🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 083
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 435
  • Plovdiv
естествено, че виждат обекта

Последна редакция: ср, 01 май 2024, 16:08 от Penelope77

# 436
Много примитивно и жалко разсъждават някои хора в темата. Репродуктивните проблеми не са избор или последствие от начин на живот. С удоволствие ще докладвам коментарите на тази тема, пък нека после някой се оплаче от модераторите.

# 437
Във фейса ми излезе снимка на Надя с прословутия тефтер. Щяла да го пуска на търг. 😁

Сто процента ще пусне серия тефтерчета, надписани с нейното име, които ще продава. Grinning Grinning Grinning

# 438
Много се вълнувам, че Алек ще пее днес! 🥺 Наистина ми е интересно какъв глас има и коя песен ще избере да изпълни. На коя прави серенада ми е второстепенно.

Той каза, че много обича джаз, може нещо на Синатра?
Или да разчупи с този хит:

Днешните игри също звучат интересни, утре и ще готвят... Дано се задават епизоди с малко повече ведрина и настроение.

# 439
Всеки си има глава на раменете , това че хората са комплексирани не е проблем на Маги. Никъде не съм чула да казва нешо за килограми , тренира си жената , в добра форма е . Да не се показва, за да не комплексира ли?

# 440
Всеки си има глава на раменете , това че хората са комплексирани не е проблем на Маги. Никъде не съм чула да казва нешо за килограми , тренира си жената , в добра форма е . Да не се показва, за да не комплексира ли?

Маги нагъваше Начос в последния епизод. Grinning

# 441
Между другото много момичета се оплакваха, че там им се разваля режима, защото явно ги снабдяват с бюджетни и калорични продукти, защото в едната серия ядяха и пици. Няма кой да осигурява сьомга и аспержи за 26 жени. Горджъс сподели че е качила 9 кг от тъпчене със сладко от нерви. И че едва в реалния живот се е върнала към здравословното хранене. Което обяснява нарастващото й агресивно държание, а в началото беше много по лека и пряко и като емоционално натоварване. Няма жена която да е в дискомфорт и неудовлетвореност от тялото си и да е същевременно мила и добра.

# 442
Каквото и да кзваме за Маги, тя полага усилия - тренира всеи ден; по снимките ѝ виждаме, че е поддържана жена - грим, маркови дрешки, бижута. Все пак това я поставя на по-високо ниво на пазара на желаните моми.

# 443
  • Берлин

[/quote]

Ми нали стана ясно,че храната е основно с джънк, какво да похапва 🤣

# 444
Ако всички жени бяха като Катя, България щеше да е рай и за мъжете и за жените

Нямаше да има отрицателен прираст на населението и най рано умиращи и изчезващи
😀😀😀

В интерес на истината, знаете, че аз много си я харесвам Катето, не мисля, че жени като нея непременно се котират добре в т. нар. публичен живот, днес се иска по-агресивен и настъпателен подход.
Тя много ме спечели с Инстаграм профила си, колкото и тъпо да звучи, има някакъв естетичен усет, който при друга ергенка не съм забелязала. Може и аз просто да имам особен вкус, тук изпадам в ужас през 99% от времето като видя какви жени се дават за пример. 😀
Нека си е инфантилна и тиха, предпочитам пред останалите момичета. За нея даже няма съмнителни истории от миналото и намирам моделските й кампании за заснети с вкус.

Ех, Алек, защо не ме слушаш като ти говоря... 🥺

# 445

Ми нали стана ясно,че храната е основно с джънк, какво да похапва 🤣
[/quote]

Това го подчертах във връзка, че според мен, ако си толкова стриктен в храненето си, където и да си, ако трябва само на ябълки ще го караш (там имаше плодове), вместо да се докоснеш до Начос. Grinning

Не се притесняват да си хапват, каквото има. А, Магдалена е една от малкото, която не ми изглежда напълняла.

# 446
Като цяло трябва да се забрани свободният и неограничен достъп до интернет за всички и да трябва да се борим за това право, така както едно време жените са се борили да имат право да гласуват.
Иначе и аз днес хвърлих поглед на инстаграма на Катето и похвалвам снимките й.
А Надя на няколко снимки от нейния профил откровено ми приличаше на Капитонова, може да ги обърка човек.

# 447
Защо Надежда е била на системи след последната среща ? Ако е било обсъждано се извинявам,но аз ли нещо не съм разбрала,това значи ,че тя е напускала имението ,за да бъде в болница.

# 448
  • София
Сега беше в болница, не по време на снимките.

# 449
Сега беше в болница, не по време на снимките.
Благодаря,питам защото някой писа във файла,че по време на снимките

Общи условия

Активация на акаунт