🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 023
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 495
  • Paris
Само мен ли Алек рязко започна да ме дразни? Струва ми се, че и в реалния живот е такъв женкар. Как пък веднъж не се държа малко по-студено с някоя не знам…

# 496
Хах Надя още малко и ще се оплаче на “госпожата”. Това момиче съм сигурна, че е била изцепката на класа, все с въпроси след звънеца и клеветяща децата без домашно 🤣

Винаги си я представям с ехидната усмивчица как казва  Всички знаем, че тази теорема не се доказва така

Дадада, през зъби и стисната устичка. Направо не знам как говори и все в чуждата паничка гледа.

# 497
Алек ще кара после малко пийнал или греша Simple Smile))

# 498
Вал е много красива в този епизод!

# 499
Тоз нали шофира? Как така се налива с ракии??

# 500
Момичетата ще се целуват ли на тия романтични срещи?

# 501
Ама как обръщат чашките...

# 502
  • Варна
Алек ще кара после малко пийнал или греша Simple Smile))
Тоя фий как ще кара след толкова ракийки

# 503
Само аз ли съм на мнение, че срещите му с Валерия са топ и нямат нищо общо с другите? Ама как хубаво я облиза, леле-леле...
Какъв палавник...

# 504
Не знам дали ще са супер двойка спрямо характерите им, но визуално задно с Валерия изглеждат много добре.

# 505
  • Paris
Айде тези пак се алкохолизираха, после отново ще се крият в реки и морета 😀

# 506
Не знам, но Валерия излъчва селяния за мен. Като маниер, поведение и дори външност.
Йоана е добре да помисли да си потъмни веждите,  може би малко ще ѝ се отвори лицето😀

# 507
Няма да кара пил Алек,сега ще вечерят ,ще и даде розата ,ще се помляскат и кой откъде е .Човек от продукцията ще ги кара по къщите им.

# 508
Страдалната Валерия, как пък все нищо ‘убаво не й се е случвало. Да я ожали човек. Добре, че дойде в Ергенът!

# 509
Вал с тази прическа е като принцеса.

Общи условия

Активация на акаунт