Искам да кажа... (218) през МАЙ 2024

• 39 903
  • 809
  •   2
Отговори
# 90
И аз съм замисла боб след празниците
 Имам пресни джоджен и девесил.

# 91
И сушени чушки и сарми с чукан боб правим, обикновено зимно време. Не съм им фен, но аз по принцип боб не обичам, та не съм критерий Blush.

# 92
  • Canada
Програмата на Ем ми харесва най много😁
Овършах света служебно днес, уморих се. Толкова, че забравих, че имаме годишнина 😳 ММ ми припомни с огромен букет, ликьор Моцарт и пътечка от розови листенца.

Тит, браво!

Махленските котараци са на път да ме подлудят, не спират да тормозят момичета 😕 А са с инжекция против разгонване за да могат да пораснат още малко преди кастрацията.

# 93
Фонсе, честита годишнина! Все така ТМ да те изненадва! Горчиво!
Добре, че е твоят пост, че да пожелая приятна почивка на Ем и НМ.

# 94
  • На брега на реката
Приятна почивка на Ем и от мен! Хубаво да си изкарате и да ни се похвалиш.

Фонсче, честити да сте! Все така задружни и обичащи се!

Без да искам съм по темата с боба.
Беше ми се дояло, а и Палечка много обича,  та сварих боба и после запържен с масчица и пушен пипер и в тава във фурната. Стана трепач. Билянка яде, като невидяла. Нощес ще има заря,  май. Joy

# 95
Само ние ли постим днес;)
Така хубаво я описвате сланиниата, дояде ми се.
Правих едни арменски сладки, че да не страда Монката за сладко, ей сега ми се оплаква, че не е родена за постен живот и за вегетарианка не става. Нищо не ѝ харесвало днес, искала си месото;)
Пита ме дали котката съм я хранила също с постно, много дискриминирана се почувства, че той е ял месо;)
Пратих я да чете за храната на хищниците, ако и нашият котан да е минал само покрай тях;)

Фонс, честито! Много да се обичате!
Ем, големи сте сладури, много ви се радвам на социалния живот и пътуванията.

# 96
  • при моите деца .....
Привет!
Фонс, честита годишнина!
Винаги приятни изтенади да си правите!
Ем, приятна почивка!
Чакам снимки!
Всяка година интересни маста да посещавате!
Ели, права си! Като кореняк правчанка подкрепям поста ти.
В Правец за Тодоровден се правят чушки с кълцан боб.... Една черешова чутура обикаляше от къща, в къща махалата на баба и всеки си кълцаше боб...
Лина, и аз като теб се чудя какво чистят като толкова често го правят...
Аз нямам робот, не чистя ежеднивно....
Да ви споделя...прогнозите на телефона - Weather.com и sinoptik не са точни 🤣
При очакван дъжд в 11.15 заваля в 9.45.
Подобрих си времето за изминаване на разстоянието отиване - връщане от с Рибарица до Етрополския манастир 🤣

# 97
Добро утро.
Не спах добре таз нощ, но аз вчера половин ден се премятах из леглото, та не съм се уморила много.
Ще пътуваме днес при сестрите ми.  Но го дават дъждовно, дано не познаят, както Боби казва.
Пожелавам ви прекрасен ден.

Последна редакция: сб, 04 май 2024, 12:29 от Sunny29

# 98
Добро утро!
Хора, при нас е зима. Само 11 градуса, духа и вали. Мрън, мрън.

# 99
Добро утро!

Чакам мамини да се наспят и отивам да шарим яйца. После ще правя кекс и ще търся балони, че тия дни ще изписват мама и бебе 🥰

И тук времето е много гадно, не съм си подавала носа по двора. То не, че в този дъжд нещо може да се свърши де.

# 100
  • София
Чудни козунаци направих, след като ви се оплаках, че не ми се получават. Сега трябва да съм осъзната и да не се оставя на лакомията си.

# 101
Привет, огладнях като ви чета😂 сега се захващам с яйцата.Щерката ще дойде към обяд и тя да боядиса няколко.Следобед ще ходя за пижама.Козунаци меси пекарната до нас.Остава агнешкото да опечем и сме готови за утре.😉🌼🌷

# 102
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Днес поспах до 8.10.... но легнах след 12 часа...
Вали и при нас...
Искам  слънце.
Вчера изненадаха племеничките с куче, много мило, хубаво бебе....
И Митето иска 🤣
Днес ще събирам багаж на ММ и ще боядисвам яйца.
Ние ще се събираме днес на обяд, през нощта ММ тръгва.
Хубав ден!

# 103
  • Бургас
Ние рязко бяхме събудени от служебния телефон на мъжа ми. И понеже никога нищо добро не излиза от подобни обаждания, та ММ е на авария.
Вече варим яйцата, но понеже имахме инцидент при транспортирането от терасата до кухнята та сега децата хапват пържени филии,а голямата ходи да взима още яйца

# 104
  • Бургас
Леле, какво пухено одеялце е това кученце Heart
Боби, ти сама ли обикаляш из тези приказни зелени гори?

Лин, да разбирам и че омлетът за обяд е осигурен?

Снощи разменихме Марто за голямата ми племенница и сега ги чакам големанките да се набутат, и да тръгваме към майка, че боядисване на яйца ни чака.

Фонс, на патерици, честита годишнина! Още дълги години да се изненадвате приятно!

Еми, горчиво и на вас!

Общи условия

Активация на акаунт