Октомври е далече, а в коремчето расте мъничко човече Тема 4

• 40 155
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Киселини? При мен при силни киселини започват болки. Снощи не съм спала от болки. От 23 до 5 сутринта ме боля корема. И днес избягвах до обед някои храни. Следобед ядох череши и отново същото. На вечеря бях толкова гладна и почна да ми се повдига от храната. Хем гладна, хем.ми е тежко.

# 511
Аничка, а ако опиташ нещо сухоляво като хляб с кашкавал и примерно краставици? На мен и лимонена вода доста ми помага.

Моми, радвам се, че си добре!

Ползвал ли е някой тази раничка? Имате ли лични впечатления?

https://www.amazon.de/-/en/Ergonomic-Carrier-Multifunctional-Sho … views_feature_div

# 512
Ядох половин порция на вечеря и после една препечена филия. Не чувствам глад. За киселините пих сода с вода. И съм само в 5-тия. Не ми се мисли след месец-два. Като зная с близнаците как и от вода имах киселини. Ще си припомня.

# 513
  • Sofia
Това означава ли, че дори да не е имало толкова киселини и гадене могат да се появят след 5-6 месец?

# 514
Може да. Аз до скоро нямах киселини, сега почти всяка вечер имам.

# 515
Аз разбрах какво е киселини с бременността с близнаци. Преди това не съм имала проблеми. Дъщеря ми притискаше стомаха и поддържах висока киселинност. Вземах и хапчета за язва, но имах поражения след раждането. Сега съм с гастрит. И вече при този проблем и новата бременност е още по-весело с напредването на бременността и притискане те първа на органите.

# 516
Здравейте момичета, включвам се с молба за емоционална помощ без да имам проблем 😂 всъщност работата е там, че всеки път когато споделя с нов човек, че съм бременна ме обзема паника дали нещо няма да се случи. Преди няколко дни си качих снимка в соц мрежи с доста широка рокля. През годините имам много подобни снимки и на тази сега не изглеждам по бременна от преди, защото роклята крие коремчето, но  мои познати започнаха да ми препращат въпроси от други хора “бременна ли съм?”. Попринцип не ми е минавало през ум да се крия завинаги, но тези дни ме обхвана страшна паника “ами ако нещо стане?” , не съм суеверна, а в същото време си казах “ами ако ме урочасат ?”😄И изпитвам това чувство на тревожност, стигам и до плач всеки път, когато нов човек разбере. Има ли друга параноичка като мен и как се справяте 🙈

# 517
Аз съм много чувствителна и плача често. Често съм изнервена също.

Ако си суеверна можеш да си закачиш червен конец против уроки. И светена вода да се напръскаш.
Не мисля, че хората те урочасват, реално на повечето не им пука за другите, нищо че клюкарят в соц.мрежи. Simple Smile

# 518
По принцип не съм суеверна, но след като много бързо приключи предната ми бременност си казах, че за новата година ще отида и ще си купя конец от някой бижутериен магазин. И така на 2.01. обикалях магазинчетата в търсене на моята нова гривна. И изведнъж всичко започна да се подрежда. Възможно е да е само съвпадение, но си я нося. Свалям я само като си вземам душ.

# 519
Не си единствена, Жожо 🤗 аз дълго време изпитвах тъга като наближи да казваме на повече хора, защото дотогава си беше само "нашата" новина. Дори и сега, особено хора, които не харесвам, а се налага да информирам, го правя съвсем обрано, просто иначе не ми е комфортно. Мисля, че е напълно валидно да се чувстваш и така, и иначе - да искаш да кажеш на целия свят, или да ти е притеснено като споделяш. Най-важното е в процеса да запазиш личното си спокойствие и да се чувстваш комфортно, като избираш на кого, кога и как да кажеш.

# 520
Jojo_45, не си единствената. Имам един роднина - доста злобен и заядлив човечец. Но му казаха, че съм бременна. После като отидох на преглед всичко беше наред и си казах : "че щом той знае и всичко е наред, значи всичко ще е наред до края"
Казвам на околните преди преглед, колкото и странно да е това.

# 521
С казването,коментирането и пр нямам проблем.Но напоследък се научиха да ми пипат корема.Ето това  вече не ми харесва,но съм прекалено добричка,за да се възпротивя.

# 522
При нас цялото населено място разбра още преди ние да знаем дали ще се задържи бебето. Една мед. сестра от болницата, в която правихме ин витро, е роднина на наши роднини, и така "цяло село" вече подпитваше бабите ни преди още те да знаят от нас.
Нямам проблеми, като казваме на някого. Даже нямах търпение, че да се приключи и с това криене. Не вярвам в уроки и всякакви подобни и затова не ме ловят Grinning

# 523
И аз споделям подобни чувства като съобщавам новината на нови хора. Не ме е страх от уроки, а да не се окажа от грешната страна на статистиката и да се налага всички да знаят, ако сме загубили дете. До скоро ми се струваше прекалено рано да казвам, сега се притеснявам от предстоящата ФМ. На приятели и познати като казваме всеки път е без особено ентусиазъм и си мисля как “ами сега, ако на следващия преглед нещо не е наред?”. Но с времето става все по-лесно и не се притеснявам чак толкова. Оставям на ММ да споделя, той се радва и не мисли по този начин.

# 524
Добро утро! Днес ми предстои да ми вземат цитонамазка. Много се забавихме, по причини независещи от мен. Много съм притеснена, направо стомахът ми се е свила на топка.

Общи условия

Активация на акаунт