Пазаруване от about you - тема 29

• 82 004
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Много са хубави и двете, честито! Аз това палтенце колко го заглеждах, но цветовете са доста извън гардероба ми като цяло и се въздържах.

# 166
Чакам бяло палтенце, тип манто аз, и гащури

# 167
Шареното палто на desigual според, който го е получил отговаря ли си на размер?
Каква дължина е?

# 168
Май по- скоро си отговаря или е леко уголемено.. дългичко е до коляното май...аз съм 170см. Като цяло е чудесно, но някак общо като визия аз облечена с него - не беше ок. Като се замисля може би дори цената да беше по-  ниска, пак щях да го върна. Не искам компромиси вече, с тия количества дрехи, които имам и искам да намаля, да трупам още с резерви- не, не искам. Иначе цветовете са супер, просто съветвам да го видите и да прецените, ако се колебаете.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 00:19 от UnaDesconocida

# 169

Днес получих това яке, размер М, отговаря си на номера, много леко и приятно. Доволна съм, ще си чака сезона.

# 170
Нося 35.5
Дали 36.5 ще са много големи?

# 171
Колко см ти е стъпалото?

# 172
Аз от тези Пуми си поръчах с номер нагоре. Много обувки и боти/ ботуши са ми 39. От тези поръчах 40. Имам подобни неотдавна поръчвани- пак 40- перфектни са ми. Даже тези като ги поръчвах се връщах да търся поръчката на предните за да знам кой номер да поръчам. Бих рискувала, ако съм на твое място...с такъв мъничък номер е много трудно, знам... Моите ги чакам да дойдат, но не знам кога ще е.

# 173
Аз получих точно тези пуми, онзи ден. По принцип съм 38,5, поръчах 39 и са ми идеални. Не съм забелязала пумите да са умалени.

# 174
Колко см ти е стъпалото?
22-22.5

# 175
Аз си проверявам дължината на стелката в сайта обувки.бг.
Не знам този ли ти е модела, но за него дават тези см
Половинки номера не виждам

См на ходилото би трябвало да са едно число Simple Smile..или ти е 22 или 22.5 или 23 см..

Може и в оригиналният им сайт да потърсиш см на стелката..

# 176
Вчера намерих малко време да си прехвърля нещата и тази чанта Harbour 2nd Lale ще пътува обратно.
https://m.aboutyou.bg/p/harbour-2nd/damska-chanta-al-lale-169206 … _campaign=product
Не знам защо скачам на този модел /боулинг/, при положение, че преди години връщах подобна на Liebeskind Rolling Eyes Стои прилично само в ръка или на лакът. Носена на рамо или през рамо изцяло губи форма и прилича на...нищо! Сгърчен парцал. Или пък трябва да е много натъпкана. Определено не е моята.
Обаче! Тотално се влюбих в Elbe1 /по- малкия вариант/и вече я поръчах и в цвят горчица. Надявам се да ми хареса. Всъщност изобщо не е малка, по- скоро нормална за моите представи. Вътрешния и външния джоб са съвсем достатъчни да поберат ценните вещи и не само. За който не е разбрал, модела е без хастар, кожата е СУПЕР! Много ме кефи и "автоматичното" затваряне - с магнит е и не се налага да търся и щракам копчета - затваря се сама 😃 Няма проблем с това, че е без цип, защото сложена на рамо идва около 10-тина см под мищницата и не виждам никакъв начин за външно посегателство. Не знам как би стояла на  едра фигура и дали дръжките няма да дойдат къси, за мен са перфектни. С пухени и дебели якета също не я виждам. Мека е, но дори свободно оставена изглежда сравнително структурирана. Стои по- разперена, а не подравнена по шевовете и "сгъната" при странúците като на каталожните снимки. Всичко това с уговорката, че сте любители на чанти тип shopper.
https://m.aboutyou.bg/p/harbour-2nd/chanta-tip-shopper-elbe-4308 … _campaign=product
Поръчах още раница и два портфейла на същата марка, както и сандалите Клариса на Мартенс на по - добра цена. Исках и ключодържател, но ударих тавана за кода и ще мина без него засега 😉 Вече не бързам да се радвам докато не си получа поръчката 🙏
Пак стана дълго ревюто, не, че някой ме е питал 😄
И да не забравя да похваля приложението на Еконт / нямам нищо общо с фирмата и съм само клиент/, което смятам, че е задължително с цел улеснение, особено за пазаруващите от АЮ. Понеже техните товарителници за връщане са предварително подготвени и едва вчера видях, че излизат в приложението. Е няма по- лесен начин да си заявя куриер! В това динамично ежедневие изобщо не смятам да си губя излишно времето и всичко, което ме улеснява е добре дошло 👍

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 11:54 от •mimoza•

# 177
  • Пловдив
...
Пак стана дълго ревюто, не, че някой ме е питал 😄
...
Напротив.
Аз лично намирам тъкмо такива постове за полезни тук!

# 178
Да, търсачката не открива постове по въпроса, освен този на dia4ti от ноември миналата година и за мен е странно, защото ги наблюдавам от известно време и виждам, че доста се продават и чантите и портфейлите на бранда. Тези, които ги купуват или не посещават темата или само я четат и не споделят. Не намирам да се предлагат в други БГ сайтове, освен в АЮ.
В Амазон ги мярнах, но ги има само в немския.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 12:49 от •mimoza•

# 179
И аз с малко отзиви.
https://www.aboutyou.bg/p/desigual/danki-gala-8017302 и по-големия номер дойде пожълтял също .Този път съм го уцелила ,но пак ще върна
https://www.aboutyou.bg/p/guido-maria-kretschmer-women/pulover-elin-13891973 Супер е като материя и как стои-остава.
Скрит текст:
https://www.aboutyou.bg/p/fransa/bluza-gila-14512947 Много хубави цветове,но много кофти матрия-мачка се и на снимките се вижда ,че е свободна,но на живо повече-връщам.
https://www.aboutyou.bg/p/monki/pulover-16099581 -много ми хареса.Ясно е ,че е овърсайз ,но се оказа мноооого повече отколкото изглежда на снимките.Иначе е мек и приятен.За жалост още някой може да влезе при мен на малкия номер,а ръкавите ми покриват изцяло пръстите на ръцете Sad
Мимоза полезни постове.На мен също не ми хареса онази чанта Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 13:30 от reninel

Общи условия

Активация на акаунт