и да не си подхождат във всяко едно отношение"
Неочакван обрат 😆

Случайно да са се засекли на някой къмпинг ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 314
Божее каква простотия с тия татуировки. И странното е че дразнят повече от на Валерия. При нея е " като ще е гарга...", а тия уж дискретно. Надежда има на задника. Представям си, лягаш си с някого и на корема му цял списък. Отврат. Магдалена тотално ми се срути с тая татуировка. За мен това показва, че е глупава.

Общи условия

Активация на акаунт