Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 146 - май 2024)

• 125 116
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 855
Благодаря за отговорите, понеже четох условията и освен падащото меню от което разбираш, че няма как да участваш, по друго не се разбра ей хитреци... 1000 броя за някакви незнайни магазини/ по мое мнение които при мен ги няма/ да си ги гледат хавлиите с хартия за 5 лева 4 броя...

Отклоних се ще взема да тръгна довечера 2 бири Морети да видя къде е късмета и дали съм го отключила😆

В правилата ясно е описано, че играта е за определени търговски обекти и има списък: "Играта се организира и се провежда в търговски обекти по Приложение № 1 – Списък с търговските обекти, участващи в Играта. Приложението представлява неразделна част от настоящите Правила. "

Има доста магазини в София, които участват, вярно, че не са най-популярните, но не може всички игри да са в Кауфланд, Лидл и Билла.

# 856
  • Плевен
Голямо рисуване ще да е било... 😡
А я няма в печелившите. Сигурно рисува с други имена.

Скрит текст:
Аз така и не рабрах в тази игра кое от условията в правилата им е вярното:

Цитат
6.1.3.  С  цел  избягване  на  всякакво  съмнение, всяка  една  регистрация  на  касов  бон, отговаряща на условията описани в точки 6.1.1. и 6.1.2, се включва в тегленето на наградите през целия период на Промоцията.

или това

6.1.9. В случай, че участник регистрирал се за участие в съответната промо седмица, както е описано в точка 6.1.5, не е обявен за печеливш в Промоцията (отнасяща се до Промоция 1), то той няма право да участва в предстоящите тегления на печеливши с вече регистрирания от него касов бон или да регистрира повторно касовия си бон. Участникът в Промоцията (отнасяща се до Промоция 1), ще има право да участва в следващите тегления, само след като направи нова регистрация, с нов касов бон, по описаните условия в точка 6.1.1 и 6.1.2.
https://www.novabrasilia.bg/siteassets/common/generaltermsandconditions.pdf

# 857
Айгюл, аз също се чудех кое е вярното от двете писани в правилата на Нова Бразилия.

# 858
  • София
Айгюл, аз също се чудех кое е вярното от двете писани в правилата на Нова Бразилия.
И като се регистрираш ти изписва да следиш тегленията всяка седмица дали си сред късметлиите...

За Емека - хич не се бях зачела, хавлията много ми харесва и със сигурност я искам, но не знам до колко ще ми се занимава.

22 май е.. участвам в доста игри с желани за мен награди и от никъде нищо, дано мрънкането тук да ми помогне.

Не ми е приятно като печелят хора, които компрометират условията и играят нечестно, никога не съм си го позволила.. и за мен това не е начинът.

# 859
Сака от КК пристигна

# 860
  • Велико Търново
Писах вчера в контактната форма от играта на Нова бразилия ако може да проверят бележките на печелившите и ето отговора:
"Благодарим Ви искрено за подадения сигнал.
Aгенцията, която обработва данните на печелившите ще провери случая обстойно.
На разположение сме ако има нещо друго, с което да можем да помогнем.
 Поздрави,"

# 861
  • Б
Кога  връщат емейл Коста кафе за спечелена награда? Аз имам спечелен сет за кафе в понеделник и чакам да ми пратят емейл за потвърждение.

# 862
До пет работни дни връщат мейл с линк за попълване на адреса.

# 863

Дойде ми бижуто от Кока-Кола!
Повече от очакваното! Огромен е...

# 864
Ако някой иска купона от кауфланд да ми пише

# 865
На мен пратиха след 2 седмици   
Кога  връщат емейл Коста кафе за спечелена награда? Аз имам спечелен сет за кафе в понеделник и чакам да ми пратят емейл за потвърждение.

# 866
  • София
Спечелете книги до 23 май
спечелете кино-награди от филма "Гарфийлд" до 23 май
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 16:31 от lite16

# 867
Много странно ми се струва ,днес получих  sms ,че печеля като .резерва телевизор от играта на Престиж.Тя беше началото на годината тази игра.  Гледам ,че  всеки месец теглят резерви . Някой да е получил такъв sms ,от миналият месец и дали си е получил наградата?
Честито! Преди месец някъде получих такъв смс и бях споделила в темата. Невероятен късмет, че пазех бележките, защото бяха от януари. 🫣 След 3 седмици горе долу ми доставиха и телевизора. 😍

# 868
# 869
  • Плевен
Споделям Ви една игра с покупка на продукт HEINZ в аванс.
Така, че ако някоя от Вас обмисля подобна покупка, би могла да се въздържи до края на месеца, освен ако не и е крайно належащо де.

КАМПАНИЯ - ПЪТУВАЙ С HEINZ  2024
ПЕРИОД НА КАМПАНИЯТА - 01.06 - 31.07.2024 г.

Купи 1 продукт и регистрирай касовата бележка.
Награди:
20 бр. куфари;
10 спа уикенда за двама в Пирин голф и спа хотел;
10 бр. gift карти с по 100 лв.

https://heinz-promo.bg/

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 14:18 от Айгюл

Общи условия

Активация на акаунт