🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 861
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 440
TraumaTeam,а ако се окаже с едно ухо ще е мега забавно.

# 1 441
На Милена роклята от влизането във формата е направо целомъдрена в сравнение с това перде на Надежда сега. Не само гащите са и на показ, а и задника.
Цветът на косата и сложи 20 години отгоре!

Надя ме дразни, че като говори все кокори тия очи и гледа към небето.

# 1 442
Редно е сватбата на Магдалена да е на морския бряг, а след това плавно медения месец да премине в диво къмпингуване, каквото тя харесва.

# 1 443
Наистина са я загрозили Нани с този цвят, колко й беше хубаво русото, сега- сиво/лилаво ееее...

# 1 444
  • София
След Горджъс, втората най-гадна по целувки ми е Алф. Обърнете внимание как Алек е лекичко един такъв резервиран, а тя пуска едни джуки.... Бррр.... Взе много да си вярва и имам чувството, че и алкохолът й идва в повече...

Надежда ли е Алф ?

# 1 445
Здравейте! Не съм коментирала досега, но сега не се въздържах.Пуснах БТВ и попаднах на целувките на Надя.Стана ми много гадно и гнусно.Не мога да разбера тези жени, които могат да се целуват с този мъж, целувал се току що с друга,а след това и други/жени.

# 1 446
Маги не знам дали иска да пробва да ходи на къмпинг, но Надя е готова да тръгне по екопътеки с него със сигурност. Мисля, че Надя печели 🤣🤣

# 1 447
Здравейте! Не съм коментирала досега, но сега не се въздържах.Пуснах БТВ и попаднах на целувките на Надя.Стана ми много гадно и гнусно.Не мога да разбера тези жени, които могат да се целуват с този мъж, целувал се преди това с друга /други/жени.
Ще свикнеш, споко.

# 1 448
След Горджъс, втората най-гадна по целувки ми е Алф. Обърнете внимание как Алек е лекичко един такъв резервиран, а тя пуска едни джуки.... Бррр.... Взе много да си вярва и имам чувството, че и алкохолът й идва в повече...

Надежда ли е Алф ?

Надя

# 1 449
То пък все едно има някой, дето не обича Италия. Най-клишираната и ванила дестинация. И аз я харесвам де.

Еее, не е баш така. Италия е държава - музей. На всеки ъгъл или завой може да видиш експонат - някоя дева, разпятие или фреска, дори и в някое забутано селце. Има хора, които не я харесват. Аз бих живяла само в България, Италия или Ню Йорк, никъде другаде, а съм обиколила много голяма част от света. Така че предпочитанията за държава, в която би искал човек да живее, показват що за човек е.
Например мъжът ми и синът ми не харесват Италия, а предпочитат Германия. Тех пипъл са.
Така че, Надето съвсем или не съвсем случайно спомена за Италия...? Доста голямо съвпадение ми се видя. Сценаристите, не сме толкова тъпи. Simple Smile

# 1 450
  • София
Малееее Алуеко , ако изгони Катето и остави дуо Злобил... Ще е бая злееееееееее и дебилен.. Да си се взима с куку и да са щастливи... Защо го дразнят въпросите, за любими дестинации и какво го впечетлява там :0 Е докато Нани не го изпидурка набърже.
Двете как пък знаят каква сватба и , с колко багаж ще пътува Маги. Направо са обсебени от нея.
Валерия с всеки епизод започва да ми става по по по.

# 1 451
Много ми е фашлива Надя, наравно с Маги даже. Нито се интересува от Алек, нито има житейски опит.

А закачливата усмивка е нервна такава всъщност. Като цяло ми е доста посредствена и една никаква. Другите поне имат отличителни черти (като характер и поведение). Тя само злобее и фалшивее.

# 1 452
  • София
Маги не знам дали иска да пробва да ходи на къмпинг, но Надя е готова да тръгне по екопътеки с него със сигурност. Мисля, че Надя печели 🤣🤣
Всички казват че искат да се затворят вкъщи с него по обясними причини, само Надя иска да хване гората. Голяма палавница е Joy

# 1 453
Здравейте! Не съм коментирала досега, но сега не се въздържах.Пуснах БТВ и попаднах на целувките на Надя.Стана ми много гадно и гнусно.Не мога да разбера тези жени, които могат да се целуват с този мъж, целувал се преди това с друга /други/жени.
Ще свикнеш, споко.
Особено ако се запишеш за участие Joy

# 1 454
,, Какво ще искаш да скриеш?,,
,,Че съм изяла последното парче шоколад,,

Жииива да не бях! Идилияя!!! 🤢🤢🤮

Общи условия

Активация на акаунт