⚓ На пазар във Варна - тема 76 ⚓

• 42 157
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
   Бихте ли ми препоръчали, моля, нотариус, който извършва услуги по домовете. Нотариусите, които съм ползвала, не извършват такава услуга. Адресът за посещение е в района на читалище "Христо Ботев", ако има значение.

# 646
  • Варна
Ползвала съм 2013г нотариус Обретенова,срещу общината.Беше за генерално пълномощно.Предварително оформят документите и на адрес дойде помощник нотариус.Обадете се и питайте.Ивелина Обретенова (561)
052 333 378

https://g.co/kgs/GtB5aR7

# 647
Здравейте. Имате ли скорошни отзиви за физиотерапия по ЗК? Става въпрос за следоперативно раздвижване на пръсти на дясна ръка.

# 648
Здравейте момичета, търся си майстор за две бани, ако имате познат такъв, моля препоръчайте! Благодаря 🌹

# 649
Ползвала съм 2013г нотариус Обретенова,срещу общината.Беше за генерално пълномощно.Предварително оформят документите и на адрес дойде помощник нотариус.Обадете се и питайте.Ивелина Обретенова (561)
052 333 378

https://g.co/kgs/GtB5aR7

Благодаря! Обадих се, не извършват сега такава услуга. И на още четирима звънях... Продължавам търсенето.

# 650
  • Варна
Здравейте момичета, търся си майстор за две бани, ако имате познат такъв, моля препоръчайте! Благодаря 🌹
И аз се присъединявам към търсенето. Благодаря

# 651
  • Варна
Здравейте. Имате ли скорошни отзиви за физиотерапия по ЗК? Става въпрос за следоперативно раздвижване на пръсти на дясна ръка.
При мене беше на рамо.Санита,но доста се чакаше за дата.Също много са доволни от поликлиниката в Терапията,но не съм ползвала.Владиславово не става,Стара апаратура.На стадион Спартак също има,ходят предимно спортисти.

# 652

От 09.09 близък ще започва да прави физиотерапия (дископатия) в МЦ Сано-А. Добри отзиви са му дали за центъра хора в тези среди.

# 653
  • Варна
Аз. Възвърнах си напълно гласа след парализа на гласна струна, вследствие на операция на щитовидната жлеза. Доц. Русева в Терапията ми назначи физиотерапия. Правих я там, по ЗК.

# 654
  • In transit
Да, за физиотерапията в ДКЦ-то на Св. Марина. Рехабилитаторите им са много добри, особено Милен!

Сега видях, че и Мариша е писала за там. Доц. Русева е много добър специалист.

# 655
За други проблеми съм правила физиотерапия на дъщеря ми и не знам дали ще съм полезна, но все пак - първия път правихме в ДКЦ на Терапията - не съм доволна изобщо, нито от назначените процедури, нито от обстановката. Никога, никога не бих повторила посещение там. Личните ми впечатления са много лоши. За професионалните качества на рехабилитаторите нищо не мога да кажа, защото 9 от 10 процедури на дъщеря ми ги правих аз, докато те на съседната кушетка или дюшек опъваха краката или ръцете на някой полугол човек.
След това сме правили в МЦ Победа. Доволна съм, на светлинни години са от гореспоменатите и като професионални качества и като обстановка.

# 656
Аз правих физиотерапия на гръб в МЦ Победа. Доволна съм и пак ще ходя. Преди няколко години бях ходила в Първа градска (Св. Клементина), беше пълна пародия.

# 657
  • Под Слънцето
Аз съм доволна от клиника Нова, стига да се класираш при читав рехабилитатор. При мен беше след гипсирана ръка с пукната лъчева кост, щото моя забрави, че съм зад него и взе да кантари маторя.

# 658
Аз съм доволна от клиника Нова, стига да се класираш при читав рехабилитатор. При мен беше след гипсирана ръка с пукната лъчева кост, щото моя забрави, че съм зад него и взе да кантари маторя.

Тъкмо им разглеждам сайта, защото видях, че имат процедури с ERGON-IASTM Technique, което ми препоръчаха при  миофасциални ограничения и увреждания. Може ли препоръка за лекар и рехабилитатор там?

# 659
Аз съм доволна от клиника Нова, стига да се класираш при читав рехабилитатор.

проблем е че всеки път не знаеш кой ще се падне на деня. Има читави но има и пълна скръб...

Тъкмо им разглеждам сайта, защото видях, че имат процедури с ERGON-IASTM Technique, което ми препоръчаха при  миофасциални ограничения и увреждания. Може ли препоръка за лекар и рехабилитатор там?

Какво да кажа за лекарите, то си има протокол. Минаваш първо през лекар, той те гледа разпитва обсъждате и решавате какво да е. Ако имаш желание просто го вокализирай.

Общи условия

Активация на акаунт