Пазаруване от about you - тема 29

• 82 067
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Да питам макар,че не е за продукт.Мога ли да  платя с карта,където титуляр е друг човек.И как се случва после връщането?Може ли да стане?

# 316
Таня , не се връзвай. Януари получих такъв мейл за пратка с размер якета на децата, които върнах неотваряни. Вече бях уточнила размер в друга пратка и нямаше смисъл да късам найлон. Е, точно за нея получих, че съм им важна и ми прощават нарушения вид на продуктите.

Да питам макар,че не е за продукт.Мога ли да  платя с карта,където титуляр е друг човек.И как се случва после връщането?Може ли да стане?
връщат парите обикновено по карта, с която е платено

# 317
Рени, няма причина да не може. Връщането е по сметка, която си сложиш в профила.
А защо плащате предварително?  Ако не доставят пратката затваряте едни пари...

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 21:58 от •mimoza•

# 318
Мимоза,не знам..Профила е на едно име ,а картата на друго...Да не стане проблем.Ще платя с нея пак така от един профил,от друго име парите....
Скрит текст:
за /Reserved става въпрос
/

И да кажа,че Десигуал пак имат намаление..,но по-малко/

# 319
Не знам, казах каквото мисля.  В инфото им пише, че връщането на парите може да се забави, ако не си въвел и записал сметка по която да бъде върната сумата. Но това за наложен платеж.
При плащане с карта без въведена сметка в профила логично е да върнат в нея, но ако има въведена различна, не става ясно кое е с приоритет. Вероятно е тази с която е платено.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 22:17 от •mimoza•

# 320
  • София
Да питам макар,че не е за продукт.Мога ли да  платя с карта,където титуляр е друг човек.И как се случва после връщането?Може ли да стане?
Няма проблем! И то не само в този сайт. Дъщеря ми няма кредитна карта и редовно в нейните профили пазаруваме с моята карта. Никой не сравнява имената. Wink После връщат автоматично парите в същата карта. И при наложен платеж е същото. Банковата сметка, която сме записали в профилите е моята.

# 321
# 322
  • Бургас
Аз след двата неуспешни опита за поръчка с изтичащата карта платих с нея за същия артикул от друг акаунт. Така че не е от картата.

# 323
  • Сф
Оу, как се ядосах. Ей за тоя анцуг

Значи детето гледа , всичко точно, сега пак гледа , нищо не е описано. Дойде някаква детска М ка. Заминава обратно.
Утре ще го видя и аз пак по описание и ще се оплача. Нещо от сорта 126-138 см е .. Иначе получих някакви безмислени ваучери ми се струва.Това за виното , поръчай за 160 лв вземи подарък 80лв.Знам че коментирайте нещо за това, и вашите ли бяха така ?? Хе хе хе , мерси съм аз .

# 324
# 325
Тази марка също ли и на Only , знае ли някой :
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/only-sons/pulover-niguel-7030553?utm_med … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/only-so … er-niguel-7030553

# 326
Аха, е.
JDY,  ONLY CARMAKOMA , ONLY MATERNITY,  KIDS ONLY,  ONLY PLAY и ONLY & SONS .

# 327
# 328
https://m.aboutyou.bg/p/ugg/sandali-capitelle-15974019?utm_mediu … _campaign=product
Тези някой носи ли ги? Колебая се между тях и на Timberland Malibu waves. Трябва да са удобни за продължително вървене. Има дни, в които правя по 15-16к крачки.
На първите ме притесняват повечето ленти, които минават през горната част на стъпалото.
Малибуто са от велур и то черен. Тяхната поддръжка ще е трудна ми се струва. Няма ли да полепва прахоляк и мръсотия по-лесно и по-трудно да се почистват?

# 329
  • София
йоко Имам версията от велур. Купих и друг модел. Тези мислих да ги връщам, но ми се сториха толкова удобни, че се отказах. Подметката е много мека и все едно се носиш във въздуха. Не знам кожените дали ще са толкова меки. Принципно не са за тесен крак, а по-скоро за нормален към леко пухкав 😉
Всъщност се обърках, сега видях, че моделът е друг. Съжалявам

Общи условия

Активация на акаунт