Стани богат - тема 22

• 22 987
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Ако няма размествания (вътрешни монтажи), след дамата вероятно съм пак аз. Следва (или след още 1) въпрос за едни амер.президенти.

Не се притеснявайте да си отваряте консерва - само в телевизора съм. И поне вече не се впрягам какво ли ще дадат от играта. Поздрави на всички в темата и още (по повод повторението) благодарности за цялото съпричастие и кураж, които ми давахте тогава. Blue HeartBeers

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 19:20 от EmBrother

# 736
Niya и кукумицинка, нека не дърпаме опашката на Оня, чието име не трябва да изричаме!
Очаквам в най-скоро време EmBrother да си върне профилната снимка!

# 737
А тя каква е била снимката, че не помня? Grinning
Емо, по принцип няма от какво да се впрягаш. Тези, които следим изявите ти още от едно време, много добре знаем, че си интелигентен човек (поне аз ясно те помня от Музикална кутия и Дарик БГ Сцена). Въпросите в Стани богат са просто едно тото.

# 738
  • София
Мило е. Благодаря.
Сн. Просто аватарът ми си беше истинска снимка. Но около играта взех да пиша (и трия във възможния интервал време за форума ни) впечатления и разсъждения. И сложих този аватар.
Обещал съм да върна снимката щом си видя заработеното в сметката.

# 739
Гледам господина на повторението днес!
Перфектна, финансова независима,, знам отговора на въпроса му за 10 000 лв.

Ако ме чете, да ми се обади! 😂

# 740
А тя каква е била снимката, че не помня? Grinning
Обещал съм да върна снимката щом си видя заработеното в сметката.

diziler Писах, че EmBrother трябва да си върне профилната снимка като
пожелание за скорошно получаване на заслужената му сума. Бях прочела поста, за който той сам спомена. Но... който разбрал - разбрал...
(Аватар си е Аватар, друго е профилна снимка. Тук само EmBrother беше със снимката си, всички останали се крием... защо ли?!)

# 741
Май някой трябва да пусне нова тема. Не разбирам защо трябва да си слагаме снимките във форум - не само в този, а в който и да е форум. Това да не е сайт за срещи?
Аз имах доста приятели във Фб от форума, които са ми виждали всички снимки. После си изтрих профила, защото намразих Фб (беше ми досаден и се чувствах задължена да поствам снимки и да лайквам на роднини). Не става дума за тайна, а за това, че не е нужно човек да се изтипоса навсякъде.

# 742
Май някой трябва да пусне нова тема. Не разбирам защо трябва да си слагаме снимките във форум - не само в този, а в който и да е форум. Това да не е сайт за срещи?
Аз имах доста приятели във Фб от форума, които са ми виждали всички снимки. После си изтрих профила, защото намразих Фб (беше ми досаден и се чувствах задължена да поствам снимки и да лайквам на роднини). Не става дума за тайна, а за това, че не е нужно човек да се изтипоса навсякъде.

Грешно ме разбрахте! Не е сайт за срещи, разбира се!
Съгласна съм за ФБ. Запазих профила си там, само за да мога говоря с някои близки ми хора. На "ръба" съм да го изтрия.
Но пък не разбирам, защо трябва да се крием с аватари, в който и да е форум. Лично мнение.
Уважавам и вашето!

# 743
  • тук, на мястото си
Заповядайте в новата тема!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1676603.new#new

Общи условия

Активация на акаунт