🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 786
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 005
Надя пак подигравателно говори за срещата на Валерия , а тя среща не е помирисвала.😀

# 1 006
Така и така съм тръгнала да ги следя в Инстаграм (😀), осъзнах, че не съм гледала на Надя профила.

Романтика, чувства... Защо тези двете не се вземат наистина? 😀 Те с Алек толкова химия нямат.

# 1 007
Не знам дали се е изкоментирало тук, но в Threads се коментираше, че Алек се изплюл след целувката му с Магдалена на втората им среща в този епизод и специално върнах да видя дали е така. Ами…..да Flushed

# 1 008
  • Street of Dreams
Сигурно е коментирано вече, но аз сега най-после разбрах защо Магдалена е вечно зяпнала и не си затваря устата.

Защо? Заради зъбите ли?

И аз съм разочарована, че никой не изгони.

Красива Валерия, но скучна среща..И нарочно ли все й връзват косата на коктейлите!?

Маги не мога да я дишам, фалшшш.
Нее, заради ноздрите! Тя просто не може да диша жената.

# 1 009
  • София
Алек пропусна ли да нацелува някоя от шестте жени тази вечер?

# 1 010
Оф, я дайте цялото име на Сашо, да го проверим участва ли в някаква фирма тоя и ако да, коя е, каква е, какъв е капитала, оборота, печалбата и т.н.. Кой пък ще е баща му, толкова сериозният бизнесмен 🤔
Цък.
Някъде по темите имаше и анализи на хора от сферата, ама един Бог знае къде са... :/
Е, тя тая фирма не е нищо велико. И то това е баща му Алексей. А той Сашо има фирма с 33к оборот. Човек, аз значи съм в много пъти по-богат ерген от него. Егати богатият наследник. Разбира се, ако това са правилните имена. Ама ако са това, то това си е един среден бизнес, даже клонящ към малък по моите разбирания. Ама не, не...среден се води. 5 деца и родителите...за кого по-напред тия пари? А и фирмата няма увеличение на капитала. Трябва да има видя баланси и отчети, да видя какви ДМА имат и т.н., за да се направи някаква елементарна оценка на тая фирма. Ако има ДМА и собствени производствени бази за 20-30 млн., тогава ще си върна думите назад и ще кажа, че Сашо е наследник, ама пак не е нещо велико. Онзи ден проверявах една фирма, която знам от много години и никога, ама никога не съм предполагам, че прави такива обороти и печалби. Оборот 1,5 млрд 🤦‍♂️ и не, не е Лукойл 😄

Последна редакция: чт, 02 май 2024, 03:06 от Kokito87

# 1 011
Да, някой тук беше предположил, че Алек може би взима 3-4 хиляди на месец от работата си във фирмата. Които са прекрасни пари, хората с толкова гледат семейства. Но е далеч от слуховете за милионер бизнесмен и е като просяк пред бившата любов на Маги.

Сега чувам нещо за на Алек собствената фирма. 😀 Каква дейност извършва?

# 1 012
Да, някой тук беше предположил, че Алек може би взима 3-4 хиляди на месец от работата си във фирмата. Които са прекрасни пари, хората с толкова гледат семейства. Но е далеч от слуховете за милионер бизнесмен и е като просяк пред бившата любов на Маги.

Сега чувам нещо за на Алек собствената фирма. 😀 Каква дейност извършва?
Той е заличен като участник във фирмата. Иначе:
Предмет на дейност
РЕКЛАМНА И ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, МЕНАЖИРАНЕ И ПРОМОТИРАНЕ НА МЛАДИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ И ТАЛАНТИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЪБИТИЯ, КОМПОЗИРАНЕ НА МУЗИКА ЗА ФИЛМИ, РЕКЛАМИ, ИГРИ И ДРУГИ, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТИ.

# 1 013
Йоана е безкрайно злобна и противна .

# 1 014
  • Тайланд
Оф, я дайте цялото име на Сашо, да го проверим участва ли в някаква фирма тоя и ако да, коя е, каква е, какъв е капитала, оборота, печалбата и т.н.. Кой пък ще е баща му, толкова сериозният бизнесмен 🤔
Цък.
Някъде по темите имаше и анализи на хора от сферата, ама един Бог знае къде са... :/
Е, тя тая фирма не е нищо велико. И то това е баща му Алексей. А той Сашо има фирма с 33к оборот. Човек, аз значи съм в много пъти по-богат ерген от него. Егати богатият наследник. Разбира се, ако това са правилните имена. Ама ако са това, то това си е един среден бизнес, даже клонящ към малък по моите разбирания. Ама не, не...среден се води. 5 деца и родителите...за кого по-напред тия пари? А и фирмата няма увеличение на капитала. Трябва да има видя баланси и отчети, да видя какви ДМА имат и т.н., за да се направи някаква елементарна оценка на тая фирма. Ако има ДМА и собствени производствени бази за 20-30 млн., тогава ще си върна думите назад и ще кажа, че Сашо е наследник, ама пак не е нещо велико. Онзи ден проверявах една фирма, която знам от много години и никога, ама никога не съм предполагам, че прави такива обороти и печалби. Оборот 1,5 млрд 🤦‍♂️ и не, не е Лукойл 😄

Коки, не съм запознат с българската данъчна система, но ако е като при мен - правиш си собствена фирма и шефът ти плаща от неговата фирма на твоята с цел укриване на данъци. Вместо "работник" се водиш "контрактор" или подизпълнител и почваш да изписваш лични разходи като "разходи по фирмата" - "фирмена" кола, телефон, сметки, "бизнес" пътувания, дрешки-"униформи" и тн. По този начин не плащаш данъци на тези изхарчени пари. С други думи - колкото повече пари правиш - толкова по-малко данъци плащаш. Има си и други ползи, ама не съм тука да давам финансови съвети.

Но това е пълна спекулация от моя страна, не знам как е в БГ, ако има тука счетоводители - да кажат. Не знаем дали въобще е същия Александър Младенов. Алеко с 33хил лева на година надали ще си купува часовници по $7000.

# 1 015
Не съм фенка на Маги, но Йоана се държа супер грозно. Колко трябва да си злобен, да  държиш сметка на някой за марковите дрехи и козметика.
Алек си е перфектен. Trauma team, да нямаш травми от детството? Или си гадже на някоя от момите?
Алек е висок и има пропорционално тяло. И хубави рамене. Не е нацепен, но става. Simple Smile

# 1 016
Не съм фенка на Маги, но Йоана се държа супер грозно. Колко трябва да си злобен, да  държиш сметка на някой за марковите дрехи и козметика.
Алек си е перфектен. Trauma team, да нямаш травми от детството? Или си гадже на някоя от момите?
Алек е висок и има пропорционално тяло. И хубави рамене. Не е нацепен, но става. Simple Smile

Ще ѝ държи сметка, щом тя си позволява да обяснява как е видиш ли селско момиче едва ли не, готви, чисти, ходи на къмпинг JoyJoy

# 1 017
  • Бургас
Ако Алеко беше успешен бизнесмен и т.н нямаше да дреме толкова време в предаване. Изобщо не разбирам защо се чудите по тази тема.
Той по - скоро е на майка си, пиленцето, с хипи настроения, палатките, целуването на всичко живо и т.н Ако имат семеен бизнес и в него не е супер ангажиран, защото нямаше да дреме по предавания.
Всяка златотърсачка с 10 гр. мозък и е ясно това. Не смятам, че някоя от момите в предаването е върза на милионерските истории.

# 1 018
Като заговорихме за instagram и че евентуално Йоана ни чете Joy, Йоана, спри да си обработваш снимките с FaceApp, очевидно е. Вече всички знаят как изглеждаш!
Ти пък , как може да кажеш нещо такова за виден борец против фалша , като Йоана Joy

# 1 019
В крайна сметка самата Хелга знае ли коя е любимата песен на Алеко? Щото май на този въпрос към Маги,след като не получи отговор, самата тя гордо каза:Пинк Флойд. Слушахме я на нашата среща. Аз слушам групата Пинк Флойд, но песен с такова име не съм чувала...Много е умна Злобенщайн, пу,пу.

Общи условия

Активация на акаунт