🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 861
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 425
Направо е потресаващо вече как хора се имат за интелигентни, културни, не знам си кви с тва "обичам да пътувам и да опитвам храна".

# 1 426
Катето ще хвърчи тази вечер.

# 1 427
Екатерина наистина е прекалено забавена, движения, мисъл, говор. Време е да си ходи!

# 1 428
  • Stockholm
Катето си вкарА автогол с въпроса за пътуванията. Изглежда ми, че тя си тръгва днес.

# 1 429
  • София
Ох, ама аз искам една от двете квачки да хвръкне днес бе Алеееекоооо🤪

# 1 430
Алек се дразни напоследък на Катето. И миналия път направи някакъв коментар за играта с въпросите, явно не му хареса, днес отново й се издразни... Което много не кореспондира с двете рози, които и даде, но в общи линии Катя е пътник, ако не днес, то следващия път.

Което показва само какви льольовци са мъжете (с изключение на тук присъстващите в темата). От друга страна, Катето е много инфантилна. Трябва да се обиграе. Алеко иска обиграна жена, а не тепърва да я учи, въпреки, че от Катето би станала страхотна сладострастница и би му давала наслада.

А, ето ти я Надя - и тя обича Италия! Хм, хм....

# 1 431
Почнах да се притеснявам как ще си останат злобарките и Катето ще изхвърчи Cold Sweat

# 1 432
  • Тайланд
TraumaTeam
може би носът и ушите й Ви карат да се чувствате по особен начин. такъв, че да я пожелаете?
Мне, очичките и усмивката - скрита лимонка е!

# 1 433
Ех, Надке, Надкееее, стига копа дъното.. Идва Йоан да ги прекъсва (с такива приятели Магдалени не ти трябват) и тя "не ме интересува кой е любимият ти десерт, искам да се целуваме" Сашо искаше да я качи на рейса за Хасково още същата вечер.😭 между другото тя се представя от Пловдив, а съгражданите й от Хасково дружно й се смеят
    [/list]

# 1 434
    Вече си мисля, че наистина Йоана и Надя са влюбена в Маги, изключително са запознати с гардероба ѝ, визията и за сватба, за живота, мисля, че знаят повече от нея самата, за самата нея 💀🤣🤣

# 1 435
    Орязаха пейката с Катето...лошоооо

# 1 436
    О, аз също. Не искам да ги гледам тези двете, заедно.
    Почнах да се притеснявам как ще си останат злобарките и Катето ще изхвърчи Cold Sweat

# 1 437
    Надето натиска всички бутони, за да остане 😅
    AstonishedAstonishedAstonished и проникване ли имаше???

# 1 438
    То пък все едно има някой, дето не обича Италия. Най-клишираната и ванила дестинация. И аз я харесвам де.

# 1 439
    След Горджъс, втората най-гадна по целувки ми е Алф. Обърнете внимание как Алек е лекичко един такъв резервиран, а тя пуска едни джуки.... Бррр.... Взе много да си вярва и имам чувството, че и алкохолът й идва в повече...

Общи условия

Активация на акаунт