Звездни Компромати - Май'24

• 281 238
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 340
Ми не знам аз, на мен ми е къс фитила, пък и ако съм гладна...хаха..стой та гледай.

Видях, имаше и други хора чакащи дамата.

# 2 341
Липсата на действаща полиция и спазване на законите до това води...

стига бе, как ще ѝ блъска колата. вярно и онази е в сериозна селска изцепка, но това е абсурдно.
да я беше поступала само, хаха

Ми то е абсурдно и да паркираш където ти е кеф, без да се съобразяваш, но е масово.

не съм казала, че не е. но това с блъскането на колата е наистина прекалено.
Ми не знам аз, на мен ми е къс фитила, кък и ако съм гладна...хаха..стой та гледай.

и аз съм така.

# 2 342
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
zenata , Беззаконието до това води, и по зле ще става.

# 2 343
Проблемът е, че хората за пореден път са оставени да се саморазправят. Ако беше дошла полиция, да премести запушилата паркинга, нямаше да се стигне до ситуацията.

# 2 344
а те въобще извикали ли са полиция? щото аз като викна винаги идват, особено ако намекна, че може да има саморазправа и бой.

# 2 345
Аз не разбирам защо е запушила паркинга като за начало и то за цял час, в работен и натоварен ден?!

# 2 346
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Проблемът е, че хората за пореден път са оставени да се саморазправят. Ако беше дошла полиция, да премести запушилата паркинга, нямаше да се стигне до ситуацията.
Именно, и ние го играхме този филм преди 10 години, но беше почивен ден, и не бързахме. Нас ни запушиха на малък паркинг до търговски център. За около час се събраха 6-7 човека, които не можеха да излязат, ние седнахме в кафето отсреща. В един момент се появи господин с торби, пазарувал си, какво толкова станало?

Аз не разбирам защо е запушила паркинга като за начало и то за цял час, в работен и натоварен ден?!
Защото си е имала работа в района, мързяло я е / нямала време да обикаля да търси паркомясто...

# 2 347
  • София
В България беззаконие няма. Има липса на мислене. Но е по-лесно да снимаме и веднага във фейсбук да се възмущаваме.

# 2 348
Ок.Сега научавам,че другата жена е запушила колите.На никое от местата,в които я има новината я нямаше тази информация,а само колко нагла е"Лейдито".
И все пак е прекалено това блъскане и заплашване чак да я "ликвидира".

# 2 349
а те въобще извикали ли са полиция? щото аз като викна винаги идват, особено ако намекна, че може да има саморазправа и бой.

Добър въпрос. Със сигурност са я викали по говорителите в мола. Но за полиция, наистина не споменават.

# 2 350
И за мен Вивиен изглежда много измъчена на горната снимка.
Джена Дюън имам чувството, че е бременна от поне година.
Кофти снимка. Не е измъчена, съвсем добре си изглежда. Има и клипче, където ясно се вижда че се смее.
Скрит текст:

# 2 351
Като се е появила, била отказала да премести колата.

# 2 352
NaM,не знам,за първи път я чувам и виждам.
Намерих това като снимка от награждаването
Скрит текст:

# 2 353
Това да не е една ергенка от 2-ри сезон, дето говореше с руски акцент?

# 2 354
Това да не е една ергенка от 2-ри сезон, дето говореше с руски акцент?

И аз за нея я припознах. Но тя се казваше Габриела.

Общи условия

Активация на акаунт