🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 930
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 1 410
Надето натиска всички бутони, за да остане 😅
Колкото ще бутони да натиска, не дръпне ли ръчката, няма да изправи самолета и да полети!

Тоя люляков цвят на косата, Надежда може и сама да си го докара в домашни условия с една боя на Syoss.

# 1 411
TraumaTeam
може би носът и ушите й Ви карат да се чувствате по особен начин. такъв, че да я пожелаете?

Изглежда, че ще е забавна в леглото далеч повече от други Joy и добра е в тяло.

# 1 412
Миналата година по това време вече се бяхме изпотрепали. Два надъхани отбора, аргументи, обиди, ама поне беше интересно. Сега като гледам, всички ще изпозаспим пред телевизорите и накрая ще въздъхнем с облекчение като приключи тая агония.

# 1 413
# 1 414
  • Viena
Миналата седмица без грим-тази от филм на ужасите....нямам идея какво следва🤣🤣🤣

# 1 415
  • София
Алек е най- привързан към чашата си.

# 1 416
В сравнение с другите момичета, Валерия e доста груба, липсва й деликатна женственост, мекота, нежна чувственост...

# 1 417
Аве аре спрете с тез пътувания ве omggg

# 1 418
Катя с тия тъпи въпроси ,днес дано я изпидира Алек.

# 1 419
Май ще изпидурка Катето, от снощи на синхрони коментира времето с нея негативно.

# 1 420
  • София
Леле, колко лошо гледа Катето😧 Да не изгори тя?!

Днес дали има шанс да изгонят две?

# 1 421
TraumaTeam
може би носът и ушите й Ви карат да се чувствате по особен начин. такъв, че да я пожелаете?

Изглежда, че ще е забавна в леглото далеч повече от други Joy и добра е в тяло.
Аз не виждам почти нищо сексуално в нея, ама мъжете си имате друга гледна точка пък и айде сега тоя ерген, ако не я вземе, някой друг да й се кефи Grinning, няма лошо.

# 1 422
Охаа, с Алеко сме една кръвна група - аз също обожавам Италия. Това говори, че е хедонист, човек на насладата, също каквато съм и аз. Доообре, става интересно. Катето е за него тогава, тя ще му даде наслада.

# 1 423
Тоя коктейл с въпросчетата една към друга не е никак нагласен от Тушев. 😂😂😂

# 1 424
Алек се дразни напоследък на Катето. И миналия път направи някакъв коментар за играта с въпросите, явно не му хареса, днес отново й се издразни... Което много не кореспондира с двете рози, които и даде, но в общи линии Катя е пътник, ако не днес, то следващия път.

Общи условия

Активация на акаунт