Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 146 - май 2024)

• 124 115
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 1 080
Имаше ли игра на johnnie walker с покупка от Кауфланд? Или помня грешно..

# 1 081
Имаше ли игра на johnnie walker с покупка от Кауфланд? Или помня грешно..
Ето: https://avendi.bg/promocity/#how-to

# 1 082
Здравейте, ще помоля за МБ на А1.
Уж бяха до края на годината, а нашите ги няма..ю

# 1 083
  • ЛОВЕЧ
Здравейте, ще помоля за МБ на А1.
Уж бяха до края на годината, а нашите ги няма..ю
пратете ми номер

# 1 084
Олеле, отнело ми е точно една година да събера точки за 20лв в MyOptis 😃 преди малко ги заявих:

# 1 085
И колко са обезценени тези 20 лв като сравниш преди 2-3 години. Не вдигнаха възнагражденията и аз вече почти не попълвам анкети.

# 1 086
Играта на Лаваца в Лидъл беше прецакването на годината..вчера приключи раздали са по-малко от половината награди и двете най-хубави също ще си ги пазят за лична употреба.
Да пуснеш игра с моментни награди дето изобщо не се падат ей това е супер добре измислено,хем набутваш хората да си купуват от скъпото лидълско кафе хем не даваш наградите дето си обещал.
И "любимия " инстаграм писа нещо рева и май ми е заличил профила правя някакви опити да си го върна ама ми се струва че си е заминал.

# 1 087
Eми би трябвало да дадат тези награди на резерви.

# 1 088

Една усмивка в повече! Гущера е уникален! ❤️

# 1 089
Включете се до 3 юни във форумната игра с награди, предоставени от Connecto.bg >>> https://www.bg-mamma.com/?topic=1658759

🎁 Можете да спечелите един от два комплекта плажна хавлия и брандирана текстилна чанта.

# 1 090
Носят наградите от Сензодин с Европът с четка и възглавница съм, първите ми награди за годината. В много игри участвах но без успех , а дано вече да ми потръгне през втората половина на годината. Чакам Сайъс , Нутела, Куинс,Престиж.

# 1 091
На ММ профила във ФБ беше закрит (той не играе в игри), но като добави тел. номер, му изпратиха код и му го активираха. Мисля, че дори му го вързаха с профила в ИГ, но пък там е ограничен и не може да лайква и да последва. Иначе коментари си пише и си качва снимки. За него не е проблем, но все пак им писа на съпорта в ИГ. Няма развитие от 30.04 до днес.

# 1 092
Игра на коколино имаше ли? Не мога да я намеря

# 1 093
Носят наградите от Сензодин с Европът с четка и възглавница съм, първите ми награди за годината. В много игри участвах но без успех , а дано вече да ми потръгне през втората половина на годината. Чакам Сайъс , Нутела, Куинс,Престиж.

Знаете ли какво друго носят Европът? Извън града съм и утре очаквам пратка, не печеля в Сензодин.
Чакам само чаши от Шуменско и сутчър/пуловер от Хайнекен от старата им игра - възможно ли е да са те?

# 1 094
  • Sofia
Привет, привет, мен ме забравиха см за Нивеа крема🥺ще чакам явно, хем ми писа Деница мисля че е, че до 31 ще пристигне. .
За шуменско минаха 2 седмици, звънна ми онзи ден за ЕГН една мила операторка, каза над 100 лева е куфара с барбекю инструментите и пак каза 30 дни.... Дано за рождения ден на детето за барбекюто през август дойде😆
Честито на всички за наградите, все по-хубави и желани да бъдат♥️

Общи условия

Активация на акаунт