🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 082
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 420
Да, има резултати. Ако точно такъв тип резултат те интересуват, за там си. Ще си дежурен участник и миманс във всякакви тв тъпотии и ще рекламираш тостери на намаляващото ни население от под 6 милиона с бабите, бебетата и кучетата.

Ами сама виждаш, че ги интересуват.

Аз преди време искрено се дразнех на това, което прави Наум, защото сме учили едно и също. Той щеше да става велик пластичен хирург и ходеше да го обяснява всичко това по медиите. Седеше и говореше как участието му в сериала не пречи на мечтата му да бъде лекар, ютуб канала му също, цялата тази медийна популярност и промотираше точно това носене на 20 дини под двете мишници и нали си отговаряш на въпроса как това рефлектира върху малките? Започва да им се насажда нещо невъзможно за преследване. И както говореше за великите си специализации, в момента е зарязал всичко с ''истинската'' му професия и се занимава с другите си неща.

Отговори си на въпроса, човек завършил медицина, с такава семейна биография и имена - да рекламира Доместос? А, той рекламираше Доместос, наистина.

# 421
Ясно е, че няма как да си лекар и инфлуенсър едновременно. Вероятно сама знаеш колко усилия, денонощен труд и тежки отговорности изисква медицината. Явно не е била за него. Стигнал е само до Доместоса - поне има връзка с хигиената, браво Joy

Последна редакция: ср, 01 май 2024, 11:55 от NOmerci

# 422
  • София
И какво стана сега? Колкото по- богато гаджето на Маги, толкова по- лоша и нехаресвана тя. Интересно Grinning

# 423
Коя  е бившата на Алек

# 424
  • SF
Имам клиент на около 50. Хирург, име. ПравЕШЕ от тези сложните хирургии, които са животоспасяващи. От години е медицински представител към една огромна фармацевтична компания и изкарва куп пари. Един вид - инфлуенсърства, но не в инстаграм, а тет-а-тет. А пък вероятно поддържа и добре разработен канал в инстаграм или някой го прави вместо него. Ако клиентът ми беше млад, известен и търсен хубавец, вероятно щеше да е инфлуенсър като инфлуенсърите по социалните мрежи. Simple Smile
Иначе реализация има, стига да се набутваш и да я търсиш. Евгени си има пианото, концертите и пътуванията и не може да се посвети на обиколка по телевизиите или всеки ден да измисля сторита, а съм сигурна, че неговите биха били интересни - от летища, от зали, от градове, с известни музиканти, с наши музиканти, театри и т.н. Той леко изпуска вълната от Ергенът, но където може, участва.
Виктор, който така и не разбрах какво работи, има време бол и в един обикновен рекламен блок може да се появи и 2 пъти - като реклама на бързи пари и като клиент на верига супермаркети.
Дали Алек ще се впусне така, зависи от нуждата му от сериозни хонорари или необходимостта да си върши усърдно това, което е правил и преди Ергенът.

# 425
Склонна съм да вярвам, че и двете с Анелия са негови плячки, за да не ползвам оправдателната гнусна дума жертви.
https://www.btv.bg/shows/zhivotat-po-dejstvitelen-sluchaj/videos … -v-zhivota-j.html
За който го интересува: интервю в края на 2022, в което Анелия в национален ефир му казва: Обичам те, Любов моя.
И казва, че са имали само проблеми от "външни фактори ". Точно тогава се появява и татуировката.

За Наум и хирургията: има лекари инфлуенсъри, но те водят образователен блог с цел развитие на кариерата си и привличане на пациенти.
И какво стана сега? Колкото по- богато гаджето на Маги, толкова по- лоша и нехаресвана тя. Интересно Grinning

# 426
Имам клиент на около 50. Хирург, име. ПравЕШЕ от тези сложните хирургии, които са животоспасяващи. От години е медицински представител към една огромна фармацевтична компания и изкарва куп пари. Един вид - инфлуенсърства, но не в инстаграм, а тет-а-тет. А пък вероятно поддържа и добре разработен канал в инстаграм или някой го прави вместо него. Ако клиентът ми беше млад, известен и търсен хубавец, вероятно щеше да е инфлуенсър като инфлуенсърите по социалните мрежи. Simple Smile
Иначе реализация има, стига да се набутваш и да я търсиш. Евгени си има пианото, концертите и пътуванията и не може да се посвети на обиколка по телевизиите или всеки ден да измисля сторита, а съм сигурна, че неговите биха били интересни - от летища, от зали, от градове, с известни музиканти, с наши музиканти, театри и т.н. Той леко изпуска вълната от Ергенът, но където може, участва.
Виктор, който така и не разбрах какво работи, има време бол и в един обикновен рекламен блок може да се появи и 2 пъти - като реклама на бързи пари и като клиент на верига супермаркети.
Дали Алек ще се впусне така, зависи от нуждата му от сериозни хонорари или необходимостта да си върши усърдно това, което е правил и преди Ергенът.

Ергенито баш се надяваше на популярност повече от Виктор и Алек и съм убеден, че си беше платил да бъде Ергенът в сезон 2. Но да, промотираше своята дейност, музикалните изпълнения, ама не пожъна особено интерес след излагациите си.

# 427
Изгледах половината Чакалкаст с Горджъс. Пфффффффффф. Не мога повече. Оставям дразнещата интонация и извивания, които ми бъркат в мозъка, да кажем, че така си говори. Но, това самоизтъкване, извинения на действията и рецитиране на думи от Чакалкаст и Надкаст, просто ме уби.

Като си се издънил, имай адекватна преценка, седни и кажи, че не си постъпил правилно. Жалко е да носиш вода от 9 кладенеца.

Ако не знаете, Виктория имала страхотен маркетинг нюх. Мърч си направила. Само не знам кой е ненормалникът, който би го купил. Криси има много беден речник, а мечтите за писане на сценарии - няма да ги коментирам.

И това с 'Маша' ми е супер неадекватно. Каква е идеята? Да е единствената и различна, която 'и казва така? За мен е проява на лош вкус. Да, имам познати рускини и украинки, към които се обръщам така, но това е, защото и всички останали го правят. А и е малоумно нещо, което да обясняваш.

# 428
Абе тоя Ергенин нали искал да строи цехове и писти. Ми да сяда да прави проект, да привлича инвеститори и да взима заем от банките, те сега кредитират. Вместо да седне да работи,  виси по пейките и се млящи с малоумници.
Нищо де, пък  иначе ние как ще се забавляваме...Турските сериали са ми противни, разни игрови реалита ме отегчават, пък имам нужда от антистрес повърхностни забавления от време на време.

# 429

Аз не я харесвах и преди “разкритието” за гаджето. Последната новина, само потвърди лошите ми впечатления:  Маги не е умна, не е дори средно интелигентна, по последна снимка е бухнала, но иначе със свлечено от липса на мазнини лице, няма професия…. Тук някой я сравняваше с Анелия и как Маги я превъзхождала в пъти. Не съм съгласна и с това: Без да съм фен или да я следя, съм убедена че Анелия също не блести с интелект, но има талант, нещо което Семплата, но напориста Маги няма.

# 430
Маги я превъзхожда само в една "президентска република " , където президент е Любчо.😆
Анелия си е Анелия и за 22 години кариера освен име, изгради и собствен капитал. Отдавна се говори, че инвестира в скъпи и луксозни имоти, които отдава под наем. Това не става само с пари от мъже. Магдалена крещи "държанка" и понеже си го знае, умело измести фокуса със сълзливата история на мутрата гадже, която я преследвал и си  позволи чак да се сравни с Дебора.

Аз не я харесвах и преди “разкритието” за гаджето. Последната новина, само потвърди лошите ми впечатления:  Маги не е умна, не е дори средно интелигентна, по последна снимка е бухнала, но иначе със свлечено от липса на мазнини лице, няма професия…. Тук някой я сравняваше с Анелия и как Маги я превъзхождала в пъти. Не съм съгласна и с това: Без да съм фен или да я следя, съм убедена че Анелия също не блести с интелект, но има талант, нещо което Семплата, но напориста Маги няма.

Последна редакция: ср, 01 май 2024, 13:25 от Анонимен

# 431
Сега след предаването, Алек научавайки всички тизе клюки сигурно се е стресирал до смърт😆

# 432
  • Plovdiv
Алек наистина е най-висок, и това си казва думата. В лице е хубав, въпреки че не е точно мой тип. Евгени ми беше симпатичен в лице, но в тяло малко мязаше на хобит с тези паднали рамене Joy Виктор никога не ми е харесвал - състарено лице и мускулесто по неприятен начин тяло. Да не говорим, че определено беше най-глуповатият и елементарен от Ергените, и си личеше. Иначе Евгени се държеше доста нагло с момите, но си мисля, че може би не е лош човек. Докато Алек знае какво да каже и как да предразположи, но подозирам, че може би зад фасадата е натурален гадняр.

по-скоро се пази да не му разбият сърцето.Предпочита той да разбива,като всеки мъж.Не мисля ,че е гадняр по природа.Но може да стане ако бъде предизвикан.Плащещ беше студения му стъклен син поглед когато гонеше някоя от момите.Каква студенина.Мисля ,че прекали с ледения поглед.Но за  себе си може и да имал причина да го показва....

Очаквам серията довечера.Някой спомена двубой между Надежда и Магдалена.На мен двубои тип-ти си простачка,ти си глупачка,ти си грозна,ти си дебела са ми много ниско ниво.Ако ще гледаме двубои искам да  са малко по-интелигентни.

# 433
В общи линии участниците в предните Ергени се опитват да си изперат имиджа в други реалитита - Капитонова, Александра, Виктор. Наскоро в Hells Kitchen Бони(чалгарката) захапа Акександра за участието ѝ в Ергенът. Това, че няма лоша реклама важи само отвъд океана.

# 434
  • Варна
Във фейса ми излезе снимка на Надя с прословутия тефтер. Щяла да го пуска на търг. 😁

Общи условия

Активация на акаунт