Седмокласници 2023/2024 - тема 10

• 36 685
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
А какво по-специално има в справочника, различно от информацията за прием в сайта?

# 631
Момичета, справочникът на Сиела за кандидатстване е излязъл! Преди няколко седмици направих поръчка на сайта им и си пишеше, че изданието е предстоящо. Току-що дойде съобщение, че поръчката ми е в Еконт Grinning
И аз 20 левчета 😁 бизнесът им върви

# 632
А какво по-специално има в справочника, различно от информацията за прием в сайта?

Вероятно нищо, но тъй като имаше питания кога ще излезе - споделям Wink Като го взема, мога да споделя повече.

# 633
Благодаря.
Не, че има лошо да се вземе, де, може би е по-систематизирана информацията.

# 634
Миналото лято си бях направила таблици Ексел с паралелките по училища в нашия град и си нанасях данните от 1, 2 и 3 то класиране за 2023, отделно върнах назад още две години, за да проследят какви са тенденциите. Доста трудоемко си е, но пък бях отпуска и се позабавлявах през това време, а и ми помогна в отсяването.

# 635
Аз днес си поиграх малко с файловете от Дидева и от РУО и тъй като ще съм в полеви условия при подаването, реших да обединя цялата информация на едно място. Наложих към държавния план прием минимални и максимални балове от предходните 2 години, които Дидева е публикувала на сайта.
Качвам тук, ако има и други като мен, които обичат всичко да е на едно място.
https://dox.abv.bg/download?id=63d24a73c4
Данните от предходни години са в скрити шийтове (може да ги unhide-нете) и съм оставила всички колони от файла на РУО, но съм скрила някои колони, които няма да ползвам. Оставила съм и формулите за xlookup, така че ако ще триете някой от шийтовете - имайте го предвид. Използвала съм код на паралелка, за да популирам баловете от миналогодишните класирания.

Ето тук са синтезирани данните. С благодарност към труда на съфорумките.Flowers Hibiscus

# 636
Огромен труд при толкова училища и паралелки в София.
Аз правих за 17-18 училища и 56 паралелки първия път, след което започнах да намалявам до тези, които ме интересуват - 7-8 училища и десетина паралелки. Вече след това от тях отсявах твърде оптимистичните желания, за да стигна до реалистичните

# 637
  • София
Някой беше споменал за последни пробни в Междучасие. Приемат ли външни и кога са? На сайта не откривам информация.

# 638
Изпратиха мейли, нашите са на 25 май и на 1 юни, но се наложи да сменям 1 юни.. видях че в сайта още не е обновено инфото, може да им звъннеш в понеделник да попиташ

# 639
Сиела ми правят намеци 😂

# 640
Ваучерът безплатно към справочника ли го дават? Не, че пия, ама за един банкет като мине зорът все ще стигне.

# 641
Сиела ми правят намеци 😂

Не се чуди . Взимай Smiley

# 642
  • София
Съвсем резонно - 7 клас върви с пиене. Чак ми се прииска да си купя справочник. Joy

# 643
Съвсем резонно - 7 клас върви с пиене.
От вчера официално преминах на "Кехлибар" Scream Laughing

# 644
  • у дома
Само да кажа,че повечето паралелки СХН върват с 3ПП математика/не е задължително,но голям % е така/-децата,които не са добри по математика,с този профил изобщо няма да успеят да се справят/то и на добрите им е трудно в интерес на истината/.

Общи условия

Активация на акаунт