🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 852
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 455
Ергенът си е заплюл Надежда, това се вижда вече много ясно.

# 1 456
Изглежда ми сякаш Алек вече си е избрал Надежда.

# 1 457
Еее, чакайте да се похваля сама малко! Много страници назад написах, че Надежда на физиономия изглежда с турски черти и...воала, току що тя каза, че е родом от Родопите! Няма значение колко се опитва да се гърчее, тя има външност на етническа туркиня.

Лично аз не смятам, че вече има нещо “сигурно етническо” на Балканите. Смисъл, то е ясно защо не само храната, но и обичаите, та и външно си имаме някаква прилика. Толкова сме омешани всички, чеее не знам вече. А и то в Родопите няма само етнически турци. Кога е твърдяла нещо за Гръцки корени? Сякаш говори за гръцки бивш и рода, но не помня да е казвала, че е от гръцки произход? Изпуснала съм ако е.

Да се "гърчееш" не означава да имаш гръцки корени. Означава, че слагаш гръцките език, начин на живот и култура на първо място. Аз употребих думата метафорично, защото тя говори за Гърция много, но за турските си корени нищо не каза до сега, което означава, че май се срамува от тях.

Аз така и не разбрах как разбрахте какви са и корените?  Отделно е нормално когато дълго време живееш в една държава да придобиеш част от тамошните “навици”. Така или иначе в България има мнооого турци, които нямат много общо с турците в Турция например, просто са се приобщили към “българският начин”, това не значи, че се срамуват.

Иначе за моята не особено интелигентна главица “гърчее се и крие, че е от турски произход” определено звучи като да се прави, че има гръцки корени. Аз ли не съм разбрала, Вие ли не сте се изразила добре няма значение.

# 1 458
О, колко е розово всичко. Калеко Алеко като заживее с чуждото дете да не реве после.

# 1 459
Ах, колко ще е хубаво ако всичко, което говори Алеко е истина. Ако всички мъже така се отнасят към жените, които имат деца и търсят любовта.А не да ги приемат като второ качество хора. Брей две-три изречения от това фрийк шоО може да са поучителни. 😁

# 1 460
Абе днес точно не е страхотна, а страшна, ама ... фризьорът е за убиване!
Ми не е добре да се чувстваш като малко дете, а в същото време да го гледаш в устата с надеждата да те целуне!

# 1 461
Сега е моментът, някой да му подхвърли снимката на Надеждата преди корекциите, ще видите какво бягане ще падне!😀

# 1 462
  • Варна
Нов лаф от мъжа ми за Маги- враня коня.

За Йоана- щяла да изплаши пътниците и тв да избягат от самолета.

# 1 463
  • Варна/Амстердам
Надя пък как веднъж не ги промени тези коса и грим?! Младо момиче е, може малко да експериментира, но ми изглежда придирчива към стайлинга си, който вероятно от десет години си прави и не желае дори малко да освежи.

# 1 464
О, колко е розово всичко. Калеко Алеко като заживее с чуждото дете да не реве после.
Да бе, ще реве. Стъкления поглед и ,, Сбогом,, , максимум

# 1 465
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Алеко с тази папийонка и сакенце е като сервитьор от на Магино заведение.

# 1 466
Живеенето с чуждо дете не е работа за всеки.

# 1 467
Ако всички мъже така се отнасят към жените, които имат деца и търсят любовта.А не да ги приемат като второ качество хора.
Уби ме, признавам без бой

# 1 468
Надя пък как веднъж не ги промени тези коса и грим?! Младо момиче е, може малко да експериментира, но ми изглежда придирчива към стайлинга си, който вероятно от десет години си прави и не желае дори малко да освежи.

Ми нали уж специално фризьори им докараха, нея въобще не са я променили. Предполагам това е, защото тя има естествената визия на модерната млада жена и няма какво да й се подобрява.

# 1 469

Еее, не е баш така. Италия е държава - музей. На всеки ъгъл или завой може да видиш експонат - някоя дева, разпятие или фреска, дори и в някое забутано селце. Има хора, които не я харесват. Аз бих живяла само в България, Италия или Ню Йорк, никъде другаде, а съм обиколила много голяма част от света. Така че предпочитанията за държава, в която би искал човек да живее, показват що за човек е.
Например мъжът ми и синът ми не харесват Италия, а предпочитат Германия. Тех пипъл са.
Така че, Надето съвсем или не съвсем случайно спомена за Италия...? Доста голямо съвпадение ми се видя. Сценаристите, не сме толкова тъпи. Simple Smile

Невероятна държава да, ама си е и мега клише в днешно време. Нонстоп гледам как разни българи се мъкнат там с повод без повод само и само да се тагват. Хипер малоумно поведение ала "вижте ми якия живот загубеняци".

Общи условия

Активация на акаунт